dysia-u Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ewa2909 napisał(a):Pewnie że dobrze.Wspaniały człowiek:loveu::loveu::loveu:. Ogląda Emke:eviltong: i ty mówisz że nie romantyczny??!!! Quote
roxi-malina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Hej :bye: Ewa a może Roksana przyjeżdża niedługo do wawy to bym mogła ją oprowadzić po niej (znam ją na wylot, każde miejsce)? Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ewa2909 napisał(a):ACześć Aguś Siulki mają się bardzo dobrze,jak zwykle rozrabiaja jakpijane zające:evil_lol: Witaj zdolna kobieto Quote
ewa2909 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Ewo :loveu: Jak się psiaki miewają? ACześć Aguś Siulki mają się bardzo dobrze,jak zwykle rozrabiaja jakpijane zające:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Cześć dziewczyki:multi::multi::multi:-Daria,Roxa,Ania,Gosia:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No Ewciu, udało mi się Ciebie złapać "na żywo" :evil_lol:. Co tam słychać, jak się masz ? Pozdrów i wygłaskaj od nas psiaki :loveu:. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):No Ewciu, udało mi się Ciebie złapać "na żywo" :evil_lol:. Co tam słychać, jak się masz ? Pozdrów i wygłaskaj od nas psiaki :loveu:. Cześć Iwonuś wkońcu nas odwiedziłaś jak i ja jestem na dogo. U nas wszystko w porządku.Praca-dom,praca-dom i tak wkółko:evil_lol: Pieski też mają się dobrze.Rozrabiają za calą gromadke.:evil_lol: Iwonko czy dajesz już Palomce royalka dla doroslych? Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonuś wkońcu nas odwiedziłaś jak i ja jestem na dogo. U nas wszystko w porządku.Praca-dom,praca-dom i tak wkółko:evil_lol: Pieski też mają się dobrze.Rozrabiają za calą gromadke.:evil_lol: Iwonko czy dajesz już Palomce royalka dla doroslych? nie, i nie śpieszę się z tym, Palomka ma dopiero 10 miesięcy juniora mam zamiar dawać chociaż jeszcze z pół roku a Ty już dajesz dorosłego? Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):nie, i nie śpieszę się z tym, Palomka ma dopiero 10 miesięcy juniora mam zamiar dawać chociaż jeszcze z pół roku a Ty już dajesz dorosłego? No właśnie wet mi powiedział żeby już od 10 miesiąca go ptzestawiać i nie wiem co zrobić bo on nie chce jej jeść Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):No właśnie wet mi powiedział żeby już od 10 miesiąca go ptzestawiać i nie wiem co zrobić bo on nie chce jej jeść Ja raczej posłucham tego co tu na forum wyczytałam, że yorki można dłużej karmić juniorem i ,że tak jest lepiej. Tym bardziej, że Luśka ma ognisty temperament a i wiosna idzie to będzie miała więcej ruchu - a problemem jest podobno jak juniora daje się pieskom mało ruchliwym ,bo wtedy na juniorze za bardzo tyją. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):Ja raczej posłucham tego co tu na forum wyczytałam, że yorki można dłużej karmić juniorem i ,że tak jest lepiej. Tym bardziej, że Luśka ma ognisty temperament a i wiosna idzie to będzie miała więcej ruchu - a problemem jest podobno jak juniora daje się pieskom mało ruchliwym ,bo wtedy na juniorze za bardzo tyją. To ja chyba tez jeszcze zostane przy juniorze,tylko co zrobić z Aksą?Ona jeszcze troche i się na tej karmie zrobi kadratowa:mad: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):To ja chyba tez jeszcze zostane przy juniorze,tylko co zrobić z Aksą?Ona jeszcze troche i się na tej karmie zrobi kadratowa:mad: A Aksa by go jadła? Bo pasowałoby karmić je różnie, ale przy dwóch pieskach to rzeczywiście masz kłopot. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):A Aksa by go jadła? Bo pasowałoby karmić je różnie, ale przy dwóch pieskach to rzeczywiście masz kłopot. Przez krótki okres jak Tośka jeszcze nie było to Aksa jadła tego dla dorosłych.Ale od momętu jak się pojawiłłobuziak to już je tego dla juniora,bo tamten jest beeeeeeeee:mad: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Przez krótki okres jak Tośka jeszcze nie było to Aksa jadła tego dla dorosłych.Ale od momętu jak się pojawiłłobuziak to już je tego dla juniora,bo tamten jest beeeeeeeee:mad: No to nie wiem :roll:... może dla dobra Aksy Tosiek powinien zacząć wcinać dorosłego royalka, bo szkoda zdrówka suni. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):No to nie wiem :roll:... może dla dobra Aksy Tosiek powinien zacząć wcinać dorosłego royalka, bo szkoda zdrówka suni. No tak tylko ze Tosiek waży dokładnie dzuisiaj 1.520kg i jemu najlepiej by było podawać dalej tego dla szczeniaków:shake: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):No tak tylko ze Tosiek waży dokładnie dzuisiaj 1.520kg i jemu najlepiej by było podawać dalej tego dla szczeniaków:shake: Ja myślę (ale może źle myślę :evil_lol:), że jeżeli docelowa waga Tośka ma być ok 1,5 kg, bo tak może ma w genach, to kaloryczność karmy nic nie zmieni, bo on nie urośnie więcej tylko utyje - to jeżeli nie jest chudziutki a po prostu drobnej budowy, to byle nie chudł na nowej karmie i będzie chyba OK i raczej pilnuję,żeby Luśka nie przytyła bardziej, trochę to trwało ale wałeczki na łopatkach i dupci już zniknęły, i waży ok 2,500 Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ewa moje tez jada na royalu dla juniorow,po doroslym obie dostaly sraczki wiec narazie im nie przestawiam.. juz chcialam kupic i zmieszac ale akurat go w sklepie nie bylo..boje sie im go znow podac zeby znow nie bylo zadnych sensacji ale pomalu bym go musiala wprowadzac.. i z tego co pamietam to tez niezbyt chetne byly by go jesc.. a Pipi tez przy Livce to je bo ona tez musi to samo co Liv miec.. Quote
Recommended Posts