Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76 napisał(a):
Obyś jutro lepiej się poczuła, ale poniedziałek zapowiada się ciężko.

Już piątek był bardzo cięki.Mam nadzieje że do poniedziałku mi przejdzie.:-(

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Już piątek był bardzo cięki.Mam nadzieje że do poniedziałku mi przejdzie.:-(

Jeśli musisz iść w poniedziałek do pracy, to nie ma wyjścia, ma być lepiej bez dwóch zdań, sio choróbsko, a sio!!!

Posted

Aga76 napisał(a):
Jeśli musisz iść w poniedziałek do pracy, to nie ma wyjścia, ma być lepiej bez dwóch zdań, sio choróbsko, a sio!!!

witam późną porą :cool1:
I ja pomogę je odgonić, SIO SIO :mad:

Posted

Cześć Daria i Ania .:loveu:
Dzisiaj jest już troszke lepiej,nie ma jak na razie gorączki i paskudnego łamania w kościach.:multi:
Za to zwiękrzył się troszke kaszelek i pojawił się katarek.:-(
Ale jest o niebo lepiej:multi:

Ania spać po nocach nie możesz??????????:mad:

Posted

laurin napisał(a):
a Ty chora i na spacerki na mrozie się wybierasz:mad:
do łóżka i zdrowieć:mad:

ANIU SIEDZE GRZECZNIE W DOMKU.CHOCIAŻ AŻ MNIE NOSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Sio maszkaro sio :-x Wałkiem je przegoń!

Lesio to skarb :cool3:

W kuchni tak,ale za to więkrzość męskich zajęć robie ja albo jego syn:eviltong:

Posted

Aga76 napisał(a):
No cóż, coś za coś ;)

Aguś kiedyś uwielbiałam siedzieć w kuchni i coś pitrasić.Ale od kiedy zamieszkaliśmy razem coraz rzadziej mi się to zdarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Aguś kiedyś uwielbiałam siedzieć w kuchni i coś pitrasić.Ale od kiedy zamieszkaliśmy razem coraz rzadziej mi się to zdarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Korzystasz z indywidualnej profesjonalnej obsługi :loveu:

Posted

laurin napisał(a):
pewnie że dobrze :evil_lol:
ja też tak chcę :placz:

co dziś masz na obiadek :eating:

Ptasek piecony:evil_lol:,suróeczka z pekińskiej kapustki i ziemniaczki.:loveu:
Ania jesteście jeszcz młodym małużeństwem może jeszcze Ci się uda go wychować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
My nawet w niedziele dzielimy się obowizkami,ja nie lubie obierać ziemniaczków więc robi to m-a.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ptasek piecony:evil_lol:,suróeczka z pekińskiej kapustki i ziemniaczki.:loveu:

kurcacek powiadasz :cool3: u mnie dewolaj (nie wiem jak się to pisze:eviltong:) a teszta to samo :evil_lol:
tyle że ja to muszę sama robić :sadCyber:

Posted

laurin napisał(a):
kurcacek powiadasz :cool3: u mnie dewolaj (nie wiem jak się to pisze:eviltong:) a teszta to samo :evil_lol:
tyle że ja to muszę sama robić :sadCyber:

Andzia bież się za niego nie pozwalaj żeby leżał cały dzień na kanapie z pilotem w ręku,niech coś Ci pomagaw kuchni.Tobie też się należy sie troszke odpoczynku.Szczegulnie teraz.:mad:

Na to wychodzi że to tylko ja tak molestuje swego chłopa obowiązkami domowymi:oops:

Posted

[quote name='ewa2909']
Ania jesteście jeszcz młodym małużeństwem może jeszcze Ci się uda go wychować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
My nawet w niedziele dzielimy się obowizkami,ja nie lubie obierać ziemniaczków więc robi to m-a.
Andzia bież się za niego nie pozwalaj żeby leżał cały dzień na kanapie z pilotem w ręku,niech coś Ci pomagaw kuchni.Tobie też się należy sie troszke odpoczynku.Szczegulnie teraz.:mad:

Na to wychodzi że to tylko ja tak molestuje swego chłopa obowiązkami domowymi:oops:

hehe już mamy kilka latek stażu:eviltong:
Już trochę nad nim popracowałam, ale wiesz... "czym skorupka za młodu nasiąknie..." (staroświeckie wychowanie, jego ojciec nawet nie wie chyba gdzie się kuchenką włącza, a tym bardziej jak działa mop:shake:)
Normalnie to mi pomaga... obiera ziemniaczki, czy naczynia pozmywa :roll:
aż tak źle nie jest...
Tylko że dzisiaj wysłałam go do sklepu i okazało się że samochód nie chciał odpalić (rozrusznik się poluzował czy coś takiego) no i prawie godzine ten samochód naprawiał:roll: bo za chwilkę jedziemy po nową deskę na kibelek
Dzięki za troskę, kochana jesteś :loveu::loveu::loveu:
I wcale nie obciążasz "chłopa " obowiązkami tylko jesteś szczęściarą ;)

Posted

Drogie panie a ja powiem słowko w obronie tych panów którzy kuchnie omijaja jeśli nie szerokim łukiem to dość daleko :eviltong:
Może i wody nie przypali ale ....z cała resztą dość krucho.:mad: Ja za to nie wiem po co gwóżdż ma dwa końce i gdzie leży młotek bo i pocóz mi on :shake:
A na dokładke to wam powiem że nikt tak bucików mi nie wypastuje jak ...:razz:
balsam na dusze:loveu::loveu: