Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Bo pancia kazała siedzieć i nie uciekać.
Ada czy Ty używasz dla obu panienekodzywki ISB?????????

Tak dla obu. wcześniej używałam bio-groom (był dobry ale Aurze trochę mi si wydaje że włos był bardzej suchy ale nie nażekałam ;))

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aurunia napisał(a):
Tak dla obu. wcześniej używałam bio-groom (był dobry ale Aurze trochę mi si wydaje że włos był bardzej suchy ale nie nażekałam ;))

Z bio-grumu mam MINK OIL do rozczesywania.
Dla Tośka niestety nie nadją się kosmetyki ISB i zastanaiam sie czy wrócić do all systemu czy może dp zupełnie czegoś innego.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Z bio-grumu mam MINK OIL do rozczesywania.
Dla Tośka niestety nie nadją się kosmetyki ISB i zastanaiam sie czy wrócić do all systemu czy może dp zupełnie czegoś innego.

No nie stety tak jest już z tymi yorkami że co ednemu pasuje nie koniecznie musi być dobre dla drugiego ;)

Posted

:multi:

dysia-u napisał(a):
Ewcia wskocz na fotki do mnie :multi: szkoda że nie na kawe, za daleko ,nie?

Już lece:multi::multi::multi:

Troszeczke:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Łolaboga jakie tutaj pustki:placz::placz::placz:
Nikt nas nie odwiedza:eviltong::eviltong::eviltong:

Ja odwiedzam!:loveu::eviltong:

Posted

:eviltong:

Mała Rita napisał(a):
Czesc Ewcik :loveu:
No właśnie, cisza tutaj, nikt nie gada :shake:

Cześć Asik:loveu:
No właśnie nie wiem co się dzieje:mad:

Posted

Cześć Ewcia :multi: matko coś ci napisałam tylko teraz się kapnęłam że to nie była twoja galeria uuuuu :placz:
Wiesz , zważyłam moją sucz i jestem hapy. :multi: Schudła 300 gr na tej obesity :multi: Biega po śniegu jak szalona a do tego nisko kaloryczna karma .... jest ok , nie będzie wyglądać jak kluska

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewcia :multi: matko coś ci napisałam tylko teraz się kapnęłam że to nie była twoja galeria uuuuu :placz:
Wiesz , zważyłam moją sucz i jestem hapy. :multi: Schudła 300 gr na tej obesity :multi: Biega po śniegu jak szalona a do tego nisko kaloryczna karma .... jest ok , nie będzie wyglądać jak kluska

Już Ci tam odpowiedziałam:eviltong::eviltong::eviltong:.

To dobrze ze nic się po tej karmie nie dzieje i Dejsi schudła:loveu:

Posted

Ewcia jak wypapilotujesz :roll: piesie to zawsze możesz je schować w tej torbie:eviltong:
Tak poważnie to ta torba się przydaje tylko nie wiem czy np Aksa bo ona jest już dorosła przyzwyczai się do siedzenia w niej. Przed Tośkiem jeszcze przyszłość :loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia jak wypapilotujesz :roll: piesie to zawsze możesz je schować w tej torbie:eviltong:
Tak poważnie to ta torba się przydaje tylko nie wiem czy np Aksa bo ona jest już dorosła przyzwyczai się do siedzenia w niej. Przed Tośkiem jeszcze przyszłość :loveu:

TORBE CHCIAŁAM MAŁĄ TYLKO DLA TOŚKA:eviltong:
Aksie nawet na moment na spacerku trudno 2 minuty usiedzieć na rękach.Mam nadzieje że torba sie sprawdzi.:evil_lol: