Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tak jak Ci Kati napisała .To jest malutka hodowla z Łodzi-IWON

Aha wielkie dzięki:loveu: no akurat z tym że jest w łodzi nie ma problemu bo często jestem w łodzi:p

Posted

Cześć dziewczynki-Iwonko,Ula,Ania ,Gosia,Daria,Roxi,i Aguś:loveu::loveu::loveu:

Iwonuś dobrze Cie znowu widzieć na DOGO:loveu:.Oj masz troszke tego nadrabiania.:evil_lol:

Gosiu a u nas dzisiaj pogoda niestety nieciekawa była:shake:

Daria mnie też dzisiaj w tej mojej łepetynie łupało:shake:.

Uluś nic ciekawego,odliczamy dni do wikendu:evil_lol:

Roxi to musisz dać znać jak będziesz w Łodzi to Cię umówie z moja córcią -też Roksaną.:eviltong:

Aguś my się witamy z brzydkiej zachmurzonej i zamglonej Łodzi:multi:

Posted

[quote name='ewa2909']
Aguś my się witamy z brzydkiej zachmurzonej i zamglonej Łodzi:multi:

Jak jest mglisto może być przyjemnisto (pewnie by Czesio powiedział)

Miłego wieczoru.

Posted

To twoja córka prowadzi tą hodowle?:-o nie wiedziałam:roll:
Znaczy sie tak właściwie to ja nie wiem kiedy będe w łodzi bo zawsze jest tak że rodzice tam jeżdżą bo mają pare spraw co jakieś 2 tyg. do załatwienia a ja z nimi nie jeżdże bo dla mnie to nudne żeczy (stanie w kolejkach, papierki itp. normalnie zero zabawy) ale jeśli bym sobie znalazła hodowle w łodzi to bym mogła sie z nimi zabrać żeby pooglądać yorki i może kupić;)
A twoja córka jeździ na wystawy? Może by była na tej w kwietniu w nowym dworze mazowieckim to byśmy sie tam spotkały bo tam sie tam wybieram bo nie wiem czy chce na wystawy czy nie i takie tam;)?

Posted

roxi-malina napisał(a):
To twoja córka prowadzi tą hodowle?:-o nie wiedziałam:roll:
Znaczy sie tak właściwie to ja nie wiem kiedy będe w łodzi bo zawsze jest tak że rodzice tam jeżdżą bo mają pare spraw co jakieś 2 tyg. do załatwienia a ja z nimi nie jeżdże bo dla mnie to nudne żeczy (stanie w kolejkach, papierki itp. normalnie zero zabawy) ale jeśli bym sobie znalazła hodowle w łodzi to bym mogła sie z nimi zabrać żeby pooglądać yorki i może kupić;)
A twoja córka jeździ na wystawy? Może by była na tej w kwietniu w nowym dworze mazowieckim to byśmy sie tam spotkały bo tam sie tam wybieram bo nie wiem czy chce na wystawy czy nie i takie tam;)?

Nie moja córka ma 15 lat i nigdy nie spotkała z żadnej dziewczyny z takim brzydkim(jej zdaniem),beznadziejnym imieniem.
Przynajmiej miała by okazje kogos takiego poznać

Posted

ewa2909 napisał(a):
Nie moja córka ma 15 lat i nigdy nie spotkała z żadnej dziewczyny z takim brzydkim(jej zdaniem),beznadziejnym imieniem.
Przynajmiej miała by okazje kogos takiego poznać

Aaaaa to takie buty:evil_lol:
nie no z wielką chęcią i nawet nie jest odemnie dużo starsza (niecały roczek).
A u mnie jest taka jedna dziweczyna która niedaleko mieszka i też tak sie nazywa (tylko to nie mój rocznik tylko siorki czyli jest starsza) wogle u mnie w rembertowie jest dużo dziwnych imion: marietta, arsen, olimpia, roksana a taki jeden z mojej klasy ma na drugie wiesław:lol: (szkoda tylko że na drugie)

A jeśli chodzi o mnie to mnie tam moje imie sie podoba (lubie byś wyjątkowa:evil_lol:) a moja siorka też ma dość fajne: Marta i nawet pasuje Marta i Roksana nawet dobrze razem wyglądają (albi mi taksie zdaje z przyzwyczajenia:oops:)

Posted

[quote name='Aga76']Papatki, zmykaj do Lesia :loveu: Dobrze, że Go masz.
Pewnie że dobrze.Wspaniały człowiek:loveu::loveu::loveu:.
Ogląda Emke:eviltong:

Posted

Ewa tez nie mam humoru tak jakos..moze taki dzien..szary smutny..
oby juutro bylo lepiej..

za to sobie dzis nie poscilam oj nie, taki apetyt mam ze ciagle bym jadla a brzuch wyglada juz jak balon..:mad: