Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cze Ewa a ja z bolem glowy przychodze nie chcesz odkupic?:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ewa2909 napisał(a):Tak jak Ci Kati napisała .To jest malutka hodowla z Łodzi-IWON Aha wielkie dzięki:loveu: no akurat z tym że jest w łodzi nie ma problemu bo często jestem w łodzi:p Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Cześć dziewczynki-Iwonko,Ula,Ania ,Gosia,Daria,Roxi,i Aguś:loveu::loveu::loveu: Iwonuś dobrze Cie znowu widzieć na DOGO:loveu:.Oj masz troszke tego nadrabiania.:evil_lol: Gosiu a u nas dzisiaj pogoda niestety nieciekawa była:shake: Daria mnie też dzisiaj w tej mojej łepetynie łupało:shake:. Uluś nic ciekawego,odliczamy dni do wikendu:evil_lol: Roxi to musisz dać znać jak będziesz w Łodzi to Cię umówie z moja córcią -też Roksaną.:eviltong: Aguś my się witamy z brzydkiej zachmurzonej i zamglonej Łodzi:multi: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='ewa2909'] Aguś my się witamy z brzydkiej zachmurzonej i zamglonej Łodzi:multi: Jak jest mglisto może być przyjemnisto (pewnie by Czesio powiedział) Miłego wieczoru. Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To twoja córka prowadzi tą hodowle?:-o nie wiedziałam:roll: Znaczy sie tak właściwie to ja nie wiem kiedy będe w łodzi bo zawsze jest tak że rodzice tam jeżdżą bo mają pare spraw co jakieś 2 tyg. do załatwienia a ja z nimi nie jeżdże bo dla mnie to nudne żeczy (stanie w kolejkach, papierki itp. normalnie zero zabawy) ale jeśli bym sobie znalazła hodowle w łodzi to bym mogła sie z nimi zabrać żeby pooglądać yorki i może kupić;) A twoja córka jeździ na wystawy? Może by była na tej w kwietniu w nowym dworze mazowieckim to byśmy sie tam spotkały bo tam sie tam wybieram bo nie wiem czy chce na wystawy czy nie i takie tam;)? Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Jak jest mglisto może być przyjemnisto (pewnie by Czesio powiedział) Miłego wieczoru. Nie mam dzisiaj humorka tak jakoś:shake: Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 roxi-malina napisał(a):To twoja córka prowadzi tą hodowle?:-o nie wiedziałam:roll: Znaczy sie tak właściwie to ja nie wiem kiedy będe w łodzi bo zawsze jest tak że rodzice tam jeżdżą bo mają pare spraw co jakieś 2 tyg. do załatwienia a ja z nimi nie jeżdże bo dla mnie to nudne żeczy (stanie w kolejkach, papierki itp. normalnie zero zabawy) ale jeśli bym sobie znalazła hodowle w łodzi to bym mogła sie z nimi zabrać żeby pooglądać yorki i może kupić;) A twoja córka jeździ na wystawy? Może by była na tej w kwietniu w nowym dworze mazowieckim to byśmy sie tam spotkały bo tam sie tam wybieram bo nie wiem czy chce na wystawy czy nie i takie tam;)? Nie moja córka ma 15 lat i nigdy nie spotkała z żadnej dziewczyny z takim brzydkim(jej zdaniem),beznadziejnym imieniem. Przynajmiej miała by okazje kogos takiego poznać Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='ewa2909']Nie mam dzisiaj humorka tak jakoś:shake: Zdarza się Ewuś, różne są dni... Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Zdarza się Ewuś, różne są dni... Aguś dziękuje za kwiatuszka:loveu: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ewa2909 napisał(a):Aguś dziękuje za kwiatuszka:loveu: Proszę bardzo, Choć troszkę ukoić dzisiejsze myśli... Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Aga76 napisał(a):Proszę bardzo, Choć troszkę ukoić dzisiejsze myśli... Przy Was od razu lżej na duszy:calus: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ewa2909 napisał(a):Nie moja córka ma 15 lat i nigdy nie spotkała z żadnej dziewczyny z takim brzydkim(jej zdaniem),beznadziejnym imieniem. Przynajmiej miała by okazje kogos takiego poznać Aaaaa to takie buty:evil_lol: nie no z wielką chęcią i nawet nie jest odemnie dużo starsza (niecały roczek). A u mnie jest taka jedna dziweczyna która niedaleko mieszka i też tak sie nazywa (tylko to nie mój rocznik tylko siorki czyli jest starsza) wogle u mnie w rembertowie jest dużo dziwnych imion: marietta, arsen, olimpia, roksana a taki jeden z mojej klasy ma na drugie wiesław:lol: (szkoda tylko że na drugie) A jeśli chodzi o mnie to mnie tam moje imie sie podoba (lubie byś wyjątkowa:evil_lol:) a moja siorka też ma dość fajne: Marta i nawet pasuje Marta i Roksana nawet dobrze razem wyglądają (albi mi taksie zdaje z przyzwyczajenia:oops:) Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='ewa2909']Przy Was od razu lżej na duszy:calus: i tak ma być... Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76'] i tak ma być... dobrze piszesz Aguś. z kąd masz takie ładne emikonki,ja tyż chce Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='ewa2909']dobrze piszesz Aguś. z kąd masz takie ładne emikonki,ja tyż chce :loveu: Spokojnej nocy Ewuś... Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']:loveu: Spokojnej nocy Ewuś... Dziękuje Aguś i wzajemnie:buzi: Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='ewa2909']Dziękuje Aguś i wzajemnie:buzi: Papatki, zmykaj do Lesia :loveu: Dobrze, że Go masz. Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Papatki, zmykaj do Lesia :loveu: Dobrze, że Go masz. Pewnie że dobrze.Wspaniały człowiek:loveu::loveu::loveu:. Ogląda Emke:eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 laurin napisał(a):ode mnie też słodkich snów :kiss_2::sleep2: No nie no.Wszystkie mnie juz spać wyganiają:mad: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']:loveu: Spokojnej nocy Ewuś... ode mnie też słodkich snów :kiss_2::sleep2: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ewa2909 napisał(a):No nie no.Wszystkie mnie juz spać wyganiają:mad: jak to wyganiają :crazyeye: ja się tylko dołączyłam do życzeń :roll: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ewa tez nie mam humoru tak jakos..moze taki dzien..szary smutny.. oby juutro bylo lepiej.. za to sobie dzis nie poscilam oj nie, taki apetyt mam ze ciagle bym jadla a brzuch wyglada juz jak balon..:mad: Quote
Recommended Posts