Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Asik współczuje takiej rannej pobódki:shake:.
Taka śliczna pogoda.Ty zamiast siedzieć tam w pracy powinnaś pospacerować po świeżym powietrzu ze swoim menem i fasolką:loveu:

Bede spacerowala z Fidkiem z Teofilowa na Piotrkowską :evil_lol: Jak Fidek nie zamarznie oczywiscie :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):
Dzielne Maleństwo!!!! Trzymam dalej kciuki!!!!

Normalnie nie mogę patrzeć jak on idzie za mną do kuchni i patrzy tymi swoimi ślipkami żeby coś mu dać.TRAGEDIA.:-(:-(:-(
A i Aksa tez ma głodówke .Pewnie się solidaryzujez Tośkiem,od 2 dni też nic nie je.Ale jej nic nie jest.po prostu staje przy misce i widzi że Tosiek nie leci za nią do michy to odchodzi nawet nie powąchając co tam jest dobrego:shake:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Bede spacerowala z Fidkiem z Teofilowa na Piotrkowską :evil_lol: Jak Fidek nie zamarznie oczywiscie :evil_lol:

A ubranko se leży i se czeka:evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no proszę, prawdziwa starsza siostrzyczka :loveu:

Tośka właśnie włożylam na wage.TRAGEDIA niecałe 1.40kg.Same skóra i kości:-(:-(:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Normalnie nie mogę patrzeć jak on idzie za mną do kuchni i patrzy tymi swoimi ślipkami żeby coś mu dać.TRAGEDIA.:-(:-(:-(
A i Aksa tez ma głodówke .Pewnie się solidaryzujez Tośkiem,od 2 dni też nic nie je.Ale jej nic nie jest.po prostu staje przy misce i widzi że Tosiek nie leci za nią do michy to odchodzi nawet nie powąchając co tam jest dobrego:shake:

no proszę, prawdziwa starsza siostrzyczka :loveu:

Posted

Aż nam kamień serca spadł. Super ekstra czad,że Tośkowi już lepiej. Aż mi się łza w oku kręci jak Aksunai wierna jest Tośkowi. Ucałuj psiaczki od nas:loveu::buzi:

Posted

Czesść Ewcia
Zaraz po włączeniu kompa sprawdziłam co u To siulka :lol: Ale ma się chyba dobrze skoro molestuje cie o jedzenie. Doszłaś do tego co mogło mu zaszkodzić?

Posted

Witam dziewczynki:loveu:
Dziękuje za wsparcie napewno było nam potrzebne:loveu:
Tosiu czuje się już znacznie lepiej,cały czas pilnuje kuchni,a nóż widelec cos mu tam skapnie.:evil_lol:Chdzi i cały czas piszczy za jedzonkiem:shake:.Aż serducho sie ściska.

Posted

slawi napisał(a):
Super ,że Tosiek :loveu: już sie lepiej czuje.
Bidna chudzinka :shake:. Ale po tej głodowej diecie może zacznie chętniej jeść ;).

Teraz to pewnie zjadł by suchy chlebek:evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):
Aż nam kamień serca spadł. Super ekstra czad,że Tośkowi już lepiej. Aż mi się łza w oku kręci jak Aksunai wierna jest Tośkowi. Ucałuj psiaczki od nas:loveu::buzi:

Trzeba powiedzieć że traktuje go jak matka,cały czas chodzi do niego i sprawdza czy wszystko z nim w porzadku.
Zjadła chyba z 5 ziarenek suchej karmy i to na siłe:shake:
Siulki ucałowane i wymiziane:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Czesść Ewcia
Zaraz po włączeniu kompa sprawdziłam co u To siulka :lol: Ale ma się chyba dobrze skoro molestuje cie o jedzenie. Doszłaś do tego co mogło mu zaszkodzić?

Nie wiem napewno,on wydaje mi się ze żle się czuł od kilku dni,więc możliwe ze coś zjadł na worku,albo coś w Łodzi jest w powietrzu bo strasznie dużo piesków z problemami trawiennymi u weta:shake:.
Ja w domku nic nie daje oprucz suchej karmy,no chyba że zaskodziła mu oliwa którą polałam suchą karme:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Nie wiem napewno,on wydaje mi się ze żle się czuł od kilku dni,więc możliwe ze coś zjadł na worku,albo coś w Łodzi jest w powietrzu bo strasznie dużo piesków z problemami trawiennymi u weta:shake:.
Ja w domku nic nie daje oprucz suchej karmy,no chyba że zaskodziła mu oliwa którą polałam suchą karme:shake:

Ewciu, z w jakim celu ta oliwa na karmę?

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia ! mów tu zaraz jak Tośko się czuje :loveu:
Ja też używam oliwki ale polewam nią troszke jarzyn i mięska /tak na smak/

Tosiek już ma wyjety węflon,jast po zastrzykach a tak sie skubany darł że głowa mała.Dzisiaj rano dostal troszke kurczaczka z kaszką manną, zjadł swoje połykając prawie miske,i dawaj odganiać Akse od jej żarełka .Niestety szybko mu przerwałam to opychanie.
Nrazie jest wszystko w porządku.
Wrócił zakochany w suni yoreczku.Tak do niej piszczał i się wyrywał że nie mogłam go utrzymać

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko dokładnie to noe wiem,ale dziewczyny piszą że na włos:oops:

I to prawda :)
oliwa bardzo dobrze działa na włos:) sama wiem bo leje toche oliwy albo oleju (nie wiecej niż 1 łyżeczke do herbaty) na jedzonko mojego pieska i sierść ma znakomitą i bardzo lśniacom :)

Posted

moja od miesiąca opycha się karmą obesite i musze powiedzieć że widze różnice w połysku włosa.:roll: Zrobił się bardziej matowy , ale za to figurke ma nienaganną. :multi: Kto jeszcze karmi takim żarełkiem? Mam wątpliwości i nie ma kto ich rozwiać.:shake:

Posted

roxi-malina napisał(a):
I to prawda :)
oliwa bardzo dobrze działa na włos:) sama wiem bo leje toche oliwy albo oleju (nie wiecej niż 1 łyżeczke do herbaty) na jedzonko mojego pieska i sierść ma znakomitą i bardzo lśniacom :)

A jakiego Ty masz psa????????????

Posted

dysia-u napisał(a):
moja od miesiąca opycha się karmą obesite i musze powiedzieć że widze różnice w połysku włosa.:roll: Zrobił się bardziej matowy , ale za to figurke ma nienaganną. :multi: Kto jeszcze karmi takim żarełkiem? Mam wątpliwości i nie ma kto ich rozwiać.:shake:

Uluś dawaj te wątpliwości.Coś zaradzimy:eviltong:

Posted

Kochana jesteś:loveu: masz swoje kłopoty z siulkami i jeszcze o moich chcesz słuchać :shake: Wydaje mi się że karma dietetyczna pozbawia ją jakichś potrzebnych składników. To jest beztłuszczowa karma , boje się o jej kości , skóre a z drugiej strony na normalnej karmie robi się z niej kluska.:placz:EEe już sama nie wiem.:shake:

Posted

Napisz mi dokładnie co to jest za karma,jak ją jej podajesz i ile Dejsunia wazy.
Jak będe jutro u weta to zapytam sie czy z pieskiem nic sie nie będzie działo jak caly czs będzie na tej karmie.Może wystarczy tylko dobrać odpowiednie witaminki.

Posted

Może to nie do końca do tematu , ale ja miałam z karmami inny problem dla Cziki. Od 2,5 roku Czika była na tej samej karmie i zaczeła nam chorować. Okazało się , że w karmie brakuje jakiś witamin i teraz bierze tę i tę , bo obie są potrzebne , bo nie ma takiej , zeby było to i to :placz:

Posted

Ewcia to było by super. Bo jak zamawiałam karme to pytam weta czy czegoś nie brakuje itd a ona na to że może witaminy. Ale nie jest za rozmowna a zkimś takim ciężki kontakt. Mejsi waży 3,500 i karmiona jest 3x 2 łyżki tej karmy. Jest po sterylce dlatego boje się tej otyłości. Jak nie zapomnisz to prosze spytaj czy nie robie jakiegoś błędu.:-o będe wdzięczna:loveu: Jak długo może być na tym żarciu?