dysia-u Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 :placz: no znowu cię nie ma . Pewnie poobiednia drzemka.:roll: U nas pogoda łóżkowo-barowa. Niech by już wreszcie był mrozik bo ta chlapa ciapa daje się wszystkim we znaki. Nawet pies znudzony jak mops choć to york a nie mops :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: no znowu cię nie ma . Pewnie poobiednia drzemka.:roll: U nas pogoda łóżkowo-barowa. Niech by już wreszcie był mrozik bo ta chlapa ciapa daje się wszystkim we znaki. Nawet pies znudzony jak mops choć to york a nie mops :evil_lol: Już jeatem:evil_lol: Dzisiaj na objadku była mamusia i dopiero niedawno poszła:multi: Quote
dysia-u Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :lol: cześć Czy w waszych stronach też wiosna?? Myśmy się cieszyli na myśl o nartach a tu pewnie kwiatki przyjdzie zbierać:shake: Quote
slawi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dysia-u napisał(a)::lol: cześć Czy w waszych stronach też wiosna?? Myśmy się cieszyli na myśl o nartach a tu pewnie kwiatki przyjdzie zbierać:shake: Nie ma wiosny, jest paskudnie :shake: Quote
dysia-u Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :lol: Ewa , idziemy do lasu na poziomki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przy takiej pogodzie będą na bank:multi: Odezwij się , halo halo :mad: Quote
ewa2909 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dysia-u napisał(a)::lol: cześć Czy w waszych stronach też wiosna?? Myśmy się cieszyli na myśl o nartach a tu pewnie kwiatki przyjdzie zbierać:shake: Witamy cieplutko z zimnej Łodzi.:loveu: U nas w dzień w miare jest ta pogoda ale nocki robią się chłodne.:cool1: Quote
ewa2909 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 slawi napisał(a):Nie ma wiosny, jest paskudnie :shake: Zjawiła się w końcu nasz koleżanka:loveu: NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! TESKNILIŚMY:oops: Quote
slawi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='ewa2909']Zjawiła się w końcu nasz koleżanka:loveu: NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! TESKNILIŚMY:oops: no to jezdem, ale Was nie ma. Quote
ewa2909 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='slawi'] no to jezdem, ale Was nie ma. OOOOoooooooooo psysłaś do mnie:multi::multi::multi: Quote
slawi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ewunia, a jak tam u Toficzka siusianie, już tylko na dworze czy w domku też się zdarza? Zaczęłam wychodzić z pychotkami może to coś da, bo Paloma siusia w domu jeszcze ze 3-4 razy (na 10) i albo trzyma ładnych parę godzin, albo siusia co pół godzinki. Do jutra, też już gaszę światełko. Quote
dysia-u Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :shake: ale macie wychowane te piesie :shake: moja wybiega się po ogrodzie i przyjdzie wysikać się na podkład w domu. :roll:Schowany był za wielkim kwiatkiem , tak awaryjnie a ta bestia przyzwyczaiła się że to jej prywatna toaleta :mad: Kiedy stamtąd zniknął na chwile stała tam i skuczała :placz: Quote
ewa2909 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='slawi']Ewunia, a jak tam u Toficzka siusianie, już tylko na dworze czy w domku też się zdarza? Zaczęłam wychodzić z pychotkami może to coś da, bo Paloma siusia w domu jeszcze ze 3-4 razy (na 10) i albo trzyma ładnych parę godzin, albo siusia co pół godzinki. Do jutra, też już gaszę światełko. Witaj Iwonko:loveu: Powiem Ci szczeże ze chyba siusianie w domku mamy z głowy,przynajmiej w wikendy kiedy ja jestem .W tyg nie widze zadnych sladów więc mam nadzieje że już się nie załatwia.no chyba że u dzieciaków w pokojach na dywany,ale krzycze żeby zamykali drzwi. Quote
slawi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ewa2909 napisał(a):Witaj Iwonko:loveu: Powiem Ci szczeże ze chyba siusianie w domku mamy z głowy,przynajmiej w wikendy kiedy ja jestem .W tyg nie widze zadnych sladów więc mam nadzieje że już się nie załatwia.no chyba że u dzieciaków w pokojach na dywany,ale krzycze żeby zamykali drzwi. To mądry ten Twój Toficzek :loveu:.No ale ma Aksę i pewnie ją też naśladuje troszeczkę ;), a siusia troszkę rzadziej czy tak jak moja? Paloma ostatnio po cichutku w nocy wstaje i robi siku :placz: a już wytrzymywała całą noc. Quote
C&B Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja z czikusią całe szczęście nigdy nie miałam problemu. Ją trzeba zazwyczaj budzić na spacerek jak gdzieś idziemy i nas dłużej nie będzie:cool3: Ale szybciutko oduczyła się siusiania w domu. Quote
slawi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Domka_Czika napisał(a):ja z czikusią całe szczęście nigdy nie miałam problemu. Ją trzeba zazwyczaj budzić na spacerek jak gdzieś idziemy i nas dłużej nie będzie:cool3: Ale szybciutko oduczyła się siusiania w domu. Z poprzednią sunią też bardzo szybko problem się skończył, jak dorosła wytrzymywała bardzo długo i też nie było rannych pobudek ;) Quote
slawi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Domka_Czika napisał(a):Za to mój poprzedni piesek Brudzio (*) budził mnie o 5 : 30 :cool1: No to jest sprawiedliwie 1/1 :lol: Quote
ewa2909 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 slawi napisał(a):Z poprzednią sunią też bardzo szybko problem się skończył, jak dorosła wytrzymywała bardzo długo i też nie było rannych pobudek ;) Aksa też potrafi wytrzymać nawet do 10 godz. Quote
slawi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ewa2909 napisał(a):Aksa też potrafi wytrzymać nawet do 10 godz. No to dzielna dziewczynka :loveu:. A ja chyba nie mogę zrozumieć rytmu siusiania Luśki :shake:. Bo mi wychodzi na to,że może dłużej wytrzymać, ale po co jak można sobie ulżyć na matkę :mad:. Quote
C&B Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 slawi napisał(a):Z poprzednią sunią też bardzo szybko problem się skończył, jak dorosła wytrzymywała bardzo długo i też nie było rannych pobudek ;) Za to mój poprzedni piesek Brudzio (*) budził mnie o 5 : 30 :cool1: Quote
ewa2909 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 slawi napisał(a):No to dzielna dziewczynka :loveu:. A ja chyba nie mogę zrozumieć rytmu siusiania Luśki :shake:. Bo mi wychodzi na to,że może dłużej wytrzymać, ale po co jak można sobie ulżyć na matkę :mad:. A dlaczego nie schowasz matki???? Tosiek tez siusiał na matke jak sobie leżała i go zachęcała.:evil_lol: Witamy piątkowo-wikendowo:multi: Quote
slawi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ewa2909 napisał(a):A dlaczego nie schowasz matki???? Tosiek tez siusiał na matke jak sobie leżała i go zachęcała.:evil_lol: Witamy piątkowo-wikendowo:multi: Próbowałam :shake:, to sikała u córki na dywanie :mad:. Ale... już są tylko :cool3: dwa - trzy suśnięcia w domu. Witamy też. No w końcu mamy wikend :multi:. Jutro bym chyba do pracy już nie wstała. Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cze Ewcik :multi: dawaj foty psiulków :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Aga76 napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: Co porabia duecik? Cześć Agus :loveu::loveu::loveu: Duecik jak zwykle rozrabia:mad::mad: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Agus :loveu::loveu::loveu: Duecik jak zwykle rozrabia:mad::mad: Czyli wszystko w normie :evil_lol: Jak się miewa pewne jajo? Quote
Recommended Posts