ewa2909 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Aga76 napisał(a):Obyś jutro lepiej się poczuła, ale poniedziałek zapowiada się ciężko. Już piątek był bardzo cięki.Mam nadzieje że do poniedziałku mi przejdzie.:-( Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ewa2909 napisał(a):Już piątek był bardzo cięki.Mam nadzieje że do poniedziałku mi przejdzie.:-( Jeśli musisz iść w poniedziałek do pracy, to nie ma wyjścia, ma być lepiej bez dwóch zdań, sio choróbsko, a sio!!! Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Jeśli musisz iść w poniedziałek do pracy, to nie ma wyjścia, ma być lepiej bez dwóch zdań, sio choróbsko, a sio!!! witam późną porą :cool1: I ja pomogę je odgonić, SIO SIO :mad: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Przyszlam sprawdzic czy Ewa zdrowieje:) i jak dzis? Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dzień dobry :) przesyłam słoneczne całuski :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Cześć Daria i Ania .:loveu: Dzisiaj jest już troszke lepiej,nie ma jak na razie gorączki i paskudnego łamania w kościach.:multi: Za to zwiękrzył się troszke kaszelek i pojawił się katarek.:-( Ale jest o niebo lepiej:multi: Ania spać po nocach nie możesz??????????:mad: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no jakoś tak wczoraj wyszło... nie mogłam spać to przynajmniej nadrobiłam trochę zaległości ze zdjęciami :cool3: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a Ty chora i na spacerki na mrozie się wybierasz:mad: do łóżka i zdrowieć:mad: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Ewo :calus: Choróbsko ewakuuje się kanałami ;) Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 laurin napisał(a):a Ty chora i na spacerki na mrozie się wybierasz:mad: do łóżka i zdrowieć:mad: ANIU SIEDZE GRZECZNIE W DOMKU.CHOCIAŻ AŻ MNIE NOSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć Ewo :calus: Choróbsko ewakuuje się kanałami ;) CZEŚĆ AGUŚ:loveu: Niech idzie precz:cool3: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):CZEŚĆ AGUŚ:loveu: Niech idzie precz:cool3: Sio maszkaro sio :-x Wałkiem je przegoń! Lesio to skarb :cool3: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Sio maszkaro sio :-x Wałkiem je przegoń! Lesio to skarb :cool3: W kuchni tak,ale za to więkrzość męskich zajęć robie ja albo jego syn:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):W kuchni tak,ale za to więkrzość męskich zajęć robie ja albo jego syn:eviltong: No cóż, coś za coś ;) Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):No cóż, coś za coś ;) Aguś kiedyś uwielbiałam siedzieć w kuchni i coś pitrasić.Ale od kiedy zamieszkaliśmy razem coraz rzadziej mi się to zdarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Aguś kiedyś uwielbiałam siedzieć w kuchni i coś pitrasić.Ale od kiedy zamieszkaliśmy razem coraz rzadziej mi się to zdarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Korzystasz z indywidualnej profesjonalnej obsługi :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Korzystasz z indywidualnej profesjonalnej obsługi :loveu: Oj tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Oj tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I bardzo dobrze !!! :klacz: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):I bardzo dobrze !!! :klacz: pewnie że dobrze :evil_lol: ja też tak chcę :placz: co dziś masz na obiadek :eating: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 laurin napisał(a):pewnie że dobrze :evil_lol: ja też tak chcę :placz: co dziś masz na obiadek :eating: Ptasek piecony:evil_lol:,suróeczka z pekińskiej kapustki i ziemniaczki.:loveu: Ania jesteście jeszcz młodym małużeństwem może jeszcze Ci się uda go wychować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. My nawet w niedziele dzielimy się obowizkami,ja nie lubie obierać ziemniaczków więc robi to m-a. Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Ptasek piecony:evil_lol:,suróeczka z pekińskiej kapustki i ziemniaczki.:loveu: kurcacek powiadasz :cool3: u mnie dewolaj (nie wiem jak się to pisze:eviltong:) a teszta to samo :evil_lol: tyle że ja to muszę sama robić :sadCyber: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 laurin napisał(a):kurcacek powiadasz :cool3: u mnie dewolaj (nie wiem jak się to pisze:eviltong:) a teszta to samo :evil_lol: tyle że ja to muszę sama robić :sadCyber: Andzia bież się za niego nie pozwalaj żeby leżał cały dzień na kanapie z pilotem w ręku,niech coś Ci pomagaw kuchni.Tobie też się należy sie troszke odpoczynku.Szczegulnie teraz.:mad: Na to wychodzi że to tylko ja tak molestuje swego chłopa obowiązkami domowymi:oops: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ewa2909'] Ania jesteście jeszcz młodym małużeństwem może jeszcze Ci się uda go wychować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. My nawet w niedziele dzielimy się obowizkami,ja nie lubie obierać ziemniaczków więc robi to m-a. Andzia bież się za niego nie pozwalaj żeby leżał cały dzień na kanapie z pilotem w ręku,niech coś Ci pomagaw kuchni.Tobie też się należy sie troszke odpoczynku.Szczegulnie teraz.:mad: Na to wychodzi że to tylko ja tak molestuje swego chłopa obowiązkami domowymi:oops: hehe już mamy kilka latek stażu:eviltong: Już trochę nad nim popracowałam, ale wiesz... "czym skorupka za młodu nasiąknie..." (staroświeckie wychowanie, jego ojciec nawet nie wie chyba gdzie się kuchenką włącza, a tym bardziej jak działa mop:shake:) Normalnie to mi pomaga... obiera ziemniaczki, czy naczynia pozmywa :roll: aż tak źle nie jest... Tylko że dzisiaj wysłałam go do sklepu i okazało się że samochód nie chciał odpalić (rozrusznik się poluzował czy coś takiego) no i prawie godzine ten samochód naprawiał:roll: bo za chwilkę jedziemy po nową deskę na kibelek Dzięki za troskę, kochana jesteś :loveu::loveu::loveu: I wcale nie obciążasz "chłopa " obowiązkami tylko jesteś szczęściarą ;) Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Drogie panie a ja powiem słowko w obronie tych panów którzy kuchnie omijaja jeśli nie szerokim łukiem to dość daleko :eviltong: Może i wody nie przypali ale ....z cała resztą dość krucho.:mad: Ja za to nie wiem po co gwóżdż ma dwa końce i gdzie leży młotek bo i pocóz mi on :shake: A na dokładke to wam powiem że nikt tak bucików mi nie wypastuje jak ...:razz: balsam na dusze:loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wróć wróć ten post za szybko przeskoczył :shake: Ewuś fajnie że bierzesz się do życia. Wiosna idzie :loveu: Quote
Recommended Posts