Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

slawi napisał(a):
Próbowałam :shake:, to sikała u córki na dywanie :mad:.
Ale... już są tylko :cool3: dwa - trzy suśnięcia w domu.
Witamy też.
No w końcu mamy wikend :multi:. Jutro bym chyba do pracy już nie wstała.

Cześć Iwonko:loveu:
Podejrzewam że jak synuś zostawia u siebie otwarty pokój to Tos też tam chodzi za potrzebą,ale mały twierdzi ze on zamyka więc wychodzi na to że mam porządnego psa kóry się nie złatwia w domku:evil_lol:(chociaż niekoniecznie w to wierze)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Czyli wszystko w normie :evil_lol:

Jak się miewa pewne jajo?

A nawet bardziej niż w normie ,bo do tej pory to Tosiek ustawiał Akse ale od jakiegoś czasu role się odwruciły i maluch jest diść czesto karcony przez sunia już mu na tak wiele nie pozwala.

A jajo sobie spaceruje jak na razie.Było chyba z tydz na swoim miejscu i znowu poszło na spacer-JASIU WĘDOWNICZEK!!!!!!:mad::mad::mad:
Wet się śmieje że będziemy musieli za każdym razem przed wystawa prosić je aby wlazło na swoje miejsce:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A nawet bardziej niż w normie ,bo do tej pory to Tosiek ustawiał Akse ale od jakiegoś czasu role się odwruciły i maluch jest diść czesto karcony przez sunia już mu na tak wiele nie pozwala.

A jajo sobie spaceruje jak na razie.Było chyba z tydz na swoim miejscu i znowu poszło na spacer-JASIU WĘDOWNICZEK!!!!!!:mad::mad::mad:
Wet się śmieje że będziemy musieli za każdym razem przed wystawa prosić je aby wlazło na swoje miejsce:eviltong:

Koniec szczenięcej beztroski, zaczęła się psia szkoła :evil_lol:

Jasiu Wędrowniczek :roflt: To się namasujesz...

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonko:loveu:
Podejrzewam że jak synuś zostawia u siebie otwarty pokój to Tos też tam chodzi za potrzebą,ale mały twierdzi ze on zamyka więc wychodzi na to że mam porządnego psa kóry się nie złatwia w domku:evil_lol:(chociaż niekoniecznie w to wierze)

Troszkę pewnie by waniało :evil_lol:, więc raczej masz porządnego pieska :lol:.
Wiesz co, dzisiaj pierwszy raz weszłam na NK - tam naprawdę też można utknąć na dobre :lol:.

Posted

slawi napisał(a):
Troszkę pewnie by waniało :evil_lol:, więc raczej masz porządnego pieska :lol:.
Wiesz co, dzisiaj pierwszy raz weszłam na NK - tam naprawdę też można utknąć na dobre :lol:.

Dawaj namiarki na siebie na pw

Posted

Ewa te Twoje pieski to prawdziwe piorunki :loveu:. Mam wrażenie ,że na wszystkich zdjęcia są w trakcie rozrabiania :evil_lol:. Bywają czasem spokojne (jak nie śpią) :lol:?

Posted

Aga76 napisał(a):
Szprotka z niego :loveu:

Ale wcale się nie wydaje taki chudy przez te kudły.
Wet powiedział że jego maksymalna waga powinna byc do 1.800kg.Chiba jeszcze troszke mu brakuje:shake:

Posted

slawi napisał(a):
Ewa te Twoje pieski to prawdziwe piorunki :loveu:. Mam wrażenie ,że na wszystkich zdjęcia są w trakcie rozrabiania :evil_lol:. Bywają czasem spokojne (jak nie śpią) :lol:?

Wieczorem to przez godz to istna wariacja jest w domu,w dzień sa w miare spokojne.Chiba:evil_lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Super fotki, Tofik taki puszysty.
A co do piłeczki mamy identyczną.

On ma tyle kudłów.
Aksa nie ma nawet połowy jego włosów
Kąpani są oboje w tych samych kosmetykach,zobacz jakie włosy ma Aksa a jakie Tosiek.
Dzień do nocy.:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
On ma tyle kudłów.
Aksa nie ma nawet połowy jego włosów
Kąpani są oboje w tych samych kosmetykach,zobacz jakie włosy ma Aksa a jakie Tosiek.
Dzień do nocy.:-(

To na szczęście chyba nie jest powód do zmartwienia ;) bo przecież jeszcze cała kariera wystawowa przed nim a dużo włosów to lepiej niż za mało :evil_lol:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Wysokość 20cm
Długość 22/23cm
Waga cały czas ta sama ,czyli niemożemy dobić do 1.600kg.:shake:

Oj to leciutki jest:loveu: trochę mniejszy niż moja Kati, jakieś 1-2 cm...
Już pewnie nie dobije tak jak chciałaś do 2kg...

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ale wcale się nie wydaje taki chudy przez te kudły.
Wet powiedział że jego maksymalna waga powinna byc do 1.800kg.Chiba jeszcze troszke mu brakuje:shake:

Cześć :loveu:

Dokładnie, na fotkach wcale nie wygląda skromnie. Myślę, że z czasem nabierze masy i spokojnie dobije do 1.800kg.

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Oj to leciutki jest:loveu: trochę mniejszy niż moja Kati, jakieś 1-2 cm...
Już pewnie nie dobije tak jak chciałaś do 2kg...

E TAM BĘDZIEMY WPYCHAĆ TO ŻAREŁKO NA SIŁE DO PAPKI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:eviltong:

Aga76 napisał(a):
Cześć :loveu:

Dokładnie, na fotkach wcale nie wygląda skromnie. Myślę, że z czasem nabierze masy i spokojnie dobije do 1.800kg.

Hej Aguś:loveu::loveu::loveu:
To przez te jego kudełki.Zresztą jego mama i babcia też wydajaą się ciezsze a wazą 1.800 i 1.700kg.:evil_lol:
W porównaniu z Aksa to taki leciuśki jes.:eviltong: