Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Katie napisał(a):
czytalam, ze stosujesz dla psow spray Milk Oil - olejek norkowy, czy on nie powoduje przebarwien, czy zmiane koloru siersci?

Nic się nie dzieje z sierścią,u mnie tylko Aksa nie cierpi tego zapachu

Posted

Aga76 napisał(a):
I bardzo dobrze Ewuś, że minęły :multi:

Mi tyż to ciążyło:evil_lol:
Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmiej jaki ś skutek odniosło.:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Nic się nie dzieje z sierścią,u mnie tylko Aksa nie cierpi tego zapachu

a tego uzywa sie tylko do rozsczesywania?
bo mam zamiar kupic szampon i odzywke Iv San Bernard i wlasnie ten spray, aktualnie Noe jest dosc brudny i jakby mi sie te wszystkie rzeczy udalo zakupic, to mam go tym popsikac, rozczesac i do kapieli?
a i gdzie kupujesz te wsystkie kosmetyki, ktorych uzywasz w sklepie zwylkym zoo, czy w neice gdzies?
**
pozdrawia:PP i milego dnia:PP

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmniej jakiś skutek odniosło.:eviltong:

Aaa, to dobrze :cool3:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ale od czasu do czasu chiba jest to potrzebne.Przynajmiej jaki ś skutek odniosło.:eviltong:

ooo u nas nigdy tego nie praktykujemy . Raz jedyny x lat temu. Po 2 dniach żadam konwersacji a on bidna mina ... nie pamieta " jak to leciało" Dwa dni wyjęte z życiorysu i po co ?:evil_lol: Ten typ tak ma, od razu i rzeczowo kawa na ławe:razz:

Posted

[quote name='dysia-u']ooo u nas nigdy tego nie praktykujemy . Raz jedyny x lat temu. Po 2 dniach żadam konwersacji a on bidna mina ... nie pamieta " jak to leciało" Dwa dni wyjęte z życiorysu i po co ?:evil_lol: Ten typ tak ma, od razu i rzeczowo kawa na ławe:razz:[/quote
Uluś z nie każdym się tak da :shake:.Mój jest uparty jak osioł więc skończyła się rozmowa jak asię skończyła.Przynajmiej miał czas na przemyślenia i przyznanie racji.:eviltong:

Posted

Cześć dziewczynki-Daria i Aguś:multi::multi::multi:
Dziś w Łodzi piękna pogoda,śniegu już prawie zero,jeszcze troszke tylko w parku leży między drzewami:multi:
My dzisiaj w goście idziemy do Tośka hodowczyni:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć dziewczynki-Daria i Aguś:multi::multi::multi:
Dziś w Łodzi piękna pogoda,śniegu już prawie zero,jeszcze troszke tylko w parku leży między drzewami:multi:
My dzisiaj w goście idziemy do Tośka hodowczyni:loveu:

No u nas sniegu jeszcze masa jedynie chodniki sa czyste,ale reszta gdzie chodze z psami po sciezkach okropnosc,wieczorem zamarzniete glupio sie chodzi a wdzien to odwilz..

uu to bedzie wesolo:lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia dopijaj tę kawusie u hodowczyni i wracaj opowiadać jak tam hodowla:loveu:
U nas temp w plusie ale słońca zero :shake:

Zgadzam sie! A co do temperatury to wam współczuje:evil_lol:
Ewa, a co to za hodowla?:roll:

Posted

jakie nowe kosmetyki kupilas dla Toska i jak sie sprawdzily? bo pisalas, ze ISB bardzo mu wysuszyly wlos, a ja zamierzalam wlasnie jutro je zamowic, a skoro Toskowi wysuszyly, to mojemu tez moga, bo przecierz sa bracmi, to maja podobne wszystko....

Posted

My kupiliśmy zestawik Expree.Ciężko powiedzieć coś bardziej konkretnego po pierwszym dniu stosowania.Ale jak na 1 razowe użycie to widze dużą różnice z plusem na te nowe kosmetyki

Posted

roxi-malina napisał(a):
Zgadzam sie! A co do temperatury to wam współczuje:evil_lol:
Ewa, a co to za hodowla?:roll:

Jest to hodowla z której pochodzi Tosiek