Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia to było by super. Bo jak zamawiałam karme to pytam weta czy czegoś nie brakuje itd a ona na to że może witaminy. Ale nie jest za rozmowna a zkimś takim ciężki kontakt. Mejsi waży 3,500 i karmiona jest 3x 2 łyżki tej karmy. Jest po sterylce dlatego boje się tej otyłości. Jak nie zapomnisz to prosze spytaj czy nie robie jakiegoś błędu.:-o będe wdzięczna:loveu: Jak długo może być na tym żarciu?

Ula napisz mi jeszce jak ta karma się nazywa bo nie chce mi się szukać u Ciebie na galerii.Napisz jeszcze jak długo ją bieże i ile mogła już schudnąć.
Napewno nie zapomne.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tosiek już ma wyjety węflon,jast po zastrzykach a tak sie skubany darł że głowa mała.Dzisiaj rano dostal troszke kurczaczka z kaszką manną, zjadł swoje połykając prawie miske,i dawaj odganiać Akse od jej żarełka .Niestety szybko mu przerwałam to opychanie.
Nrazie jest wszystko w porządku.
Wrócił zakochany w suni yoreczku.Tak do niej piszczał i się wyrywał że nie mogłam go utrzymać

No to widać,że Tosiek zdrowieje jak ma ochotę na amory :loveu:.
I jedzonko docenia :evil_lol:.
Odnośnie oleju to ja teraz daję lniany, przed świętami kupiłam na targu tłoczony na zimno. Palomka go uwielbia :loveu:.

Posted

slawi napisał(a):
No to widać,że Tosiek zdrowieje jak ma ochotę na amory :loveu:.
I jedzonko docenia :evil_lol:.
Odnośnie oleju to ja teraz daję lniany, przed świętami kupiłam na targu tłoczony na zimno. Palomka go uwielbia :loveu:.

Ja kupiłam jakąś oliwe z oliwek.Raczej sie starałam kupić tą z średniej półki.

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Ojejciu nasz maleńki Toficzek tak sie pochorował bidula nasza kochana...ale ciesze sie że już dobre wieści że mały zdrowieje...:loveu:

Tulasie dla psiaków

Teraz chyba mamy problemik z załatwianiem sie.Wchodzi na trawke(śnieg)widać ze szuka miejsca żeby zrobić zrobić kupcie ale zaczym sobie poniucha to już wszystkie łapeczki ma tak zmarznięte ze siada w tym śniegu na dupci i z głowy załatwianie.:shake::shake::shake:Muszę go od razu z tamtąd zaierać bo boje sie że się przeziębi.:shake::shake::shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Teraz chyba mamy problemik z załatwianiem sie.Wchodzi na trawke(śnieg)widać ze szuka miejsca żeby zrobić zrobić kupcie ale zaczym sobie poniucha to już wszystkie łapeczki ma tak zmarznięte ze siada w tym śniegu na dupci i z głowy załatwianie.:shake::shake::shake:Muszę go od razu z tamtąd zaierać bo boje sie że się przeziębi.:shake::shake::shake:

Ojej bidulek malutki...to teraz jest problem....

Posted

ewa2909 napisał(a):
A jakiego Ty masz psa????????????

Ja mam labka ale moja koleżanka ma yorka i jak ja jej powiedziałam że oliwa dobrze działa na włos (i sierść) to też zaczeła używać (1 niecała łyzeczka do herbaty raz dziennie do posiłku) i faktycznie na yorku też pomogło (no może nie odrazu ale Asia stosuje to już niecały rok i jest różnica):)

Posted

dysia-u napisał(a):
Ta karma to obesite . Od miesiąca ją zajada. Teraz waży ok3,5 . Jeśli schudła to tylko coś tam w gramach. Trudno ją tak dokładnie zważyć

Ula karma jest dobra i raczej nie ma potrzeby jej zmieniać.Możesz jezeli chcesz dołożyć jej witaminki Wita-Vet pół tabletki dziennie.

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo!!:loveu:

Jak sie dziś miewa Tofik?? I jak tam Aksunia??

Witaj Kasiu:loveu::loveu::loveu:
Tosiek m już się bardzo dobrze,wrócił do swojej tarej formy.Zaczyna już z powrotem rozrabiać:mad::mad::mad:
Na kupcie w dalszym ciągu czekamy:shake:.Nie chce wcale chodzić po dworku:shake:.Właśnie idę z nimi na mały spacerk może coś uda mu się zdziałać:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewcia , spacerek działa cuda :loveu: idżcie, idżcie.
Dzięki za informacje. Pod koniec tyg mam iść po odbiór karmy to upomne się o wit.

Spacerek był i coś więcej również:multi::multi::multi:.
Ciekawa jestem co Ci powie Twój wet.

Posted

dysia-u napisał(a):
pewnie nie wiele :shake: bo nie rozmowna:shake: Nie lubie tak wyciągać z kogoś , jak nie chce mówić to nie - ale w przypadku weta powinno być inaczej:angryy:

Raczej powinna mówić co dotyczy się naszych siuló:mad::mad::mad:
Tymbardziej ze zwierzatka nie są w stanie powiedzieć że coś im tam dolega.

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Dzielny chłopak :multi:

A jakieś focie bedą??

Nie ma,ale byłam dzisiaj u mamusi a tam zastałam małego potworka.Zaraz wstawie jakąś jego zdjeciem

Posted

dysia-u napisał(a):
pewnie nie wiele :shake: bo nie rozmowna:shake: Nie lubie tak wyciągać z kogoś , jak nie chce mówić to nie - ale w przypadku weta powinno być inaczej:angryy:

Ula no to męcz ją i zadawaj trudne pytania :p.Teraz trzeba więcej wymagać .Jak ktoś kaskę bierze to łachy nie robi ;).