Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

BUNIA
GRATKA
UŁAN
KAJTUŚ
TINKA
PINIA
WOLT
LUKA

na Tablicy i Alegratce
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Bunia, Ułan i Wolt - dodatkowo na "Owczarek w potrzebie".

Potrzebuję opisów psiaków: Basco, Bolo, Bigi, Cinka, Keiti (czy Keti?), Kiler (może lepiej w ogłoszeniu dać Kilan?), Nesia, Niko, Orion, Pipi, Pręgus, Rumba, Zumba, Taro, Zefir.
Poza nimi zdjęć i opisów nie mają (a tym samym ogłoszeń): Skip, Marcel, Tajfun, Blind, Tekla, Keri, Reksio.

Edited by Bejotka
Posted

Kochani
Nie wiem co zrobić. Znalazłam tą małą sunię błąkającą się po osiedlu na Jarotach w ok. ul. Mroza 11 listopada. Przyszła za moimi futrami.
Nie mogę jej u siebie zostawić moje starsze psiaki i królik nie bardzo dogadują z młodziutką sunią. Poza tym niedługo czeka mnie kolejna operacja mojej chorej suni i to właśnie na niej muszę się teraz skupić. Może ktoś chciałby przygarnąć malutką albo dać małej tymczas.

Posted

Odeszła Pinia. Sunia miała w schronisku atak padaczki. Została przewieziona do Polikliniki. W ciągu 48 godzin sunia mimo podawanych leków miała kilka ataków. Odeszła w czasie jednego z nich.

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy pozbywają się swojego pupila tylko dlatego, że tan zachorował. :angryy:

Posted

Keri to około roczna śliczna suczka. Keri jest aż tak piękna, że na żadnym zdjęcie nie wychodzi tak jak na żywo. Niestety żadne zdjęcie nie oddaje jej prawdziwej urody :lol: Keri w pierwszym kontakcie jest dość niepewna, ale zaraz przekonuje się do człowieka i jest w niego niesamowicie wpatrzona. :) Keri do schroniska trafiła bardzo wychudzona, ale już nabiera na masie ;) To śliczna, energiczna i wesoła sunia.
Wcześniejsze zdjęcia Keri:

z dzisiaj:

Posted

Dzisiaj domy znalazły: Szalej, Orion i Klara ( młodziutka sunia, która dopiero skończyła kwarantannę) oraz dwa szczeniaki :multi::multi::multi:

Wczoraj do domu pojechała Pipi :multi:

Dzięki ogłoszeniom Bejotki super domek znalazła Luka :multi:

Posted

[quote name='Bejotka']
Potrzebuję opisów psiaków: Basco, Bolo, Bigi, Cinka, Keiti (czy Keti?), Kiler (może lepiej w ogłoszeniu dać Kilan?), Nesia, Niko, Orion, Pipi, Pręgus, Rumba, Zumba, Taro, Zefir.
Poza nimi zdjęć i opisów nie mają (a tym samym ogłoszeń): Skip, Marcel, Tajfun, Blind, Tekla, Keri, Reksio.
[FONT=&amp]Basco jest ok 2 letnim miksem ONka. Psiak musiał dużo wycierpieć [/FONT][FONT=&amp]w swoim krótkim życiu . Jest wystraszony i boi się każdego gwałtownego ruchu, od razu przywiera do ziemi. Basco gdy komuś zaufa pokazuje jaki jest kochany i spragniony kontaktu z ludźmi.

Bolo ok roczny miks jamnika. Jest bardzo towarzyski i przyjazny. Jak każdy młody psiak ma niespożyte pokłady energii. Bolo jest niezwykle uroczymi kochanym małym łobuziakiem.

Bigi ma ok 2 lat. W jego żyłach płynie krew beagla. Jest wesoły i bardzo energiczny. Na spacerach podąża za swoim nosem. Bigi uwielbia spacery i zabawy zarówno z ludźmi jak i innymi psami. Będzie idealnym towarzyszem dla aktywnej rodziny.

Cinka ok roczna sunia, która swoim optymizmem i radością zaraża innych. Jest bardzo energiczna i skora do zabawy. Cinka kocha wszystkich i wszystko.

Keti 12 letnia sunia, która trafiła do schroniska po śmierci swojej Pani. Jest w bardzo dobrej kondycji. Nie wygląda i nie zachowuje się jak 12 letnia psina.Jest wesoła i energiczna. Na spacerach dziarsko maszeruje za człowiekiem. Sunia jest łagodna i bardzo towarzyska. Całe życie mieszkała w bloku. [/FONT]

cdn