FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Verdana]Mistrz Świata Large 2008 w doborowym towarzystwie Mistrzyni Świata small Marcy Mantell :[/FONT] Mistrz Świata w towarzystwie ;) Norweski bohater Maliniakowy: Jan Egil Eide i Cirkus, drugie miejsce Large: Z polskim akcentem ;) : Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Rauni napisał(a):Cool, ale fajne fotki!!! :multi::multi::multi: Łezka się w oku kręci ze wzruszenia... Taaak, już bym chciała być w Austrii ;) Quote
niuka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/4927/img5076copyzz6.jpg jak z tego filmiku wywiadu co po necie krazyl z menelem w tle :evil_lol: oj lezka sie zakrecila... jak to milo tak mila impreze powspominac... jeeeeszcze.. Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Większą ekipą: Trzecie miejsce nieoczekiwanie zajął Fin Orenius Jouni: z suczką Tending Brownie: Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='niuka']jak z tego filmiku wywiadu co po necie krazyl z menelem w tle :evil_lol: oj lezka sie zakrecila... jak to milo tak mila impreze powspominac... jeeeeszcze.. Coo? :shake: [FONT=Verdana]Po ukończonym przebiegu Orenius z radości odbył ślizg po mało śliskiej murawie, efektem czego zdarł sobie kolanka :placz: :[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]A potem to już była taaaaka impreza :biggrina::bigok::jumpie:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Znacie te Panie? :-o :evil_lol::[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
niuka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ani jednej ani drugiej nie kojaze :cool3: Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I chwila przerwy na pamiątkową fotkę: Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I dalej impreza na całego :loveu: Jak trzeba coś z komisją załatwiać to polecam na MŚach, komisja w doskonałym humorze :eviltong: : Quote
FikuMiku Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I tym optymistycznym akcentem na dzisiaj DOBRANOC. Jak tu będzie taka cisza to się obrażę i po zdjęciach :stormy-sad: Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Świetne świetne świetne! :loveu: Ja już kombinuje jakby tu na MŚ 2009 się wkręcić :razz: Quote
Mudik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Przepiękneeee!:loveu::loveu: http://img17.imageshack.us/img17/8599/img5106copyxc8.jpg Quote
Marysia_i_gończy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Justynko świetne, świetne, świetne zdjęcia :loveu: dokładnie takie, jakich brakowało w mojej kolekcji :cool3: [quote name='FikuMiku'][FONT=Verdana]Mistrz Świata Large 2009:[/FONT] http://img11.imageshack.us/img11/7353/img5056copyah9.jpg Ja wiem, że large rulez :evil_lol: ale ta pani obok to przecież tyż Mistrz Świata, jeśli mnie kulawa pamięć nie myli :razz: No i 2009? :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy'] Ja wiem, że large rulez :evil_lol: ale ta pani obok to przecież tyż Mistrz Świata, jeśli mnie kulawa pamięć nie myli :razz: No i 2009? :evil_lol: [FONT=Verdana]Oj czepiasz się :eviltong: [/FONT] [FONT=Verdana]A ja się tak zastanawiałam co ona mi się tak pcha w kadr na każdym zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Verdana]Już zmieniam...[/FONT] Quote
Davie Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Justynko, Jouni Orenius. Pierwsze to imię, stanowczo. :cool3: ;) Fotki T.Brownie super!:loveu: Quote
2Monika2 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 superrrr fottyyyyyyy mega pozytywne :multi::D Quote
Mokka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='FikuMiku'] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2][/FONT] [/FONT] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: [quote name='bzikowa'] Tak, Aqua jest świetna:loveu:, ale nie ma takiego szału w oczach jak nasze polskie czekoladowe kelpiątko :evil_lol: I może dlatego została siem miszczyniom świata :evil_lol:. Naszemu kelpiątku to nie grozi :diabloti:. Quote
wendka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 FikuMiku: zarabiaste fotki :loveu: A po tej http://img17.imageshack.us/img17/859...106copyxc8.jpg bede mowic juz tylko Miszczu do Ciebie :loveu: Quote
FikuMiku Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Ktoś to jednak ogląda… ? :cool3::cool3::cool3: :p[/FONT] [/FONT] [quote name='Davie'] [FONT=Verdana]Justynko, [/FONT][FONT=Verdana]Jouni Orenius. [/FONT][FONT=Verdana]Pierwsze to imię, stanowczo. :cool3:;)[/FONT] [FONT=Verdana]Fotki T.Brownie super!:loveu:[/FONT] Tak, tak też mi się tak wydaje :eviltong: [quote name='2Monika2']superrrr fottyyyyyyy mega pozytywne :multi::D Hehe, no wlaśnie dlatego postanowilam jednak sobie nie odpuszczać i je wkleić. Mistrzostwa Świata mimo, że impreza najwyższej rangi jest wlaśnie mega pozytywna. To prawdziwe agilitowe święto :loveu: Quote
Mudik Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Będą kolejne zdjęcia HURRRRAAA!!!:multi::multi: Quote
FikuMiku Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No to balujemy dalej:bigcool:: [FONT=Verdana]Gwiazdy Polskiej Sceny Agilitowej :diabloti: :[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
FikuMiku Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Inne GPSA też były ale nie chciały współpracować :eviltong: Quote
Mudik Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kolejna super fotka! Piękne, ale obie dziewczyny szczęśliwe!:loveu::loveu::loveu: http://img11.imageshack.us/img11/2853/img5217copyap8.jpg Quote
FikuMiku Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Verdana]Każdy chce mieć zdjęcie z Mistrzem :loveu:[/FONT] [FONT=Verdana]OLga, Cirkus, Sunday, Jan Egil (nie koniecznie w takiej kolejości:eviltong:)[/FONT] Wersja z Robertem W. Marcus i wielbicielki :evil_lol:: ...i wielbiciele :evil_lol:: Quote
FikuMiku Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Monika, Antonio Moliona Aragones i suczka Angie. Pechowy hiszpański zawodnik, którego pies robił chyba najciaśniejsze, imponujące łuki. Józefinka z Patrickiem Servaisem (pierwsze miejsce drużynowo medium): i z Piotrem B. GPSA z przemiłym Remo Mullerem: Quote
yassue Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aaaaa umarłam! Wspaniałe fotki Dżastina! :loveu::loveu: Znów zaczęłam żyć Finlandią.. :loveu: Quote
Recommended Posts