Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Asiu Twój Fiduś też miał ostatnio chyba biegunke,Długo go męczyło?
Tosiek już waży 1.400kg.sama skóra i kości.:-(:-(:-(
Co miał podawane,ile razy byliście u weta.Zaczynam się martwić bo od poniedziałku wszyscy do pracy i szkoły.:shake:

Fidek dostał wtedy trzy zastrzyki tj. antybiotyk, przeciwbólowy i przeciwzapalny. U weta bylismy raz, po powrocie spał cały wieczor i noc a na drugi dzien juz bylo o wiele lepiej. Ale jedzonka nie dawalam mu rzez dwa dni, tak kazal wet, tylko troszeczke wody :cool1:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś
Wpadłam na chwlke do was a tu czytam że mój faworyt zaniemógł :placz:
Spróbuj dać mu SMECTE zamiast siemienia. Ona przy biegunce pomaga.
A czy ja coś żle przeczytaam? bo piszesz na stronce wcześniej że leży z zabandażowaną łapiną?
Przy niestrawności u spaniela i yorka podawałm małą kulke drożdży i trawienie świetnie ruszyło:multi: Te bączki to chyba świadczą o jakiejś niestrawności. Trzymam kciuki !!!

CZĘŚĆ ULU:loveu:
NIE CHCE MU NIC PODAWAC BEZ ZGODY WETA,rano idziemy z powrotem na wizyte.Mam nadzieje że już bedzie troszke lepiej.
Tosie ma węflonik w łapce.Został jeszcze na nocke jakby jutro trzeba było podać znowu kroplóweczke.
Coś źle się aczoł dla nas ten nowy rok:shake::-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
NIE CHCE MU NIC PODAWAC BEZ ZGODY WETA,rano idziemy z powrotem na wizyte.Mam nadzieje że już bedzie troszke lepiej.
Tosie ma węflonik w łapce.Został jeszcze na nocke jakby jutro trzeba było podać znowu kroplóweczke.

Trzymaj się , nie długo wszystko się ułoży ;)
A bąki to dobry znak :eviltong:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Fidek dostał wtedy trzy zastrzyki tj. antybiotyk, przeciwbólowy i przeciwzapalny. U weta bylismy raz, po powrocie spał cały wieczor i noc a na drugi dzien juz bylo o wiele lepiej. Ale jedzonka nie dawalam mu rzez dwa dni, tak kazal wet, tylko troszeczke wody :cool1:

Tosiek tez cały czas śpi:loveu:
Z rana lecę z powrotem do weta,mam nadziee że wróce z dobrymi wieściami:loveu:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Trzymaj się , nie długo wszystko się ułoży ;)
A bąki to dobry znak :eviltong:

Jak tylko ma być mu lepiej to niech sobie pryka:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Jak tylko ma być mu lepiej to niech sobie pryka:evil_lol:

Jak czika chorowała to była radocha , że prykała , a jak kupkę zrobiła to w ogóle :evil_lol:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Jak czika chorowała to była radocha , że prykała , a jak kupkę zrobiła to w ogóle :evil_lol:

I tu szkopół bo on robi za dużo tej kupki:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
I tu szkopół bo on robi za dużo tej kupki:shake:

Ale od początku tak robił , czy teraz?
Jka teraz to może go przeczysci i się unormuje .

Posted

ewa2909 napisał(a):

No masz racje ,jednak nie wiem dlaczego podajesz mu siemie ,ono zazwyczaj rozlużnia kał,trzymam kciuki za malucha;)

Posted

Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:
Tosiu dziękuje za odwiedzinki i za trzymanie kciuków.
Nocke przespaliśmy bardzo ładnie,troszke prubowałem zdjąć sobie węflona ale pańcia dobrze mnie pilnowała:eviltong:
Rano wstałem z piszczącym brzuszkiem ale pancia naszprycowała mnie znowu tymi glutami.BBBBRRRRRRR:eviltong:.Prubowałem coś wysępić ale niestety się nie udało.

Jesteśmy już po wizycie u weta.Znów były 4 zastrzyki i kroplówa,ale najważniejsze że juz nie ma gorączki:loveu::loveu::loveu:
Cały dzień ma jeszcze dostawać siemie i po pół ampółki lakcidu.
Rano można mu podać płaską łyżke kurczaczka z kaszką manną.

Posted

ladyyork napisał(a):
No masz racje ,jednak nie wiem dlaczego podajesz mu siemie ,ono zazwyczaj rozlużnia kał,trzymam kciuki za malucha;)

Ja nie jestem lekarze a wydaje mi się że doktorowa wie co mam podawać.żresztą to co dziewczyny tutaj piszą to siemie jest dobre.
A od wczoraj od 21 nie ma kupci.

Posted

Mała Rita napisał(a):
a że dzis jestem wlasnie w pracy to wstalam o 7 :placz:

Asik współczuje takiej rannej pobódki:shake:.
Taka śliczna pogoda.Ty zamiast siedzieć tam w pracy powinnaś pospacerować po świeżym powietrzu ze swoim menem i fasolką:loveu: