Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: no znowu cię nie ma . Pewnie poobiednia drzemka.:roll:
U nas pogoda łóżkowo-barowa. Niech by już wreszcie był mrozik bo ta chlapa ciapa daje się wszystkim we znaki. Nawet pies znudzony jak mops choć to york a nie mops :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz: no znowu cię nie ma . Pewnie poobiednia drzemka.:roll:
U nas pogoda łóżkowo-barowa. Niech by już wreszcie był mrozik bo ta chlapa ciapa daje się wszystkim we znaki. Nawet pies znudzony jak mops choć to york a nie mops :evil_lol:

Już jeatem:evil_lol:
Dzisiaj na objadku była mamusia i dopiero niedawno poszła:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
:lol: cześć
Czy w waszych stronach też wiosna?? Myśmy się cieszyli na myśl o nartach a tu pewnie kwiatki przyjdzie zbierać:shake:

Nie ma wiosny, jest paskudnie :shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
:lol: cześć
Czy w waszych stronach też wiosna?? Myśmy się cieszyli na myśl o nartach a tu pewnie kwiatki przyjdzie zbierać:shake:

Witamy cieplutko z zimnej Łodzi.:loveu:
U nas w dzień w miare jest ta pogoda ale nocki robią się chłodne.:cool1:

Posted

Ewunia, a jak tam u Toficzka siusianie, już tylko na dworze czy w domku też się zdarza?
Zaczęłam wychodzić z pychotkami może to coś da, bo Paloma siusia w domu jeszcze ze 3-4 razy (na 10) i albo trzyma ładnych parę godzin, albo siusia co pół godzinki.

Do jutra, też już gaszę światełko.

Posted

:shake: ale macie wychowane te piesie :shake:
moja wybiega się po ogrodzie i przyjdzie wysikać się na podkład w domu. :roll:Schowany był za wielkim kwiatkiem , tak awaryjnie a ta bestia przyzwyczaiła się że to jej prywatna toaleta :mad: Kiedy stamtąd zniknął na chwile stała tam i skuczała :placz:

Posted

[quote name='slawi']Ewunia, a jak tam u Toficzka siusianie, już tylko na dworze czy w domku też się zdarza?
Zaczęłam wychodzić z pychotkami może to coś da, bo Paloma siusia w domu jeszcze ze 3-4 razy (na 10) i albo trzyma ładnych parę godzin, albo siusia co pół godzinki.

Do jutra, też już gaszę światełko.

Witaj Iwonko:loveu:
Powiem Ci szczeże ze chyba siusianie w domku mamy z głowy,przynajmiej w wikendy kiedy ja jestem .W tyg nie widze zadnych sladów więc mam nadzieje że już się nie załatwia.no chyba że u dzieciaków w pokojach na dywany,ale krzycze żeby zamykali drzwi.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witaj Iwonko:loveu:
Powiem Ci szczeże ze chyba siusianie w domku mamy z głowy,przynajmiej w wikendy kiedy ja jestem .W tyg nie widze zadnych sladów więc mam nadzieje że już się nie załatwia.no chyba że u dzieciaków w pokojach na dywany,ale krzycze żeby zamykali drzwi.

To mądry ten Twój Toficzek :loveu:.No ale ma Aksę i pewnie ją też naśladuje troszeczkę ;), a siusia troszkę rzadziej czy tak jak moja? Paloma ostatnio po cichutku w nocy wstaje i robi siku :placz: a już wytrzymywała całą noc.

Posted

ja z czikusią całe szczęście nigdy nie miałam problemu. Ją trzeba zazwyczaj budzić na spacerek jak gdzieś idziemy i nas dłużej nie będzie:cool3:
Ale szybciutko oduczyła się siusiania w domu.

Posted

Domka_Czika napisał(a):
ja z czikusią całe szczęście nigdy nie miałam problemu. Ją trzeba zazwyczaj budzić na spacerek jak gdzieś idziemy i nas dłużej nie będzie:cool3:
Ale szybciutko oduczyła się siusiania w domu.

Z poprzednią sunią też bardzo szybko problem się skończył, jak dorosła wytrzymywała bardzo długo i też nie było rannych pobudek ;)

Posted

slawi napisał(a):
Z poprzednią sunią też bardzo szybko problem się skończył, jak dorosła wytrzymywała bardzo długo i też nie było rannych pobudek ;)

Aksa też potrafi wytrzymać nawet do 10 godz.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Aksa też potrafi wytrzymać nawet do 10 godz.

No to dzielna dziewczynka :loveu:.
A ja chyba nie mogę zrozumieć rytmu siusiania Luśki :shake:. Bo mi wychodzi na to,że może dłużej wytrzymać, ale po co jak można sobie ulżyć na matkę :mad:.

Posted

slawi napisał(a):

Za to mój poprzedni piesek Brudzio (*) budził mnie o 5 : 30 :cool1:

Posted

slawi napisał(a):
No to dzielna dziewczynka :loveu:.
A ja chyba nie mogę zrozumieć rytmu siusiania Luśki :shake:. Bo mi wychodzi na to,że może dłużej wytrzymać, ale po co jak można sobie ulżyć na matkę :mad:.

A dlaczego nie schowasz matki????
Tosiek tez siusiał na matke jak sobie leżała i go zachęcała.:evil_lol:
Witamy piątkowo-wikendowo:multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A dlaczego nie schowasz matki????
Tosiek tez siusiał na matke jak sobie leżała i go zachęcała.:evil_lol:
Witamy piątkowo-wikendowo:multi:

Próbowałam :shake:, to sikała u córki na dywanie :mad:.
Ale... już są tylko :cool3: dwa - trzy suśnięcia w domu.
Witamy też.
No w końcu mamy wikend :multi:. Jutro bym chyba do pracy już nie wstała.