ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='dysia-u']Drogie panie a ja powiem słowko w obronie tych panów którzy kuchnie omijaja jeśli nie szerokim łukiem to dość daleko :eviltong: Może i wody nie przypali ale ....z cała resztą dość krucho.:mad: Ja za to nie wiem po co gwóżdż ma dwa końce i gdzie leży młotek bo i pocóz mi on :shake: A na dokładke to wam powiem że nikt tak bucików mi nie wypastuje jak ...:razz: balsam na dusze:loveu::loveu: JA TEŻ BUCIKÓW NIE PASTUJE.(co nie znaczy że ckodze w brudnych):eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 dysia-u napisał(a):wróć wróć ten post za szybko przeskoczył :shake: Ewuś fajnie że bierzesz się do życia. Wiosna idzie :loveu: Tia u Ciebie może i wiosna a u mnie za oknem zima na całego.Od rana świeciło troszke słoneczko a teraz sypie śnieg i wieje wiatrzysko:-(:shake: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Już trochę nad nim popracowałam, ale wiesz... "czym skorupka za młodu nasiąknie..." (staroświeckie wychowanie, jego ojciec nawet nie wie chyba gdzie się kuchenką włącza, a tym bardziej jak działa mop:shake:) Ech te kochane teściowe.:shake:Kiedyś to one siedziały w domku to chłopy nie musieli nic robić ale nie w dzisiejszych czasach. Ja mam nadzieje nie będe pomstowana przez przyszłe przyszywane synowe. Obydwa chłopaki wiedzą w miare jak ugotować jako taki objad,jak się włańcza pralke itp.... Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ewa2909']Już trochę nad nim popracowałam, ale wiesz... "czym skorupka za młodu nasiąknie..." (staroświeckie wychowanie, jego ojciec nawet nie wie chyba gdzie się kuchenką włącza, a tym bardziej jak działa mop:shake:) Ech te kochane teściowe.:shake:Kiedyś to one siedziały w domku to chłopy nie musieli nic robić ale nie w dzisiejszych czasach. Ja mam nadzieje nie będe pomstowana przez przyszłe przyszywane synowe. Obydwa chłopaki wiedzą w miare jak ugotować jako taki objad,jak się włańcza pralke itp.... napewno nie :lol: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Aga76']Wieczorową porą pozdrawiam Ewę molestującą Lesia :evil_lol: Jak samopoczucie? Do dupoka:shake: Gorączka wraca:-( Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wieczorową porą pozdrawiam Ewę molestującą Lesia :evil_lol: Jak samopoczucie? Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Do dupoka:shake: Gorączka wraca:-( :glaszcze: nie tak miało być... Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a)::glaszcze: nie tak miało być... Ano nie:shake: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Oj goraczka a kysz...:mad:od Ewy!!! se przegladam fotki urlopowe nawet nie wiecie jaki to balsam dla mych oczu widzac te zielone łąki, lasy...slonce, wode...:p Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):Oj goraczka a kysz...:mad:od Ewy!!! se przegladam fotki urlopowe nawet nie wiecie jaki to balsam dla mych oczu widzac te zielone łąki, lasy...slonce, wode...:p Daria to wstaw pare to my też zażyjemy tego balsama:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jak sie uda to jutro cos wstawie..:p a teraz lece juz nyny..papa:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):Jak sie uda to jutro cos wstawie..:p a teraz lece juz nyny..papa:loveu: I ja też zaraz zmykam:sleep2: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bry :p U was też spadło duuużo śniegu? Jak samopoczucie? Idziesz na zwolnienie? Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cze Ewa :p dzis sie dobrze czuje:siara: chyba m-a pomogl:diabloti: Quote
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć Ewcia :) Jak zdrówko??? hehe Daria, a pomógł z rana czy z wieczora;):evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewcia :) Jak zdrówko??? hehe Daria, a pomógł z rana czy z wieczora;):evil_lol: z rana to tylko Pipi:evil_lol: ja jestem wieczorna:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dzień dobry Ewo :) Jak fajnie znów do Was tu zajżeć...brakowało nam tych słodkich mordek Aksuni i Tofisia:loveu: Pozdrawiamy Was ciepło Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aga76 napisał(a):Bry :p U was też spadło duuużo śniegu? Jak samopoczucie? Idziesz na zwolnienie? Cześć Aguś:loveu: U nas w nocy tez spadlo troche sniegu ale co z tego jak jest temperaturka na plusie i ten śnieg teraz topnieje.:shake: Samopoczucie dzisiaj już całkiem niezłe:eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa :p dzis sie dobrze czuje:siara: chyba m-a pomogl:diabloti: Cześć Daria:loveu: (e to pewni było tarcie ziela angielskiego) Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia i zwolnienie??!!:shake: Uluś dobrze mówisz :eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewcia :) Jak zdrówko??? hehe Daria, a pomógł z rana czy z wieczora;):evil_lol: Cześć Aniu:loveu: Już całkiem dobrze,pozostał tylko kaszelek:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Ewo :) Jak fajnie znów do Was tu zajżeć...brakowało nam tych słodkich mordek Aksuni i Tofisia:loveu: Pozdrawiamy Was ciepło Witaj Kasieńko:loveu: My też się cieszymy że do nas zajrzeliście:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ewuś powiem ci że jesteś nie zła :razz: kurujesz się w tak szybkim tempie :crazyeye::crazyeye: hm hm hm :cool3: masz jakiś super lek , co??;) Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 dysia-u napisał(a):Ewuś powiem ci że jesteś nie zła :razz: kurujesz się w tak szybkim tempie :crazyeye::crazyeye: hm hm hm :cool3: masz jakiś super lek , co??;) Mam Lesia:eviltong::eviltong::eviltong: i Tosia:eviltong::eviltong::eviltong: Jakbyś i Ty spala z dwoma facetami na raz to też byś była zdrowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts