Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Aguś Ty masz wyczucie:shake::shake::shake:.
Od wczoraj boli mnie strasznie brzuch po prawej stronie.Zastanawiam się co mi jest-czy cosik się dzieje z woreczkiem żółciowym(po wczorajszych pączkach) czy może wyrostek robaczkowy daje o sobie znać:-(:-(:-(

Oj, noo :glaszcze:to weekend tym razem musi być spokojny, bez ekscesów...

Ewuś żadnych szaleństw, dbaj o siebie :loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Obstawiam albo jakieś paskudne grypsko albo wyrostek bo doszła podwyższona temperaturka:-(.

Aguś obiecuje być spokojna:evil_lol:

Oby to były tylko objawy popączkowe...

Jak schowasz podusię Lesia to może uwierzę :wink:

W takim razie musisz przez weekend obowiązkowo nic nie robić i leżeć bykiem w łóżeczku!

Posted

Aga76 napisał(a):
Oby to były tylko objawy popączkowe...

Jak schowasz podusię Lesia to może uwierzę :wink:

W takim razie musisz przez weekend obowiązkowo nic nie robić i leżeć bykiem w łóżeczku!

Ja też mam taka nadzieje :shake:
Podusia schowana za Twoją radą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba by musieli mnie przywiązać do tego łóżka:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Ja też mam taka nadzieje :shake:
Podusia schowana za Twoją radą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba by musieli mnie przywiązać do tego łóżka :evil_lol:

:calus:

Właśnie widzę jaka jesteś spokojna :roll: :evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz: nie ma ci kto zrobić??!!! pogoń towarzystwo :mad:

Lesiu dopiero wrócił z pracy.Córcia jest na wikend u taty,mały śpi bo go chyba tyż coś bierze,a duży poszedł odprowadzić panienke.:-(

Posted

Cze Ewa i jak tam dzis bo czytam ze ze sie zle czulas?:glaszcze:
mnie tez wyskoczyl jakis guzik pod paszka lewa:roll: i jakos tak do doopy sie czuje..

odpoczywaj i zdrowiej:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa i jak tam dzis bo czytam ze ze sie zle czulas?:glaszcze:
mnie tez wyskoczyl jakis guzik pod paszka lewa:roll: i jakos tak do doopy sie czuje..

odpoczywaj i zdrowiej:loveu:

Czść Dario:loveu:
Gorączke mam,kaszelek męczy,jakieś paskudztwo mni dopadło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A my się wybieraliśmy na prywatke karnawałową,i du.. z tego nie mam nawet siły palcem u nogi ruszyć:-(:-(:-(.

Daria z takimi guzkami nie ma żartów,jak nie przejdzie Ci do poniedziałku to idz do lekarza:shake:

Posted

O kurcze to faktycznie Cie rozebralo no szkoda bo i imprezka przeszla kolo nosa ale zdrowie najwazniejsze wie sie kuruj..

taa mam tylko taka nadzieje, ze moze to po tej chorobie lub podejrzewam wysilek ktory przy cwiczeniach byl,ja nie wiem ale mnie potem dopadly takie dreszcze i zimno mi bylo ..z tego wysilku..wiec moze to wyskoczylo..
zobaczymy..

Posted

EEEEEedziewczyny co z wami ??:shake: koniec karnawału - ostatki i najlepsza zabawa a wy cooo?! zbierajcie sie do życia. Daria to pewnie węzeł chłonny. Pilnie obserwuj , ale przy wysiłku bądż infekcji tak bywa.

Posted

dysia-u napisał(a):
EEEEEedziewczyny co z wami ??:shake: koniec karnawału - ostatki i najlepsza zabawa a wy cooo?! zbierajcie sie do życia. Daria to pewnie węzeł chłonny. Pilnie obserwuj , ale przy wysiłku bądż infekcji tak bywa.

Mnie już dawno tak nie rozłożyło jak dzisiaj.Jak zbije goracze to za jakieś 3 godz wraca z powrotem:-(

Posted

Ogladam to co chwile czy znika czy co...
tylko nie wiem dlaczego taka slaba :roll:jestem zupelny brak checi do zycia..
m-a chcial mnie wyciagnac na basen,czy gdzies wyjsc, ja :shake: chce..mam wrazenie jakby maraton przeszlam..taka slaba a dzis chcialam zaczac znow cwiczyc..:roll:i nie wiem co z tego wyjdzie...
Ewa a antybiotyk masz czy sie sama leczysz?:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ogladam to co chwile czy znika czy co...
tylko nie wiem dlaczego taka slaba :roll:jestem zupelny brak checi do zycia..
m-a chcial mnie wyciagnac na basen,czy gdzies wyjsc, ja :shake: chce..mam wrazenie jakby maraton przeszlam..taka slaba a dzis chcialam zaczac znow cwiczyc..:roll:i nie wiem co z tego wyjdzie...
Ewa a antybiotyk masz czy sie sama leczysz?:roll:

Połykam gripeksa i apapa noc na zbicie gorączki.Nie mam antybiotyku bo niee byłam u lekarza:shake::shake::shake:.

Daria nie chce Ci nic mówić ale radze Ci wziąsć jakieś pigułki na grypke bo objawy dokładnie takie same jak u mnie.
Nic nie robie a nogi mnie tak bolą jakbym na pielgrzymke szła.Nawet przejście do łazienki czy kuchni to już dla mnie wielki wysiłek:-(:-(:-(.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Raczej na poniedziałek muszę być gotowa i zwarta do pracy:-(:-(:-(

Obyś jutro lepiej się poczuła, ale poniedziałek zapowiada się ciężko.