Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cudne kruszynki maleńkie i przesłodziutkie...:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Przepraszam za jakość zdjęć ale zapomniałam aparatu i zdjęcia robiłam telefonikiem:oops: Mamusia:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dysia-u napisał(a)::crazyeye: a czemu piją z butli? W dzień troszke maluszków dokarmiają specjalnym mleczkiem dla szczeniaczków,ponieważ sunia jest po cesarce i w poprzednim miocie miała teżyczke.Więc ja troszke oszczedzająi mleczarnie dostają na nocke:loveu: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://img293.imageshack.us/img293/1791/dsc00399pw6.jpg Niesamowicie smakowite klocki :evil_lol: Dawaj Ewuś, jeszcze jeszcze! Quote
slawi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jakie słodkości :loveu:, kluseczki kochane:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 :oops::oops::oops: już nie ma więcej,jak sie coś powtarza to przepraszam ale nie odznaczałam wstawianych Quote
slawi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Może będzie trzeci pieseczek ....:p do towarzystwa dla Aksy i Tofiego? Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 slawi napisał(a):Może będzie trzeci pieseczek ....:p do towarzystwa dla Aksy i Tofiego? Ciiiiiiiiiiiii.Ale pewnie jeszcze nie z tego miotu:loveu::evil_lol::eviltong: Quote
dysia-u Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Ciiiiiiiiiiiii.Ale pewnie jeszcze nie z tego miotu:loveu::evil_lol::eviltong: nooo dlaaaczego ty będziesz mieć aż 3 :placz: a ja jednego??!!! Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dysia-u napisał(a):nooo dlaaaczego ty będziesz mieć aż 3 :placz: a ja jednego??!!! Zamówić Ci jednego:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :placz: nieee no już przeszłaś samą siebie!! :diabloti: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dysia-u napisał(a)::placz: nieee no już przeszłaś samą siebie!! :diabloti: E tam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Aaaa niemoge napatrzyć sie na te kruszynki...sa takie cudne...ja też chce takiego maluszka:placz: Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Ewuś :multi: Kluseczki cudowne, chciałabym kiedyś takie zobaczyć na żywo :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Aaaa niemoge napatrzyć sie na te kruszynki...sa takie cudne...ja też chce takiego maluszka:placz: Kasieńko jaki problem??????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Ewuś :multi: Kluseczki cudowne, chciałabym kiedyś takie zobaczyć na żywo :loveu: Cześć Sara:loveu: U Ciebie to raczej pewne że kiedyś takie kluseczki się w domku pojawią:loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ewa2909']Kasieńko jaki problem??????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewo rodzinka by mnie zlinczowała, ale już zapowiedziałam TZ-towi że niech już sie nastawi na to że jak już zamieszkamy razem to napewno pomyślimy o małym koledze dla Matusia :) Quote
Mała Rita Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jeden z tych maluszków miał byc moj a tu mi się człowieczy dzidziuś trafił :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Ewo rodzinka by mnie zlinczowała, ale już zapowiedziałam TZ-towi że niech już sie nastawi na to że jak już zamieszkamy razem to napewno pomyślimy o małym koledze dla Matusia :) KASIU JA SWOICH PODCHODZE DYPLOMATYCZNIE:loveu: Najpierw w święta coś zaczełam mówić że u wonki będą zaraz małe siule to mąż juz zaczoł milczeć,a jak milczy to dobry znak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,bo wczesniej to tylko słyszałam że "nic mi nie mów o żadnym psie".A wczoraj jak zobaczył te maluszki to tylko się zaytal ile jeszcze muszą być z mamą. Mówię wam dobry znak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety my dzisiaj z Tośkiem przesiedzieliśmy pół dnia u weta bo od paru dni Tosiek jakiś nieswój,mało jadł,mało zabawy,od czasu do czasu cos tom zwrocił,do tego w nocy doszło rozwolnienie takie jakby z krwia:-(:-(:-( Niestety Tosiek dostał znowu 4 zastrzyki i kroplówke,a do jutra tylko siemie lniane. Leży teraz sobie z lapką obandazowaną.Taka kochana bida:-(:-(:-( Quote
ewa2909 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Mała Rita napisał(a):Jeden z tych maluszków miał byc moj a tu mi się człowieczy dzidziuś trafił :loveu: Na pieska jeszcze będziesz miała czas:loveu::loveu::loveu: Gratuluje fasoleczki niech zdrowo rośnie i się rozwija:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote=ewa2909; Niestety my dzisiaj z Tośkiem przesiedzieliśmy pół dnia u weta bo od paru dni Tosiek jakiś nieswój,mało jadł,mało zabawy,od czasu do czasu cos tom zwrocił,do tego w nocy doszło rozwolnienie takie jakby z krwia:-(:-(:-( Niestety Tosiek dostał znowu 4 zastrzyki i kroplówke,a do jutra tylko siemie lniane. Leży teraz sobie z lapką obandazowaną.Taka kochana bida:-(:-(:-( Wygłaskaj Tosieczka od nas, niech zdrowieje szybciutko. Jak mu to siemię dajesz? Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Biedny Toficzek:-(:-(:-( Szybkiego powrotu do zdrowia:kciuki: Quote
Recommended Posts