Doma17 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) Luka: Edited November 7, 2013 by Doma17 Quote
Bejotka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Pani pytała o Ginę, powinna zadzwonić. Czekam na opisy piesów :) Quote
Bejotka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Napisała Pani w sprawie sznaucerka Filipka (spoza Olsztyna). Nie mam kontaktu do dt, ładnie odpisałam :) i podałam kontakt do Ani. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bejotka napisał(a):Napisała Pani w sprawie sznaucerka Filipka (spoza Olsztyna). Nie mam kontaktu do dt, ładnie odpisałam :) i podałam kontakt do Ani. Filipek zostaje w DT na stałę. Informacja dzisiaj potwierdzona :lol: Dzisiaj nowy dom znalazła Zorka ( młoda). :multi: W Piątek do domu pojechał Bazyl.:multi: Domek ma również Vena:multi: Jak dziewczynki pójdą spać zrobię opisy psiaków. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 quest napisał(a):Czy kotka Kleo jest nadal do adopcji? Bo na stronie schroniska widnieje w domu tymczasowym.Z kim mam się kontaktować w jej sprawie? Wszystkie koty, które są w domach tymczasowych są do adopcji. Kontakt w sprawie Kleo: Ewa 501 927 241 Quote
Ania_i_Kropka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Wolt to ok 3 letni psiak w typie ONka. Jest towarzyski i przyjazny. Na spacerach biega i bawi się jak szczeniak. Jest grzeczny choć troszkę niesforny. Wolcik będzie idealnym towarzyszem dla aktywnych ludzi. Tinka to niezwykle urocza i kochana sunia w miks jamnika długowłosego. Sunia jest bardzo spokojna i grzeczna. Tinka została znaleziona w lesie, miała problemy z kręgosłupem. Obecnie jest zdrowa jedynie troszkę "uciekają " jej tylne nóżki. Sunia jest domowym, grzecznym psiakiem. Pinia ok 8 letnia mała, niskopodwoziowa sunia. Jest spokojna i grzeczna. Na spacerach jest wesoła i jak n a swój wiek energiczna. Pinia początkowo jest nieśmiała, ale szybko przekonuje się do ludzi i pokazuje jaka jest naprawdę. Gdy kogoś pozna domaga się pieszczot i głaskania. Kajtuś ma ok 8 lat. Do schroniska trafił z powodu zawirowań życiowych właściciela. Kajtuś ma zdecydowany, jamniczy charakter. Jak mu się coś nie podoba nie zwleka z poinformowaniem o tym człowieka. W tym celu ostrzegawczo używa ząbków. Kajtuś jest domowym psiakiem. Będzie idealnym towarzyszem dla starszej osoby. Nie powinien mieszkać w domu z dziećmi. Psiak ma troszkę krzywą żuchwę ( krzywy zrost po wypadku w wieku szczenięcym) Gratka to cudowna niezwykle towarzyska ok roczna sunia. Gratka kocha wszystkich i wszystko. Na spacerach wtula się w człowieka i domaga głaskania. Gratka najchętniej nie schodziła by z kolan. Jak każdy młodziach jest wesoła i zawsze gotowa na spacer i zabawę. cdn. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ułan ok 4 letni duży mieszaniec z uroczym skróconym ogonkiem, który na widok człowieka lata jak szalony. Ułan jest spokojnym i zrównoważonym psem. Na spacerach jest spokojny i grzeczny. Ułan to bardzo towarzyski i spragniony kontaktu z człowiekiem zwierzak. Bunia ok 5 letni duża i urocza sunia. Bunia jest grzecznym i posłusznym psiakiem. Na spacerach grzecznie podarza za człowiekiem. Sunia jest wesoła i towarzyska. Bunia kocha ludzi, ale nie przepada za innymi psiakami szczególnie innymi suczkami. Luka to ok 6 miesięczna średnia sunia. Luka jest uroczym dzieckiem, którego nikt nigdy nie wychowywał. Sunia jest niesforna i szalona. Suczka jest towarzyska i przyjazna. Bardzo lubi towarzystwo innych psiaków. Luka potrzebuje cierpliwego i doświadczonego opiekuna, który pokarze jej jakbyć dobrym psem. Quote
Doma17 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Bella: Assan: Zapraszam na jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/133600-Assan-du%C5%BCy-psiak-kt%C3%B3ry-na-nowo-zaufa%C5%82-cz%C5%82owiekowi-Olsztyn?p=21541967#post21541967 Quote
Doma17 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Nesia: Edited November 17, 2013 by Doma17 Quote
Ania_i_Kropka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Nowe domy mają: Goran i Rudan ( z ogłoszenia Bejotki) :multi: Dzisiaj domki znalazły 3 dorosłe koty i szczeniak.:multi: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Fotki z wtorku: Najbardziej szalony i zabawowy boks w całym schronisku: Pręgus: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Urocze 6 miesięczne siostry: Zumba: Rumba: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Keiti: Z kolegą z boksu Orionem: Quote
Recommended Posts