ewa2909 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 dysia-u napisał(a):http://img61.imageshack.us/img61/1417/spa0089dr8.jpg to jest Tośko ? ale są słodkie zdjęcia. Urobiłaś już mężula na 3 go siulka? Tak to jest Tosiek w pierwszych dniach jak przyszedł do nas.:loveu::loveu::loveu: Caly czas pracuje nad tym:eviltong: Quote
roxi-malina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Prześliczny yorczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 slawi napisał(a):Przeszukaj dobrze ten telefon, bo może tam jest więcej takich perełek. Fajnie jest mieć takiego kluseczka :loveu: Już przeżuciłam cały tel do góry nogami.Ewentualnie trzeba by było zobaczyć u dzieciaków:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wątpie żeby mi dali tel do ręki,może mamuska coś nieodpowiedniego by znalazla:mad::mad::mad: Quote
slawi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Tak to jest Tosiek w pierwszych dniach jak przyszedł do nas.:loveu::loveu::loveu: Caly czas pracuje nad tym:eviltong: Przeszukaj dobrze ten telefon, bo może tam jest więcej takich perełek. Fajnie jest mieć takiego kluseczka :loveu: Quote
slawi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Już przeżuciłam cały tel do góry nogami.Ewentualnie trzeba by było zobaczyć u dzieciaków:eviltong::eviltong::eviltong:Ale wątpie żeby mi dali tel do ręki,może mamuska coś nieodpowiedniego by znalazla:mad::mad::mad: To prawda, moje też bronią swoich telefonów jak twierdzy, chętnie za to korzystają z mojego - ale wszystkie ślady czyszczą dokładnie :cool3: Tosiek był ślicznym szczeniorkiem, w ręku Ci się mieścił, śliczności :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):Cudeńko z niego malutkie!!! Tak szybko się zapomina o tym jak Nasze pieski wyglądały jeszcze parę miesięcy temu. Całuski ślemy dla psiutków i dla Ciebie Ewciu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kamilko:loveu: Ja już zupełnie zapomniałam jak oni byli mali.Z tego co pamietam to Aksa nie była wcale dużo więkrza w wieku 12 tyg jak ją przyniosłam niż Tosiek teraz. Normalnie znowu mi się chce malutkiej kluseczki:-( Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 slawi napisał(a):Przeszukaj dobrze ten telefon, bo może tam jest więcej takich perełek. Fajnie jest mieć takiego kluseczka :loveu: Cudeńko z niego malutkie!!! Tak szybko się zapomina o tym jak Nasze pieski wyglądały jeszcze parę miesięcy temu. Całuski ślemy dla psiutków i dla Ciebie Ewciu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a):jakie masz metody :cool3: ??? Uluś przeprasam ale nie zauważyłlam Twojego posta:loveu::loveu::loveu: Cały czas mniuńcze:eviltong: Albo mu tróje że chce dzidziusia:eviltong: Quote
Aga76 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://img404.imageshack.us/img404/9996/dsc00001ot3.jpg :evil_lol: Słodki srebrny pióropusz na głowie Quote
Zuza i Noddy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No my też zaraz kapać się będziemy, A Toficzek śliczny. Quote
roxi-malina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):No my też zaraz kapać się będziemy, A Toficzek śliczny. No i jak ładnie mu włos lsni (na tym ostatnim ;)) :loveu: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Fantastycznie Tosiek się już wybarwia, na naprawdę widać na zdjęciach jak ma pięknie błyszczącą i zadbaną sierść. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):Fantastycznie Tosiek się już wybarwia, na naprawdę widać na zdjęciach jak ma pięknie błyszczącą i zadbaną sierść. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z tym wybarwianiem to ja już nie byłaabym taka pewnana tym przedziałku to rosną znowu czarne włosy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to wyglada tak że końcówki ma czarne,środek taki szary a przy kręgosłupiku znowu czarne:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Sam się nie może zdecydować jaki kolorek ma mieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Co do jego sierści to zrobiła się tragedia,raz że po chorobie zrobiła sie tka dziwna to i fryzjerka powiedziała że Tośkowi nie nadaje się ISB i znów będziemy przechodzić na 1al system. Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Z tym wybarwianiem to ja już nie byłaabym taka pewnana tym przedziałku to rosną znowu czarne włosy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to wyglada tak że końcówki ma czarne,środek taki szary a przy kręgosłupiku znowu czarne:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Sam się nie może zdecydować jaki kolorek ma mieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Co do jego sierści to zrobiła się tragedia,raz że po chorobie zrobiła sie tka dziwna to i fryzjerka powiedziała że Tośkowi nie nadaje się ISB i znów będziemy przechodzić na 1al system. No to Tosiu niezdecydowany psiutek:lol: Ewcia ja tam używam tylko i wyłącznie odżywki i szamponu firmy biogroom. Naprawdę super kosmetyki, może te by odpowiadały Tośkowi.;););) Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Ewcia. Zawsze trafie na fajne fotki jak do ciebie wpadam http://img145.imageshack.us/img145/5017/dsc00022ko2.jpg Powiedz czy każde z nich zawsze je ze swojej miski czy z tej która akurat jest pełna?:evil_lol: A ty z tym dzidziusiem to powaga ?:razz::razz::razz: Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ewcia może spróbuj GOTLIEB . Ja już kończe opakowanie - nie drogo- a taka fajna sierść po tym. Nie kręci się i nie puszy.Nie ma łupieżu , delikatnie pachnie. Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no kurcze , ale skaczą te posty , jak nasze siulki:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 :loveu:dysia-u napisał(a):Cześć Ewcia. Zawsze trafie na fajne fotki jak do ciebie wpadam http://img145.imageshack.us/img145/5017/dsc00022ko2.jpg Powiedz czy każde z nich zawsze je ze swojej miski czy z tej która akurat jest pełna?:evil_lol: A ty z tym dzidziusiem to powaga ?:razz::razz::razz: Cześć Uluś:loveu: Staram się Was zaspakajać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale to fajnie zabrzmiało:eviltong: Róziowe miski sż aksy,Tosiek ma białą w ribki,ale oczywiście jedzą odwrotnie:mad::mad::mad: No pewno:loveu::loveu::loveu:Uwielbiam dzieci i do tego jeszcze takie malutkie:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Już mam dość tych fociów!!!!!!!!!! Quote
Aurunia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 obydwoje śliczni :loveu::loveu: A Tosiu jaki poważny Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia może spróbuj GOTLIEB . Ja już kończe opakowanie - nie drogo- a taka fajna sierść po tym. Nie kręci się i nie puszy.Nie ma łupieżu , delikatnie pachnie. Chyba nie będe eksperymentować.Najgorsze jest to ze dla każdego muszę mieć coś innego:shake: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Aurunia napisał(a):obydwoje śliczni :loveu::loveu: A Tosiu jaki poważny Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Bo pancia kazała siedzieć i nie uciekać. Ada czy Ty używasz dla obu panienekodzywki ISB????????? Quote
Recommended Posts