Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
:crazyeye: a czemu piją z butli?

W dzień troszke maluszków dokarmiają specjalnym mleczkiem dla szczeniaczków,ponieważ sunia jest po cesarce i w poprzednim miocie miała teżyczke.Więc ja troszke oszczedzająi mleczarnie dostają na nocke:loveu:

Posted

slawi napisał(a):
Może będzie trzeci pieseczek ....:p do towarzystwa dla Aksy i Tofiego?

Ciiiiiiiiiiiii.Ale pewnie jeszcze nie z tego miotu:loveu::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Aaaa niemoge napatrzyć sie na te kruszynki...sa takie cudne...ja też chce takiego maluszka:placz:

Kasieńko jaki problem??????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Ewuś :multi:

Kluseczki cudowne, chciałabym kiedyś takie zobaczyć na żywo :loveu:

Cześć Sara:loveu:
U Ciebie to raczej pewne że kiedyś takie kluseczki się w domku pojawią:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Kasieńko jaki problem??????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewo rodzinka by mnie zlinczowała, ale już zapowiedziałam TZ-towi że niech już sie nastawi na to że jak już zamieszkamy razem to napewno pomyślimy o małym koledze dla Matusia :)

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Ewo rodzinka by mnie zlinczowała, ale już zapowiedziałam TZ-towi że niech już sie nastawi na to że jak już zamieszkamy razem to napewno pomyślimy o małym koledze dla Matusia :)

KASIU JA SWOICH PODCHODZE DYPLOMATYCZNIE:loveu:
Najpierw w święta coś zaczełam mówić że u wonki będą zaraz małe siule to mąż juz zaczoł milczeć,a jak milczy to dobry znak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,bo wczesniej to tylko słyszałam że "nic mi nie mów o żadnym psie".A wczoraj jak zobaczył te maluszki to tylko się zaytal ile jeszcze muszą być z mamą.
Mówię wam dobry znak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niestety my dzisiaj z Tośkiem przesiedzieliśmy pół dnia u weta bo od paru dni Tosiek jakiś nieswój,mało jadł,mało zabawy,od czasu do czasu cos tom zwrocił,do tego w nocy doszło rozwolnienie takie jakby z krwia:-(:-(:-(
Niestety Tosiek dostał znowu 4 zastrzyki i kroplówke,a do jutra tylko siemie lniane.
Leży teraz sobie z lapką obandazowaną.Taka kochana bida:-(:-(:-(

Posted

Mała Rita napisał(a):
Jeden z tych maluszków miał byc moj a tu mi się człowieczy dzidziuś trafił :loveu:

Na pieska jeszcze będziesz miała czas:loveu::loveu::loveu:
Gratuluje fasoleczki niech zdrowo rośnie i się rozwija:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote=ewa2909;
Niestety my dzisiaj z Tośkiem przesiedzieliśmy pół dnia u weta bo od paru dni Tosiek jakiś nieswój,mało jadł,mało zabawy,od czasu do czasu cos tom zwrocił,do tego w nocy doszło rozwolnienie takie jakby z krwia:-(:-(:-(
Niestety Tosiek dostał znowu 4 zastrzyki i kroplówke,a do jutra tylko siemie lniane.
Leży teraz sobie z lapką obandazowaną.Taka kochana bida:-(:-(:-(

Wygłaskaj Tosieczka od nas, niech zdrowieje szybciutko.
Jak mu to siemię dajesz?