ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Aurunia napisał(a):Co to za siulek ???:loveu: Podobno ma to być pekińczyk.Ale co z niego wyrośnie to nie wiem. Chrześnica dostała pieska na gwiazdke od Swojego chłopaka:shake: Quote
Zuza i Noddy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ale ten psiak ma kły. A Tosiu jaki dumny. Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hihi ale mały wampirek...ale fajniusi jest te oczeta takie słodziutkie Ooo i nawet Toficzek:loveu:ah te jego minki:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaką on ma już długą kitkę:crazyeye::loveu: Pięknie się wybarwia:loveu: Paulina kitka była już przynajmiej cm obcinana tak samo jak włoski:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Śliczny,ale bardzo niedobry.Nie daje się wziąść na rece.:shake: Niezły z niego ancymonek:) A jak tam Aksunia?? Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ale ten psiak ma kły. A Tosiu jaki dumny. Prawdziwy wampirek:evil_lol:. Już był tu chory bo zdjecia są z soboty przed wizytą do weta.:shake: Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):Hihi ale mały wampirek...ale fajniusi jest te oczeta takie słodziutkie Ooo i nawet Toficzek:loveu:ah te jego minki:loveu: Śliczny,ale bardzo niedobry.Nie daje się wziąść na rece.:shake: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 slawi napisał(a):Daj znać jak pieseczki:loveu: się mają Rozrabiają jak pijane zające:eviltong::eviltong::eviltong: Jadno chodzi piszczy,chałcze żeby iść na spacer do parku,drugie jak widzi swoje ubranko w ręku to spiernicza w ciemna dziure żeby go tylko nie wyjąć i nie zabrać na spacer:shake::shake::shake: Urwanie głowy z tymi psami:mad::mad::mad: Muszę chyba sobie sprawić torbe dla Tośka:evil_lol: Quote
slawi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ewa2909 napisał(a):Rozrabiają jak pijane zające:eviltong::eviltong::eviltong: Jadno chodzi piszczy,chałcze żeby iść na spacer do parku,drugie jak widzi swoje ubranko w ręku to spiernicza w ciemna dziure żeby go tylko nie wyjąć i nie zabrać na spacer:shake::shake::shake: Urwanie głowy z tymi psami:mad::mad::mad: Muszę chyba sobie sprawić torbe dla Tośka:evil_lol: Dobrze ,że wszystko w porządku, a jak apetyt Tośka? U was też taka śnieżyca? A Palomie już zła pogoda i zimno przestały przeszkadzać , szczególnie odkąd za każde siku na dworze dostaje nagrodę:evil_lol:. Może wychodzić co chwila. A i tak jeszcze posikuje w domu :mad:. Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 slawi napisał(a):Dobrze ,że wszystko w porządku, a jak apetyt Tośka? U was też taka śnieżyca? A Palomie już zła pogoda i zimno przestały przeszkadzać , szczególnie odkąd za każde siku na dworze dostaje nagrodę:evil_lol:. Może wychodzić co chwila. A i tak jeszcze posikuje w domu :mad:. Nie daje się wyjść na dwór:shake::shake::shake: Aksa może latać i latac,a jak jeszcze ktoś byłby chętny do puszczania kulek śniegowych to mogła by wcale pewnie do domu nie wracac:placz::placz::placz: Teraz przez przeszło dw tyg byłam w domku to mogę spokojnie przyznać że tosiek przestał załatwiać się w domu:loveu::loveu::loveu:(nie licze jak bolał go brzuszek):-( Potrafi wytrzymać nawet do 5 godzinek:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ewa2909 napisał(a): Potrafi wytrzymać nawet do 5 godzinek:loveu::loveu::loveu: Mistrzunio :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Aksa w jego wieku też potrafiła więcej wytrzymac:loveu::loveu::loveu: I o wiele szybciej połapała że robi sie tylko na dworku:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ewa2909 napisał(a):Potrafi wytrzymać nawet do 5 godzinek:loveu::loveu::loveu: Moja 6-7 nawet:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Wstawie świeżutkie Focie ze spacerku Quote
Zuza i Noddy Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Super fotki, fajnie w śniegu wyglądają. Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dzień dobry Ewo :) Ale fajowe śniegowe psiulki:loveu:...Fajne maja ubranka...ja chyba musze coś mojemu jednak kupić i na przymus wsadzić go w nie bo wczoraj tak sie cieszył że jest tyle śniegu że na spacer i ze spaceru szedł albo na głowie albo na plecach i boczkach ale nie na łapach ;) Przyprowadziłam do domu bałwana...dosłownie...w domu pytali mnie gdzie on ma głowe:evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hej! cudnie zimowe te focie :crazyeye: też macie nie lada zime:shake: Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cześc Ewcia ! zapraszam na fotki /nie,nie frytki :shake:/ ale też bardzo smaczne ,póki nie śmierdzą :eviltong::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 To z moją Kati raczej tak jak z twoim Toffikiem:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 :loveu:Cześć Zuza,Kasia,Aga,Ula,Roxi-malina:loveu: Aksa uwielbia zime i śnieżek.Wczoraj skakała po nim jak zająć.:loveu: Zaś tosiek jak widzi tylko ubranko to już się trzęsie:shake: Quote
C&B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Niech zgadnę. Po sparku wyglądały jak dziadzio mróz:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts