ewa2909 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 slawi napisał(a):Ja zostałam specjalnie w domu z Lusieczką bo nie wiedziałam jak zareaguje na strzały.O północy mocno zaniepokojona wyszła z legowiska, starałam się zlekceważyć całą sytuację bo skubaniec bacznie mnie obserwował :mad:. No i chyba doszła do wniosku, że nic szczególnego się nie dzieje, po chwili poszła spać dalej. Mam nadzieję,że za rok będzie można ją zostawić :cool3:. Własnie że na przyszły rok może być już mały problem. Aksa w ubiegłego sylwetra wogóle nie zwracała uwagi na chałasy z dworu,a tym roku było już chałkanie i trzęsenie sie,i ta jej nerwowość udzieliła się też Tośkowi:shake: Quote
slawi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ewa2909 napisał(a):U NAS STRZELALI JAK WARIATY.:shake: NA POCZĄTKU Z WIECZORA TO ZNOSIŁ TO ZE SPOKOJEM ALE POTEM TO JUŻ ZACZEŁO ICH TO DENERWOWAĆ I ZACZELY CHAŁKOLIĆ :shake: Chyba na przyszły rok trzeba pomyśleć żeby coś im podać na uspokojenie:-( Ja zostałam specjalnie w domu z Lusieczką bo nie wiedziałam jak zareaguje na strzały.O północy mocno zaniepokojona wyszła z legowiska, starałam się zlekceważyć całą sytuację bo skubaniec bacznie mnie obserwował :mad:. No i chyba doszła do wniosku, że nic szczególnego się nie dzieje, po chwili poszła spać dalej. Mam nadzieję,że za rok będzie można ją zostawić :cool3:. Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 No to wstawimy najświeższe foteczki.Aksunia moje szczeście:loveu: Quote
dysia-u Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 http://img530.imageshack.us/img530/8954/obraz627ba0.jpg od razu widać kto balował i się nie wyspał :crazyeye: Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU !!! :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Szczęśliwego nowego roku, a fotki prześliczne jak zawsze. Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 I znowu razem:loveu::loveu::loveu: Wyglądamy za śniegiem:eviltong: Quote
slawi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='ewa2909']I znowu razem:loveu::loveu::loveu: Wyglądamy za śniegiem:eviltong: Ewcia, Twoje pieski są wybitnie spokojne :loveu:, a wzrok na pierwszym zdjęciu mają jak po szmpanie :evil_lol:. Przyznaj się dałaś im troszeczkę :lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wyglądają jak takie miłe zgodne rodzeństwo. Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 slawi napisał(a):Ewcia, Twoje pieski są wybitnie spokojne :loveu:, a wzrok na pierwszym zdjęciu mają jak po szmpanie :evil_lol:. Przyznaj się dałaś im troszeczkę :lol:. Ta bo synuś chodził po dworku a siulów nie zabrał:mad::mad::mad: No przecież były na całonocnym balu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 http://img167.imageshack.us/img167/6949/obraz598td0.jpg Super noworoczna fryzurka !!! Quote
Kasia_zg Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witaj Ewo:) Wszystkiego dobrego życzymy Wam w tym Nowym Roku:loveu: Zdjęcia są jak zawsze fajowe:loveu:...ale widze że żyrafka nie wytrzymała zbyt długo ;) Łobuziaki ją rozbroiły na części pierwsze :evil_lol: U Nas też za długo żyrafka nie wytrzymała ale jej resztkami do dziś przeciagamy sie z Matusiem;) Pozdrawiamy Quote
kamila.m Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Noworocznne fotki , rozbawiły nas do łez , no i jeszcze bardziej zmotywowały do zakupu drugiego yorkasa :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To jest pytanie retoryczne:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ja dzisiaj bylam w odwiedzinkach w hodowlii "IWON"mam troszke foteczek.Chcecie zobaczyc tygodniowe yoreczki????????? Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja dzisiaj bylam w odwiedzinkach w hodowlii "IWON"mam troszke foteczek.Chcecie zobaczyc tygodniowe yoreczki????????? Chcemy bardzo :shiny: pokazuj Ewuś! Quote
slawi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja dzisiaj bylam w odwiedzinkach w hodowlii "IWON"mam troszke foteczek.Chcecie zobaczyc tygodniowe yoreczki????????? też pytanie, pewnie ,że chcemy :loveu: (oj nieładnie tak się z nami drażnić :mad:) Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Lśniące kluski, słodziaki :sweetCyb: cóż za pięknoty !!! Quote
Recommended Posts