Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nasza czasem rozwleka zabawki po całym domu a co dopiero twoje dwa ogonki :crazyeye: teraz leży niewiniątko ;) tak się wyszalała po śniegu że nie ma siły szczekać na kolędników:shake:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
nasza czasem rozwleka zabawki po całym domu a co dopiero twoje dwa ogonki :crazyeye: teraz leży niewiniątko ;) tak się wyszalała po śniegu że nie ma siły szczekać na kolędników:shake:

Moje zdążyły już popsuć żyrafe torą dostały na gwiazdke:mad:
Musilam dzisiaj zabawić się w krawcowa i pozszywać:mad:
A u nas w Łodzi to nawet dzieci za bardzo nie wiedzą co to są kolędnicy.
U nas nie chodzą po domach jak w górach.

Posted

dysia-u napisał(a):
uuuu szkoda :placz: u nas już było dziś tylle grup że wszystkie drobniaki z domu poszły

U nas to dopiero po kolędzie będzie ksiądz w styczniu chodził a z nim ze 2 ministrantów.:loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Ewcia chyba ze na ostatki... Dzieciaki wtedy chodza po domach :lol:

Asiu u nas w bloku to nawet juz na ostatki nie chodzą:-(
Nie ma to jak my byliśmy dziećmi:loveu:
Jak corce powiedzialam ze kiedyś sie tak chodzilo to ona powiedziala że teraz to obciach:shake:

Posted

szkoda że tak to wszystko zmienia się nie koniecznie na korzyść. Znacie taką piosenke tytuł "Piosenka przez okno" Słyszałam nie dawno i całe dzieciństwo mi się przypomniało. Aż żal że teraz dzieci są pozbawione tego co tak naprawde można z rozczuleniem wspominać

Posted

Dla nas byla to jakaś odskocznia od dnia codziennego,dla naszych dzieci sa to malo znaczące *******y.Teraz sie licza komputery,telefony ,komurki.
Ciekawe co oni bedą wspominać swoim dzieciom:shake:

Posted

kamila.m napisał(a):
Ale psiutki maja dużo zabawek, ciekawe czy sprzątają po sobie. Ewcia masz przecudne skrobelki. tylko całować, całować, całować itd.

Zabaweczek żeczywiście sporo,niestety dobrze im idzie tylko wyjmowanie i bałaganienie.Ni pieruna nie chcą sprzątać:mad:
I cały czas nic nie robie tylko całuje,całuje,całuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

magda_p_dg napisał(a):
ale słodziaki!!!!!!!!! ucałuj je ode mnie :*

Dziękijemy za odwiedzinki:multi:
Pieski już z przyjemnością wycałowane:evil_lol:
Zapraszamy częściej w nasze skromne progi:eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
:evil_lol: ja problemu nie widze ale moja rodzina.... :placz:

Rodzine się stawia przed faktem dokonanym tak jak ja to zrobiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
ale jak przyjdzie pora urlopu to oni mnie postawią przed faktem dokonanym :placz: że jadą sami bo piesie nie mogą zostać bez opieki:evil_lol:

Jeden w te czy we wte.
Co to za różnica:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
to "prawie" robi różnice. Jednego prędzej znajomi przygarną

Ula ja żartuje,u Ciebie już są dwa i już napewno jest kłopocik z umieszczeniem ich na czas urlopu gdzieś na chałpkach:shake:.
Ja mam sporo chętnych na przygarnięcie mojego przybytku jak gdzieś jedziemy.

Posted

spaniel zawsze zostaje na posterunku :mad:ale moja mama odwiedza go 2 razy dziennie a czasem częściej bo on za nią szaleje :lol:a malutką podrzucamy 2 domy dalej ale tęsknimy za nią okrutnie:shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
spaniel zawsze zostaje na posterunku :mad:ale moja mama odwiedza go 2 razy dziennie a czasem częściej bo on za nią szaleje :lol:a malutką podrzucamy 2 domy dalej ale tęsknimy za nią okrutnie:shake:

Wierze Ci że tęsknicie,bo ze mną jest tak samo:shake:
Szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy bo tak to bym się Dejsunią zaopiekowała.