Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FikuMiku'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]W chorobowej malignie zabrałam się za obrabianie zdjęć[/FONT][/FONT]
Zaczynam sie niepokoic o Ciebie...

Justynkooooo halooooo!

Zyjesz?

Posted

Spokojnie, jeszcze żyję! :p

No dobra, zaczynam wklejać moje zdjęcia. Lojalnie uprzedzam, że w przeciwieństwie do Marysi, nie dysponuję odpowiednim zapleczem doświadczeniowo-technicznym a moje zdjęcia mają charakter baaardzo subiektywno reporterską :cool3:. Ich bohaterami są dobrze Wam znani polscy zawodnicy (już po mnie… :scared:) i/lub osoby dzierżące stanowiska publiczne. Wszystko ukazane w bardzo swobodnej, karnawałowej i magicznej atmosferze Mistrzostw Świata :bigok::sweetCyb::bigcool::Cool!::drink1:. Należy również nadmienić, że najbardziej obfocone zostały osoby, które się najchętniej publicznie bawiły :cunao::B-fly:. A mówiłam nie robić głupich min do obiektywu :oops2:.
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Verdana]Zapraszam :Poland:[/FONT][SIZE=1][FONT=Verdana] i proszę o[/FONT] litość! [/FONT]

Posted

Ciemną wtorkową nocą, w składzie Marysia, Danusia, Monika i Justyna, wyruszyłyśmy w daleką podróż. Dzielny Poluś zapakowany po dach spisał się na medal i bezproblemowo dostarczył nas na miejsce. W środowe popołudnie, znałyśmy się już baaardzo dobrze (nie ma to jak nocne obudzające rozmowy na prywatne tematy :evil_lol:) i mogłyśmy cieszyć się pięknym Łotewskim Bałtykiem:

Posted

[FONT=Verdana]Po dotarciu do portu i pilnym odszukaniu zbawiennej łazienki, w końcu załadowałyśmy się na prom, który dla mnie osobiście okazał się być hmmm co najmniej filmowy :cool3: Taki ze złotymi balustradami, czerwonymi dywanami, kasynem i w ogóle... [/FONT]
[FONT=Verdana]Pieski wzbudzały bardzo miłe odruchy, niektórzy pytali nawet czy można je kupić :megagrin:[/FONT]

Posted

C.D.N.

Kolejna partia już z hali MŚ :p

Olga, Twój przebieg na pewno jest, musisz się tylko przypomnieć przed jakimiś zawodami, bo mnie obróbka filmów jeszcze przerasta :eviltong:

DOBRANOC

Posted

Eeeeh, takie fajne widoki miałyście....:loveu:
Dlaczego ja, na wspomnienie tej trasy i Helsinek, widzę dużo śniegu, sztorm, i jeszcze więcej śniegu...? :roll: :evil_lol:

Posted

[FONT=Verdana]No dobrze, przeżyliście moje artystowskie:diabloti: fale, to idziemy na halę :p[/FONT]

[FONT=Verdana]W sobotę wyłonieni zostali (między innymi) drużynowi Mistrzowie Świata w klasie medium:[/FONT]

Trzecie miejsce zajęli Czesi:

Drugim sie szyli się Szwajcarzy:

A pierwsze świętowała cała Francja:

Posted

[FONT=Verdana]Francuzi byli niezwykle spontaniczni, i swoją radość wyrażali w dość nieokiełznany, naturalny sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol::[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]Sprawcami tego wybuchy ekstazy byli oto Ci : [/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]A ten pan w garniaku to Jean Paul Petitdidier ;)[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2]A zwłaszcza ten jegomość cieszył się wielką popularnością (tak, tak, Aqua się jeszcze obficie pojawi ;) )[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

Pamiątkowe trofea:

Ide na sushi ;)
CDN...[/FONT]

Posted

Marysiu, ja też pomyślałam, że udany byłby z nas tandem :lol:
[FONT=Verdana]No bo kto by Ci robił takie udane zdjęcia?[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Ekstaza udzielała się też naszym. Poniżej znana polska pani trener cieszy się z nawiązanego nowego kontaktu z Keesem Stoel ( w towarzystwie innej znanej pani trener, z natury zadowolonej :evil_lol:):[/FONT]

[SIZE=2]

.

Nowe znajomości:

Elyta :cool3: Martin Eberle, pięciokrotny Mistrz Świata i Józefinka :cool3:

[/FONT]

Posted

[FONT=Verdana]Ludzkie oblicze sędziego :loveu:[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Sławny Silas B. co go trem zjadła... :cool1: :[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Sławna Nina B. stała bywalczyni MŚ :evil_lol: :[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]