Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a takze ludzie sa do dupy bo to w duzej mierze nieodpowiedzialni idioci ktorzy traktuja psa jak zabawke, a jak juz przychodzi co do zakupu to jada na plac kupowac yoreczka z kartonu.. pewnie kokardka gratis :diabloti: jednak podejscie niemcow jest zupelnie inne. tak blisko siebie, a tak diametralnie rozne swiaty!

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłam u Agi i Magdy, poznałam Psotę - przymilasta sunia, mnie przyjęła normalnie, chciała się miziać itd :) Jak siedziałyśmy z Ulv przy kompie, to cały czas stała i nas zaczepiała :)

Posted

tylko sporadycznie :evil_lol:
u Psotki dobrze, nie slucha - jak wybiega z pokoju i sie ja wola zeby wrocila to ma wszystko w d... i zajmuje sie tym na co wlasnei ma ochote.. a jak chce ja sie do tego pokoju przeniesc lub poprowadzic na obrozy to wyskakuje ze swoja jadaczka.Umie owa o swoj interes zadbac :evil_lol:

Posted

a co? w końcu musi dbać o swoje interesy wśród takiej watahy.
Są kolejne pieniądze z bazarku 35 zł.W sumie 50 zł jak na razie.Operacja już będzie chyba pokryta :cool3:

Posted

A czy operacja kosztowała coś? Nie wiem czy było wcześniej pisane

Ja dla niej znów coś podrzucę, ale w przyszłym miesiącu jeśli jeszcze u ciebie będzie. Na razie się fundusze na psiaki w potrzebie skończyły,(tamte mam nadzieje się przydały;)) a i Zeus od wczoraj dostaje zastrzyki na porażenie zwieracza, które nie są tanie.Na szczęście zastrzyki sama robie bo u weta to bym się wykosztowała szczególnie, że to długookresowe.

Posted

jak dobrze pójdzie ,to sunia pojedzie do Reksiu pod koniec lipca.Bardzo na to liczę :evil_lol:
Musi pojechać,bo zje Visennę :eviltong:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
A czy operacja kosztowała coś? Nie wiem czy było wcześniej pisane

Ja dla niej znów coś podrzucę, ale w przyszłym miesiącu jeśli jeszcze u ciebie będzie. Na razie się fundusze na psiaki w potrzebie skończyły,(tamte mam nadzieje się przydały;)) a i Zeus od wczoraj dostaje zastrzyki na porażenie zwieracza, które nie są tanie.Na szczęście zastrzyki sama robie bo u weta to bym się wykosztowała szczególnie, że to długookresowe.

Tak jak pisałam wcześniej- 200 zł.... tylko nie będe ukrywać, ze wzięłyśmy z Agą Pso, jako tymczas płatny i szczerze mówiac liczymy na ten grosik, bo chcemy go przeznaczyć na resztę tymczasów (żarło, leczenie itd...).

Posted

Poker napisał(a):
i co?Mała pakuje walizki na wyjazd do cioci Reksiu?

dobre pytanie jak tam Reksiu, mam sie szykować na zabieranie jakiś psiaków 27-go? Kolejny wyjazd do niemiec planuje ok.24go sierpnia ale nie na 100%

Posted

Jestem, jestem. 3 dni mnie niebylo w pracy, wiec przy komputerze tez. Ja niestety nadal mam Coopera i Age, wiec szans na zabranie nastepnych 3 to niemam, przyjnajmniej teraz, bo moj TZ nawet niechce o tym slyszec. Co prawda szykuje sie ewentualnie domek fajny dla Coopera, ale to bede na 100% wiedziec w sobote lub niedziele. Ale Age dopiero bede dzis oglaszac, nareszcie troche schudla. Jak bedziesz jechac w sierpniu Kikou, to ja juz miejsca rezerwuje:eviltong::loveu:. A kiedy bedziesz wiedziec czy, i kiedy jedziesz?
Tak narazie, to podalabym znowu pieniadze ULv, tym razem moze troche wiecej, to by miala na utrzymanie psotki jeszcze miesiac.

ULV, czy ty masz dane na zagranice, zebym ci mogla pieniadze wyslac? Takie juz sprawdzone, i numery pewne? To bym ci nawet jutro, lub w poniedzialek cos przeslala. Albo ty Agnieszko?

Naprawde myslalam ze bede mogla ja do tego czasu wziasc, ale adopcje nawet u nas to ciezko ida, ludzie powyjezdzali, nikt niechce klopotu na wakacje, jeszcze takie do roku to ida, a starsze to ciezko. Pare dni temu ogladalam w dzienniku ile to juz psow w schronach wyladowalo odkad sie wakacje zaczely.:shake::placz: Ale trzymajce kciuki za Coopera, moze bedzie domek! Juz jest sprawdzony, czekam na decyzje.

A tak wogole, to jak Psotka sie czuje? Zostaje sama, czy szczeka jak zostaje? Jak do innych psow, kotow? A jak do ludzi, pokazuje jeszcze zabki?