Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Bruner to około 5 letni mix w typie DONka. Jest śliczny. Jest spokojnym i towarzyskim psem. ładnie chodzi na smyczy. Uwielbia być głaskany, mimo iż jest typem indywidualisty ;) Mimo jego wielu zalet nie miał szczęścia. Został znaleziony na terenie schroniska. :-( Nadal nie mieści mi się w głowie co on tu robi. Mam nadzieję, że ten cudowny psiak szybko znajdzie dom. Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Pyza to mała około 4 letnia pyza :lol: Jest malutka i grubiutka. Kochana, kontaktowa sunia. Cudo które kocha każdego. Pyzunia dogaduje się z psami. :) Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Pręgus któremu trochę się urosło :loveu:: Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Milka to około 1,5 roczna słodka dereszowata suczka. Jest bardzo kontaktowa. Jest młoda, energiczna i wesoła. Milka uwielbia się przytulać od razu rozdaje buziaczki :loveu: nie da się jej nie pokochać. Edited February 2, 2014 by Doma17 Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Rzutek nie radzi sobie w schronisku, bardzo prosi o dom :-(: Demon: Quote
Bejotka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 O Rzutka ostatnio pytano, poprosiłam o telefon... Co się dzieje, że psy w schronisku są coraz grubsze? Widzę po fotkach, że z czasem ostro rosną wszerz :( Tych nowych fotek nawet nie wstawiam do ogłoszeń. Cezar, Aron - były kiedyś smukłe i piękne, teraz to kluchy. Wiadomo, że mało mają ruchu, ale może za dużo żarcia też? Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jeszcze jedna fotka Milki: Osir którego opisze Ania: Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Salem (Bejotko wstrzymaj się póki co z ogłoszeniami ponieważ jest nim zainteresowana bardzo fajna rodzina :)) Quote
Doma17 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Nasza ekipa spacerowa :) Od lewej: Natalia z Borą, Kasia z Osirem, Ania z Salemem i Karolina z Dorianem :) Quote
jotpeg Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 kolejny raz napiszę, że nikt chyba nie ma tak pięknych zdjęć, jak Wasi podopieczni!!!! :crazyeye: :loveu: :happy1: :loveu: Quote
Bejotka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) LUKE BRUNER MILKA LALO PYZA FRODO na Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, hiperogloszenia.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Bruner również na "Owczarek w potrzebie" Edited February 7, 2014 by Bejotka Quote
Bejotka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Otrzymałam pytanie w spr. Brunera - czy pies ma bliznę w okolicach nosa?? Quote
Ania_i_Kropka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Bejotka']Otrzymałam pytanie w spr. Brunera - czy pies ma bliznę w okolicach nosa??[/QUOTE] Dziewczyny jutro sprawdzą czy Bruner nie ma blizny i dadzą znać. Quote
Bejotka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Ania_i_Kropka']Dziewczyny jutro sprawdzą czy Bruner nie ma blizny i dadzą znać.[/QUOTE] Aniu - to ja za chwilkę na priv podam Ci kontakt do osoby, która pytała o nos Brunera :) Quote
Doma17 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Dzisiaj nowy domek znalazła Cola :multi:: Edited February 4, 2014 by Doma17 Quote
Bejotka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 O opis Osira mogę prosić, czy jeszcze go nie ogłaszać? Quote
Ania_i_Kropka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Bejotka']O opis Osira mogę prosić, czy jeszcze go nie ogłaszać?[/QUOTE] Osir to 3 letni husky. Do schroniska został oddany przez właściciela z powodu ucieczek. Psiak notorycznie uciekał z posesji i biegał po mieście. Osir jak każdy husky ma niespożyte pokłady energii. Jest zawsze gotowy na spacer i szaleństwa. Osir ładnie chodzi na smyczy. Jest towarzyski i przyjazny. Z psami dogaduje się, ale pod warunkiem, że to on rządzi. Quote
Doma17 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Rudik to około 3 letni mieszaniec jamnika. Rudi zupełnie nie radzi sobie w schronisku. Rudki trafił bardzo przestraszony, do nikogo nie chciał podejść. Nadal się boi, ale kiedy tylko wyjmie się go z boksu od razu chce się przytulać. Bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem. Rudi świetnie dogaduje sie z psami, bardzo dobrze czuję się w ich towarzystwie. Jak już kogoś polubi to na krok nie odejdzie, czy to pies, czy to ludź :) Quote
Recommended Posts