Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bruner to około 5 letni mix w typie DONka. Jest śliczny. Jest spokojnym i towarzyskim psem. ładnie chodzi na smyczy. Uwielbia być głaskany, mimo iż jest typem indywidualisty ;) Mimo jego wielu zalet nie miał szczęścia. Został znaleziony na terenie schroniska. :-( Nadal nie mieści mi się w głowie co on tu robi. Mam nadzieję, że ten cudowny psiak szybko znajdzie dom.

Posted

Pyza to mała około 4 letnia pyza :lol: Jest malutka i grubiutka. Kochana, kontaktowa sunia. Cudo które kocha każdego. Pyzunia dogaduje się z psami. :)

Posted (edited)

Milka to około 1,5 roczna słodka dereszowata suczka. Jest bardzo kontaktowa. Jest młoda, energiczna i wesoła. Milka uwielbia się przytulać od razu rozdaje buziaczki :loveu: nie da się jej nie pokochać.

Edited by Doma17
Posted

O Rzutka ostatnio pytano, poprosiłam o telefon...
Co się dzieje, że psy w schronisku są coraz grubsze? Widzę po fotkach, że z czasem ostro rosną wszerz :( Tych nowych fotek nawet nie wstawiam do ogłoszeń. Cezar, Aron - były kiedyś smukłe i piękne, teraz to kluchy. Wiadomo, że mało mają ruchu, ale może za dużo żarcia też?

Posted (edited)

LUKE
BRUNER
MILKA
LALO
PYZA
FRODO

na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, hiperogloszenia.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Bruner również na "Owczarek w potrzebie"

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dziewczyny jutro sprawdzą czy Bruner nie ma blizny i dadzą znać.[/QUOTE]

Aniu - to ja za chwilkę na priv podam Ci kontakt do osoby, która pytała o nos Brunera :)

Posted

[quote name='Bejotka']O opis Osira mogę prosić, czy jeszcze go nie ogłaszać?[/QUOTE]

Osir to 3 letni husky. Do schroniska został oddany przez właściciela z powodu ucieczek. Psiak notorycznie uciekał z posesji i biegał po mieście. Osir jak każdy husky ma niespożyte pokłady energii. Jest zawsze gotowy na spacer i szaleństwa. Osir ładnie chodzi na smyczy. Jest towarzyski i przyjazny. Z psami dogaduje się, ale pod warunkiem, że to on rządzi.

Posted

Rudik to około 3 letni mieszaniec jamnika. Rudi zupełnie nie radzi sobie w schronisku. Rudki trafił bardzo przestraszony, do nikogo nie chciał podejść. Nadal się boi, ale kiedy tylko wyjmie się go z boksu od razu chce się przytulać. Bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem. Rudi świetnie dogaduje sie z psami, bardzo dobrze czuję się w ich towarzystwie. Jak już kogoś polubi to na krok nie odejdzie, czy to pies, czy to ludź :)