Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I ostatnie zdjęcie "w akcji", jakie zrobiłam, to narada Japończyka Toshiyuki Oba z borderką Queen Bee - skuteczna, bo wybiegali 16 miejsce indywidualnie :) Motywowanie spaniela (też skuteczne, bo po takim relaksie spaniel łaaaadnie pobiegł :lol:) Ten moment pamiętam dobrze. Brazylijczycy prowadzili po drużynowym jumpingu small i zgodnie z tradycją w agility biegli ostatni. Dwóch pierwszych zawodników Brazylii pobiegło na czysto i los złotego medalu spoczął w rękach i nogach Rogerio Prado Paulo (to ten łysy na zdjęciach) oraz w łapach jego szelciczki Blanki. W życiu nie chciałabym się znaleźć w takiej sytuacji :evil_lol: a tenże zawodnik pobiegł ten bieg tak spokojnie, jakby to były podwórkowe zawody o Puchar Osiedla ;) żadnej nerwowości w ruchach, żadnej paniki - piękny, czysty, fantastyczny bieg. I reakcja Brazylijczyków: I zaraz potem runda honorowa z flagami - w środku Brazylijczyk (pierwsze miejsce), ramię w ramię z Rosjaniniem (drugie miejsce) i Brytyjczykiem (trzecie): CDN Quote
Ewelina & Hera Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliczne zdjęcia :) szczególnie dzięki za weimara :loveu: Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Super podejście,świetnie razem wyglądają:multi::multi: http://img206.imageshack.us/img206/8209/imgp9358nt7.jpg Relacja świetna zwłaszcza te ostatnie fotki z ludzmi, jak ja zazdroszczę tym kibicom,że nie mogłam byc:placz::placz::placz: Belgunia a ja juz Sikrę ciach ciach:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Maskotka Mistrzostw: Niektórzy sobie nawet zdjęcia z nią robili :cool3: Inni to woleli zdjęcia z Mistrzami Świata :lol: (Józefina i Monika z Marcusem) albo z ulubionymi psami (Niuka z Aquą) A zrobienie takich zdjęć było możliwe podczas zabawy na wykładzinie ;) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mistrzowie: Agility World Champion w kategorii Small - szelti Wave i Marcy Mantell, USA Agility World Vice-Champion w kategorii Small pudel Pebbles i Martin Eberle, Szwajcaria Agility World Champion w kategorii Large - Marcus Topps na ramionach kolegów i jego suka Juice: I razem: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Agility World Vice-Champion Jan Egil Eide w objęciach maskotki Mistrzostw z majtkami jednego Szweda na głowie :evil_lol: i ze swoją maliniaczką Cirkus CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Agility World Vice Vice Champion (tak to się pisze?) Jouni Orenius i border Yoko (i chyba córeczka?) Dino (co za banalne imię dla Mistrza Świata! nawet drużynowego! :evil_lol:) Chilli (Chilli ma takie same szelki jak Una!!) Ceremonie dekoracji uważam za śmiertelnie nudne i część psów się nawet ze mną zgadza :evil_lol: więc zdjęć z podium wklejać nie zamierzam :eviltong: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I na zakończenie - NASZA REPREZENTACJA i wraz z kibicami: K*O*N*I*E*C :multi: Quote
stereo Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Brawo!!! :multi::multi::multi: Dzięki Marysia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Marysia dzięki za super fotorelację :loveu::loveu::loveu: Quote
Rauni Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dzięki, dzięki za wszystkie Sundayki i w ogóle za całą tę wspaniałą fotorelację :loveu::loveu::loveu: Quote
niuka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Marysiu! jestes boska! "Border collie Buffy, przewodniczka Lizbeth Alvarado, Meksyk, 105 miejsce indywidualnie" a ja dzieki Danusi mam jej koszulke! :loveu: Quote
Magda i Saga Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Marysiu! Jesteś Mistrzem Świata w robieniu fotorelacji. Co za systematyczność, ile informacji i ciekawostek, nastrój. Brawo!!! Przeogromne dzięki:loveu: Quote
Mokka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Powiem tylko WOW! Wpadłam w kompleksy i więcej nie biorę aparatu na żadne zawody :diabloti:, bo już nigdy żadne sprawozdanie nie będzie się umywało do tego :lol:. Quote
wendka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mokka napisał(a):Powiem tylko WOW! Wpadłam w kompleksy i więcej nie biorę aparatu na żadne zawody :diabloti:, bo już nigdy żadne sprawozdanie nie będzie się umywało do tego :lol:. Dokladnie to samo sobie pomyslalam :cool3: Marysiu, super fotorelacja, czapki z glow :loveu::loveu: Quote
MonikaSz Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Marysiu - przepiękne zdjęcia ! I co najważniejsze oddające klimat całej imprezy :loveu: Oczywiście wielkie gratki dla całej naszej ekipy ! Brawo ! Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła osobiście pokibicować naszym. Quote
Veliti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Oglądam, oglądam i oglądam .....i co mam napisać:shake: ...brak mi słow :niewiem:...relacja R :bigcool: E :bigcool: W:bigcool:E:bigcool:L:bigcool:A:bigcool:J:bigcool:A :Rose: Ogromne GRATULACJE dla naszej DRUŻYNY :terazpol: Quote
Dada Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ahh, rewelacyjne zdjęcia - wszystkie!!! I chińskie grzywacze :loveu: z reprezentacją Polski Quote
yassue Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Marysiu, super zdjecia!! Znow czuje jakbym tam byla... :loveu::multi: Quote
Meguś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Marysia dziękuję Ci bardzo za przepiękne zdjęcia i wspaniałą relację. Dzięki niej mój żal z powodu niemożliwości pojechania znacznie zmalał. Przy okazji chcę podziekować bardzo Monice i Justynie, że były skłonne przygarnąć mnie do siebie. Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa :loveu::loveu::loveu: Relację taką bardziej słowną niż zdjęciową powoli zamieszczam na Uny blogu TUTAJ :) Quote
puli Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Marysiu powiem to co i tak dobrze wiesz - jestes Wielka! Link do relacji podesłałam takiemu jednemu który chwilowo mieszka w okolicy Helsinek i tydzień przed mistrzostwami ogladał wystawe i zawody agility w Porvoo http://www.porvoonkoiranayttely.com/ Naszych tam całkiem sporo a i cyfrowy Polsat miewają ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Przeczytałam i tu i na blogu i jeszcze posłuchałam relacji ustnej :loveu::lol: Quote
Robull Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Na dobranoc - na prośbę Robulla: http://img125.imageshack.us/img125/45/imgp9142cm9.jpg CDNdziękuję :) Quote
Recommended Posts