Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa czy Ty planujesz kupno nowego psa? bo ja troche nie w temacie..:roll:[/quote
Ja bardzo bym chciała ale mąż jaak na razie jest niewzruszony:shake::shake::shake:
My z hodowczynią bardzo się zaprzyjażniłyśmy i mamy ze soba super kontakcik,i właśnie nie wiem vcczy to jesyt dla mnie takie dobre.Ja nie mogę patrzeć na takie śliczne małe kreciki:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Ja nie mogę patrzeć na takie śliczne małe kreciki:evil_lol:

MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA :iloveyou:

ewa2909 napisał(a):

Ja bardzo bym chciała ale mąż jaak na razie jest niewzruszony:shake::shake::shake:

Tak to jest z tymi facetami :roll: nawet nie chcę myśleć co mój powie jak oznajmię że chcę kupić jeszcze jednego ;)

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewcia .Coś mi nie idzie szukanie po necie , musze spytać jakiej firmy jest ten bio-groom mink.... Oj żebym nie przekombinowała :angryy:

Uluś ja cały czas sprawdzam na allegro.Dzisiaj napisałam do dystrybutora czy wogule to mają,mam nadzieje że mi odpisze jutro.
To jest firma BIO-GROOM a nazwa tego to INSTANT COAT GLOSSER CONDITIONER.

Posted

Witam wieczorowo:loveu:

oj taa moj tez byl niewzruszony kiedy mu proponowalam zostawic naszą sunie no ale coz powiedzial gdyby nie bylo duzego psa to 3 male mogly by byc ale 3 male i jeden duzy to juz przesada:roll:ja mysle ze z perspektywy czasu nie dalabym rady z 4 :shake: mimo ze to tylko taka kruszynka :loveu: jednak mogloby mnie to przerosnac..wiem ze ma sie tam dobrze:loveu:ale tesknie za nia bardzo:-( czasem mam poczucie winy kiedy wychodze od nich a ona chce isc ze mna:-( to wtedy robi mi sie smutno ze ja zawiodlam ze ona chce byc z nami..eh zycie

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam wieczorowo:loveu:

oj taa moj tez byl niewzruszony kiedy mu proponowalam zostawic naszą sunie no ale coz powiedzial gdyby nie bylo duzego psa to 3 male mogly by byc ale 3 male i jeden duzy to juz przesada:roll:ja mysle ze z perspektywy czasu nie dalabym rady z 4 :shake: mimo ze to tylko taka kruszynka :loveu: jednak mogloby mnie to przerosnac..wiem ze ma sie tam dobrze:loveu:ale tesknie za nia bardzo:-( czasem mam poczucie winy kiedy wychodze od nich a ona chce isc ze mna:-( to wtedy robi mi sie smutno ze ja zawiodlam ze ona chce byc z nami..eh zycie

Nie wiem jak masz na imie ,aa bardzo nie lubie posłuiwać się tymi dziwnymi nicami.

U mnie mąż może i by się zgodził ale czekają nas dwie dosyć poważne operacje syna więc,myśli troszke bardziej racjonalnie.On również uwielbia zwierzęta,ale następne było by pokrzywdzone bo człowiek pracując po10 godz i mając rodzinke 5 osobową na głowie nie jest w stanie zapewnić siulka tyle miłości i uwagi co powinny otrzymać.
Ale cały czas nie mówie nie.Tylko że to raczej nie może być piesek z tego miotu.:placz:

Posted

Daria:)

no tak jeszcze kiedys moze trafic do Was mala kuleczka...:loveu:
a to bardzo powazne?ze sie zapytam..o syna..
jesli nie chcesz nie odpowiadaj zrozumie...:roll:
i zdrowka zycze synowi... bedzie dobrze:glaszcze:

Posted

[quote name='ewa2909']

U mnie mąż może i by się zgodził ale czekają nas dwie dosyć poważne operacje syna więc,myśli troszke bardziej racjonalnie.

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA SYNKA :calus::Rose:

Posted

ewa2909 napisał(a):
czekają nas dwie dosyć poważne operacje syna więc,myśli troszke bardziej racjonalnie.

Cześć Ewciu wieczorowo, i znowu mamy coś wspólnego :shake:,

Posted

[quote name='Pegaza']Daria:)

no tak jeszcze kiedys moze trafic do Was mala kuleczka...:loveu:
a to bardzo powazne?ze sie zapytam..o syna..
jesli nie chcesz nie odpowiadaj zrozumie...:roll:
i zdrowka zycze synowi... bedzie dobrze:glaszcze:[/quote]
Syn będąc noworodkiem przeszedł sepse,w wyniku której zostały naruszone ścięgna,mięśnia w nodze i ręce.Nogajest krótrza 5 cm,ręka ok2cm.
W zeszłym roku latem przeszedł poważną operacje stawu biodrowego po której był 8 tyg od klatki piersiowej w dół cały w gipsie.W tym roku na lato planują wyjęie mu tych drutów z biodra.Niewiadomo czy ten zabieg nie akończy się również wielotygodniowym gisem.Myśle że pod koniec roku będzie miał założony aparat Lizerowa na wydłużenie nogi

Mam nadzieje ze jezeli nie będzie u syagipsu postaramy się o kluske.

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Ewuś :loveu:

Słodkie czarne kluski :loveu:

pozdrawiam cieplutko[/quote]
Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu:

Oj słodkie słodkie.Aja zakochana w cyganku:placz::placz::placz:
Również pozdrawiam z zimnej i wietrznej Łodzi:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Dziękujemy bardzo.Jesteśmy dobrej myśli.
Będzie dobrze.[/quote]

Ja trzymam mocno kciuki. Wiem co to choroba w rodzinie:-(
Mój brat ma porażenie splotu barkowego, przez co ręka jest dużo chudsza i praktycznie w 80% niesprawna :-(:-(:-(
Brat przechodził już 4 operacje i też za każdym razem był gips na ok 2 miesiące:-(:-(:-(

jeszcze raz wszystkiego dobrego dla synka:glaszcze:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu:

Oj słodkie słodkie.Aja zakochana w cyganku:placz::placz::placz:
Również pozdrawiam z zimnej i wietrznej Łodzi:loveu:[/quote]

Wcale się nie dziwię, że zakochałaś się w tym cudzie natury.

Dużo przeszliście w walce o zdrowie syna, więc musi być tylko lepiej :calus:

Posted

[quote name='ewa2909']Iwonuś u Ciebie też coś nieciekawie?????:shake:[/quote]
U mojego synka wykryto wadę serca jak miał 10 lat.Sporo czasu spędziliśmy w CZD i w Prokocimiu. Decydujące o operacji :shake: mają być ewentualne zmiany które mogą się jeszcze pojawić w okresie dojrzewania.

Posted

[quote name='slawi']U mojego synka wykryto wadę serca jak miał 10 lat.Sporo czasu spędziliśmy w CZD i w Prokocimiu. Decydujące o operacji :shake: mają być ewentualne zmiany które mogą się jeszcze pojawić w okresie dojrzewania.[/quote]
Iwonuś być dobrej myśli.Wszystko będzie dobrze:loveu::loveu::loveu:.
Napewno żadne zmiany się nie pokarzą,chłopak będzie rusł i będzie zdrów jak ryba:loveu::loveu::loveu: