roxi-malina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ewa2909']Iwonuś być dobrej myśli.Wszystko będzie dobrze:loveu::loveu::loveu:. Napewno żadne zmiany się nie pokarzą,chłopak będzie rusł i będzie zdrów jak ryba:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mam nadzieje ;) Quote
Pegaza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam Ewa:) trzeba myslec pozytywnie :calus: bedzie dobrze pozdrawiamy goraco:loveu: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja też się z wami łącze pozytywną energią. Będzie wszystko ok. nie ma innej opcji zawsze to sobie powtarzam. Buziole gorące;););) Quote
slawi Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ewa2909']Dziękujemy bardzo.Jesteśmy dobrej myśli. Będzie dobrze.[/quote] i tak trzymaj Ewuś:loveu: Pozdrowionka wieczorne Quote
roxi-malina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A może troche fotek yorkusiów?:roll: Quote
ewa2909 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='slawi']i tak trzymaj Ewuś:loveu: Pozdrowionka wieczorne[/quote] Chiba nocne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Iwonko:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ewuś, co tam u grzecznych robaczków słychać? :evil_lol: Zszywałaś znów piłeczkę? Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Z sloneczkiem przyszlam...:p[/quote] U NAS EŻ DZISIAJ ŚLICZNA POGODA BYŁA,PRAWIE JAK WIOSNA:loveu::loveu::loveu: Miejmy nadzieje że jutro też tak będzie:eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Ewuś, co tam u grzecznych robaczków słychać? :evil_lol: Zszywałaś znów piłeczkę?[/quote] Robaczki zajadają się właśnie ucholami wędzonymi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo to raz,prawie codziennie:shake:.A z żyrafy zostały już strzępki:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='dysia-u']hej hej to już weekend:lol:[/quote] Nio:eviltong::eviltong::eviltong: Dobrze że się ten tydzień skończył bo już miałam go dosyc:shake: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Grzeczne robaczki :loveu: i najedzone :loveu: Biedna żyrafa :roll:[/quote] A teraz rozrabiające:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba się rozejrzeć za czymś nowym,aleto chyba musi być dla jakiegoś rotka bo takie dla małych piesków to mają dwa dni z dzisiejsztm:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ewa2909']Robaczki zajadają się właśnie ucholami wędzonymi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo to raz,prawie codziennie:shake:.A z żyrafy zostały już strzępki:evil_lol:[/quote] Grzeczne robaczki :loveu: i najedzone :loveu: Biedna żyrafa :roll: Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :laugh2_2:[quote name='ewa2909']U NAS EŻ DZISIAJ ŚLICZNA POGODA BYŁA,PRAWIE JAK WIOSNA:loveu::loveu::loveu: Miejmy nadzieje że jutro też tak będzie:eviltong:[/quote] Ale wam fajnie u nas cały boży dzień mgła:placz: OKROPNOŚĆ może jutro będzie ładnie... [quote name='ewa2909'] Trzeba się rozejrzeć za czymś nowym,aleto chyba musi być dla jakiegoś rotka bo takie dla małych piesków to mają dwa dni z dzisiejsztm:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] A gumowe też tak rozwalają ???:evil_lol: OOO!!! Jestem pierwsza na 200 stronie:sweetCyb: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='laurin']Ale wam fajnie u nas cały boży dzień mgła:placz: OKROPNOŚĆ może jutro będzie ładnie... A gumowe też tak rozwalają ???:evil_lol:[/quote] Pewnie nie,ale raczej nie praktykuje ich w domku bo juz jedna szyba w dzwiach sobie poleciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Szmaciaki są lepsze ,przynajmiej można nauczyć się szyć:evil_lol: Nawet nie zauważyłam Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='kamila.m']Witajcie moje drogie MIŁEGO WIECZORU wam życzę;););)[/quote] A dziekujemy bardzoi wzajemnie:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='laurin']A w sumie to racja ;) ja też wszystkie piłki pochowałam małemu i tylko taka pluszowa z Ikea została :lol: Fibi też ją lubi chociaż jest trochę od niej większa, ale to jej nie przeszkadza, bo równo nią wywija :evil_lol: Woli też Szymusiowe maskotki :cool3:[/quote] Z pluszakami uważaj żeby czasem czegoś nie odgryzła,i się nie uduiła. Ja tak miałam z Aksą,dobrze że byłam wtedy w domku:shake: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Ja tez bede na 200 stronie:multi:[/quote] O następna panienka się załapała na 200-tkę Jeszcze nie wznosiliśmy toastu za następną setke:knajpa: Quote
kamila.m Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witajcie moje drogie MIŁEGO WIECZORU wam życzę;););) Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ewa2909']Pewnie nie,ale raczej nie praktykuje ich w domku bo juz jedna szyba w dzwiach sobie poleciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Szmaciaki są lepsze ,przynajmiej można nauczyć się szyć:evil_lol: Nawet nie zauważyłam[/quote] A w sumie to racja ;) ja też wszystkie piłki pochowałam małemu i tylko taka pluszowa z Ikea została :lol: Fibi też ją lubi chociaż jest trochę od niej większa, ale to jej nie przeszkadza, bo równo nią wywija :evil_lol: Woli też Szymusiowe maskotki :cool3: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='pegaza']ewa one sa chyba pijane:evil_lol:[/quote] pewnie po tych 2 setkach tak im zaszumiaŁo w gŁowie Quote
Recommended Posts