Katie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 czytalam, ze stosujesz dla psow spray Milk Oil - olejek norkowy, czy on nie powoduje przebarwien, czy zmiane koloru siersci? Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 laurin napisał(a):dzień dobry:multi: A dzień dobry ze słonecznej Łodzi:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Bry Ewuś :loveu: Nie może być, toż to koniec świata :roll: Bry Aguś:loveu: Cisze dni wkońcu mineły:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Katie napisał(a):czytalam, ze stosujesz dla psow spray Milk Oil - olejek norkowy, czy on nie powoduje przebarwien, czy zmiane koloru siersci? Nic się nie dzieje z sierścią,u mnie tylko Aksa nie cierpi tego zapachu Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):I bardzo dobrze Ewuś, że minęły :multi: Mi tyż to ciążyło:evil_lol: Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmiej jaki ś skutek odniosło.:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 I bardzo dobrze Ewuś, że minęły :multi: Quote
Katie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ewa2909 napisał(a):Nic się nie dzieje z sierścią,u mnie tylko Aksa nie cierpi tego zapachu a tego uzywa sie tylko do rozsczesywania? bo mam zamiar kupic szampon i odzywke Iv San Bernard i wlasnie ten spray, aktualnie Noe jest dosc brudny i jakby mi sie te wszystkie rzeczy udalo zakupic, to mam go tym popsikac, rozczesac i do kapieli? a i gdzie kupujesz te wsystkie kosmetyki, ktorych uzywasz w sklepie zwylkym zoo, czy w neice gdzies? ** pozdrawia:PP i milego dnia:PP Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ewa2909 napisał(a):Mi tyż to ciążyło:evil_lol: Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmniej jakiś skutek odniosło.:eviltong: Aaa, to dobrze :cool3: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pipi ma 21cm wysoka i 28 na dlu grzebietu.. Livi ma 16 cm wys i 26 na dl grzebietu.. :p Quote
dysia-u Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ewa2909 napisał(a):Mi tyż to ciążyło:evil_lol: Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmiej jaki ś skutek odniosło.:eviltong: ooo u nas nigdy tego nie praktykujemy . Raz jedyny x lat temu. Po 2 dniach żadam konwersacji a on bidna mina ... nie pamieta " jak to leciało" Dwa dni wyjęte z życiorysu i po co ?:evil_lol: Ten typ tak ma, od razu i rzeczowo kawa na ławe:razz: Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='dysia-u']ooo u nas nigdy tego nie praktykujemy . Raz jedyny x lat temu. Po 2 dniach żadam konwersacji a on bidna mina ... nie pamieta " jak to leciało" Dwa dni wyjęte z życiorysu i po co ?:evil_lol: Ten typ tak ma, od razu i rzeczowo kawa na ławe:razz:[/quote Uluś z nie każdym się tak da :shake:.Mój jest uparty jak osioł więc skończyła się rozmowa jak asię skończyła.Przynajmiej miał czas na przemyślenia i przyznanie racji.:eviltong: Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyszłyśmy sie przywitac wieczorową porą. Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cześć dziewczynki-Daria i Aguś:multi::multi::multi: Dziś w Łodzi piękna pogoda,śniegu już prawie zero,jeszcze troszke tylko w parku leży między drzewami:multi: My dzisiaj w goście idziemy do Tośka hodowczyni:loveu: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć dziewczynki-Daria i Aguś:multi::multi::multi: Dziś w Łodzi piękna pogoda,śniegu już prawie zero,jeszcze troszke tylko w parku leży między drzewami:multi: My dzisiaj w goście idziemy do Tośka hodowczyni:loveu: No u nas sniegu jeszcze masa jedynie chodniki sa czyste,ale reszta gdzie chodze z psami po sciezkach okropnosc,wieczorem zamarzniete glupio sie chodzi a wdzien to odwilz.. uu to bedzie wesolo:lol: Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ewcia dopijaj tę kawusie u hodowczyni i wracaj opowiadać jak tam hodowla:loveu: U nas temp w plusie ale słońca zero :shake: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia dopijaj tę kawusie u hodowczyni i wracaj opowiadać jak tam hodowla:loveu: U nas temp w plusie ale słońca zero :shake: Zgadzam sie! A co do temperatury to wam współczuje:evil_lol: Ewa, a co to za hodowla?:roll: Quote
Katie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jakie nowe kosmetyki kupilas dla Toska i jak sie sprawdzily? bo pisalas, ze ISB bardzo mu wysuszyly wlos, a ja zamierzalam wlasnie jutro je zamowic, a skoro Toskowi wysuszyly, to mojemu tez moga, bo przecierz sa bracmi, to maja podobne wszystko.... Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 My kupiliśmy zestawik Expree.Ciężko powiedzieć coś bardziej konkretnego po pierwszym dniu stosowania.Ale jak na 1 razowe użycie to widze dużą różnice z plusem na te nowe kosmetyki Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 roxi-malina napisał(a):Zgadzam sie! A co do temperatury to wam współczuje:evil_lol: Ewa, a co to za hodowla?:roll: Jest to hodowla z której pochodzi Tosiek Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 A teraz pare fociów z wypadu do Iwonki Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://img175.imageshack.us/img175/4329/dsc00359.jpg tego , tego chce :crazyeye: Quote
Recommended Posts