ewa2909 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia to było by super. Bo jak zamawiałam karme to pytam weta czy czegoś nie brakuje itd a ona na to że może witaminy. Ale nie jest za rozmowna a zkimś takim ciężki kontakt. Mejsi waży 3,500 i karmiona jest 3x 2 łyżki tej karmy. Jest po sterylce dlatego boje się tej otyłości. Jak nie zapomnisz to prosze spytaj czy nie robie jakiegoś błędu.:-o będe wdzięczna:loveu: Jak długo może być na tym żarciu? Ula napisz mi jeszce jak ta karma się nazywa bo nie chce mi się szukać u Ciebie na galerii.Napisz jeszcze jak długo ją bieże i ile mogła już schudnąć. Napewno nie zapomne. Quote
slawi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Tosiek już ma wyjety węflon,jast po zastrzykach a tak sie skubany darł że głowa mała.Dzisiaj rano dostal troszke kurczaczka z kaszką manną, zjadł swoje połykając prawie miske,i dawaj odganiać Akse od jej żarełka .Niestety szybko mu przerwałam to opychanie. Nrazie jest wszystko w porządku. Wrócił zakochany w suni yoreczku.Tak do niej piszczał i się wyrywał że nie mogłam go utrzymać No to widać,że Tosiek zdrowieje jak ma ochotę na amory :loveu:. I jedzonko docenia :evil_lol:. Odnośnie oleju to ja teraz daję lniany, przed świętami kupiłam na targu tłoczony na zimno. Palomka go uwielbia :loveu:. Quote
Kasia_zg Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ojejciu nasz maleńki Toficzek tak sie pochorował bidula nasza kochana...ale ciesze sie że już dobre wieści że mały zdrowieje...:loveu: Tulasie dla psiaków Quote
ewa2909 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 slawi napisał(a):No to widać,że Tosiek zdrowieje jak ma ochotę na amory :loveu:. I jedzonko docenia :evil_lol:. Odnośnie oleju to ja teraz daję lniany, przed świętami kupiłam na targu tłoczony na zimno. Palomka go uwielbia :loveu:. Ja kupiłam jakąś oliwe z oliwek.Raczej sie starałam kupić tą z średniej półki. Quote
ewa2909 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Kasia_zg']Ojejciu nasz maleńki Toficzek tak sie pochorował bidula nasza kochana...ale ciesze sie że już dobre wieści że mały zdrowieje...:loveu: Tulasie dla psiaków Teraz chyba mamy problemik z załatwianiem sie.Wchodzi na trawke(śnieg)widać ze szuka miejsca żeby zrobić zrobić kupcie ale zaczym sobie poniucha to już wszystkie łapeczki ma tak zmarznięte ze siada w tym śniegu na dupci i z głowy załatwianie.:shake::shake::shake:Muszę go od razu z tamtąd zaierać bo boje sie że się przeziębi.:shake::shake::shake: Quote
Kasia_zg Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Teraz chyba mamy problemik z załatwianiem sie.Wchodzi na trawke(śnieg)widać ze szuka miejsca żeby zrobić zrobić kupcie ale zaczym sobie poniucha to już wszystkie łapeczki ma tak zmarznięte ze siada w tym śniegu na dupci i z głowy załatwianie.:shake::shake::shake:Muszę go od razu z tamtąd zaierać bo boje sie że się przeziębi.:shake::shake::shake: Ojej bidulek malutki...to teraz jest problem.... Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ta karma to obesite . Od miesiąca ją zajada. Teraz waży ok3,5 . Jeśli schudła to tylko coś tam w gramach. Trudno ją tak dokładnie zważyć Quote
roxi-malina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ewa2909 napisał(a):A jakiego Ty masz psa???????????? Ja mam labka ale moja koleżanka ma yorka i jak ja jej powiedziałam że oliwa dobrze działa na włos (i sierść) to też zaczeła używać (1 niecała łyzeczka do herbaty raz dziennie do posiłku) i faktycznie na yorku też pomogło (no może nie odrazu ale Asia stosuje to już niecały rok i jest różnica):) Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witaj Ewo!!:loveu: Jak sie dziś miewa Tofik?? I jak tam Aksunia?? Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):Ta karma to obesite . Od miesiąca ją zajada. Teraz waży ok3,5 . Jeśli schudła to tylko coś tam w gramach. Trudno ją tak dokładnie zważyć Ula karma jest dobra i raczej nie ma potrzeby jej zmieniać.Możesz jezeli chcesz dołożyć jej witaminki Wita-Vet pół tabletki dziennie. Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo!!:loveu: Jak sie dziś miewa Tofik?? I jak tam Aksunia?? Witaj Kasiu:loveu::loveu::loveu: Tosiek m już się bardzo dobrze,wrócił do swojej tarej formy.Zaczyna już z powrotem rozrabiać:mad::mad::mad: Na kupcie w dalszym ciągu czekamy:shake:.Nie chce wcale chodzić po dworku:shake:.Właśnie idę z nimi na mały spacerk może coś uda mu się zdziałać:evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć Ewcia , spacerek działa cuda :loveu: idżcie, idżcie. Dzięki za informacje. Pod koniec tyg mam iść po odbiór karmy to upomne się o wit. Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewcia , spacerek działa cuda :loveu: idżcie, idżcie. Dzięki za informacje. Pod koniec tyg mam iść po odbiór karmy to upomne się o wit. Spacerek był i coś więcej również:multi::multi::multi:. Ciekawa jestem co Ci powie Twój wet. Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pewnie nie wiele :shake: bo nie rozmowna:shake: Nie lubie tak wyciągać z kogoś , jak nie chce mówić to nie - ale w przypadku weta powinno być inaczej:angryy: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cieszymy sie że spacerek zdziałał cuda;) Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):To trzymamy kciuki żeby spacerek zdziałał cuda;) W końcu tosiek załatwił sprawe pozytywnie:multi::multi::multi: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ewa2909 napisał(a):W końcu tosiek załatwił sprawe pozytywnie:multi::multi::multi: Dzielny chłopak :multi: A jakieś focie bedą?? Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):pewnie nie wiele :shake: bo nie rozmowna:shake: Nie lubie tak wyciągać z kogoś , jak nie chce mówić to nie - ale w przypadku weta powinno być inaczej:angryy: Raczej powinna mówić co dotyczy się naszych siuló:mad::mad::mad: Tymbardziej ze zwierzatka nie są w stanie powiedzieć że coś im tam dolega. Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):Dzielny chłopak :multi: A jakieś focie bedą?? Nie ma,ale byłam dzisiaj u mamusi a tam zastałam małego potworka.Zaraz wstawie jakąś jego zdjeciem Quote
slawi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):pewnie nie wiele :shake: bo nie rozmowna:shake: Nie lubie tak wyciągać z kogoś , jak nie chce mówić to nie - ale w przypadku weta powinno być inaczej:angryy: Ula no to męcz ją i zadawaj trudne pytania :p.Teraz trzeba więcej wymagać .Jak ktoś kaskę bierze to łachy nie robi ;). Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 A teraz uwaga bo ktoś Was pozre!!!!!!!!!!!!! Quote
slawi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No, takie uzębienie nadaje się do reklamy pasty do zębów :lol:. A na dwóch pierwszych zdjęciach tak słodziutko wygląda :loveu:. Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mam pare zdjęć Tośka chyba z zeszłego tygodnia Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jaką on ma już długą kitkę:crazyeye::loveu: Pięknie się wybarwia:loveu: Quote
Recommended Posts