Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAAAAK:multi::multi::multi:

Wielkie dzięki na jakiś wspólnych zawodach stawiam Ci piwo!:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pisałas o Marcussie a dziś bc ze Szwecji 28.09:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

EDIT:
No i ENCORE go pobił 27.71 niewiarygodne!:crazyeye:

Posted

No nie myślałam,że słowacki Veni juz zostanie na tym pierwszym , po tym jak pobił Encore, ze swoim czasem 27,56, a tu WOW fiński Zen 27.02:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Go Słowenia !
Brawo Marta i Kryśka!!!:multi::multi::multi:

Posted

no i koniec Large Jumping:
Kryśka 43 (0,22pkt za czas)
Mac 74 (8,27pkt odmowa i czas)
Passim 84 (10,11pkt odmowa i czas)
Cir DIS

brawo ekipa - walczcie dalej :multi:

Posted

To zależy w smallikach J team ,23 psy się zmieściły w czasie. indywidualnie jumping large aż 40 psów zmieściło się w czsie, więc nie jest tak źle z tymi czasami ;-) To są mistrzostwa ,wygrywają najlepsi a tory są trudne i szybkie.

Posted

Oglądałam filmiki i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem jak te psy biegaja i jaka jest dokładnosć niektórych przewodników. Ciekawe kiedy my dojdziemy do takowego stanu :hmmmm::scream_3:

A narazie życzymy naszym sukcesów na mistrzostwach :Poland:

Posted

[quote name='Viz']Sporo filmików już wstawiłam: http://pl.youtube.com/user/forzaviz , jutro dojdzie jeszcze kilka. :) Było świetnie, żal, że nie zostałyśmy na niedzielę!!! :(

Właśnie obejrzałam dzisiejszy bieg Kryśki jumoping i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem, przemyślanie, płynnie czysto, super po prostu, no może ciutkę czasu straciła jak ją z lekka za daleko po hopce wyniosło,ale tak cód ,miód i orzeszki Marta SZACUNEK!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ostatni dzień i znowu wielkie emocje, ale kibiców widze nie brakuje:)!!
trzymamy kciuki, chociaż zajęcie sprawami przyziemnymi, myslimy o NASZYCH i całkiem neiżle Wam idzie!!! Dajcie CZADU!!!

Jakże bym chciała kiedyś pojechać na żywo to obejrzeć, a te filmiki w quick time coś nie wchodzą mi wcale :shake:

Ogolony szelciak bardzo mi się podoba, żebym miała więcej odwagi to bym.... ech :)
Pewni by się lżej skakało na largach mojemu psu.

Posted

gdanska ekipa juz niestety 'wrocona', baaaardzo zalujemy straconej niedzieli, ale bylo SWIETNIE :D :D :D

mam sporo filmikow, dzis bede zrzucac i wrzucac :)

wczoraj w agility indywidualnym Maczek niestety przeszedl pod tyczka, Sunday i Melisa na czysto, Pipi wyszla ze slalomu i pobiegla na nastepna przeszkode - DIS (podobno sedzina naszla na nia b.blisko), lacznie team smalli 17 miejsce.