slawi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Tak wygladają codzienne walki byków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To widać Tofik już do zdrowia wrócił :multi:. Na ostatnim zdjęciu widać,że też się intensywnie wybarwia :loveu:. Quote
ewa2909 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Tak wygladają codzienne walki byków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 slawi napisał(a):To widać Tofik już do zdrowia wrócił :multi:. Na ostatnim zdjęciu widać,że też się intensywnie wybarwia :loveu:. OD 2 DNI ROZRABIA JAK PIJANY ZAJĄC:mad::mad::mad: Od spodu robi się popielaty.ciekawe jak będzie wyglądał? Ide lulaśki bo rano trzeba wstawac DOBRANOC:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ewa2909']OD 2 DNI ROZRABIA JAK PIJANY ZAJĄC:mad::mad::mad: Oj Ewuś, alkoholizacja nieletniego :mdleje:hihihi Dzień dobry w piątek :multi: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://img87.imageshack.us/img87/7343/obraz017ho3.jpg Ewuś a co to jest??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakoś tak patrze z każdej strony i nijak nie mogę rozszyfrować:roll: Quote
Zuza i Noddy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Fajne fotki, zadroszczę 2 yorasków w domu. Quote
Aurunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ewa2909'] Pozycja prawie wystawowa:evil_lol:potargańca po wariactwie z Aksą Śliczny kiedy debiut??? :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://img383.imageshack.us/img383/6440/obraz005ed1.jpg Lecimy... lecimy :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Aga76']Oj Ewuś, alkoholizacja nieletniego :mdleje:hihihi Dzień dobry w piątek :multi: A bardzo lubi adwokacika:evil_lol: Cześć Aguś piątkowo:loveu:. Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='dysia-u']http://img87.imageshack.us/img87/7343/obraz017ho3.jpg Ewuś a co to jest??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakoś tak patrze z każdej strony i nijak nie mogę rozszyfrować:roll: Uleczko to sa dwa wariaty połączone w jedną całość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Fajne fotki, zadroszczę 2 yorasków w domu. A jaki problemik sprawić sobie drugiego:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Aurunia napisał(a):Śliczny kiedy debiut??? :loveu::loveu: Najprawdopodobniej dopiero w Łodzi.:loveu: Dziekujemy za odwiedzinki:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Aga76']http://img383.imageshack.us/img383/6440/obraz005ed1.jpg Lecimy... lecimy :evil_lol: Djabły wstręne na wieczór to nawet 5 minut nie umieją posiedzieć spokojnie:mad:. Cała chałpa ich,jakby mogli to by ją roznieśli.:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :roll: nasza wieczorem to szuka ciepłego miejsca. Kiedy oglądamy tv włazi chłopakom za pazuche:multi: dziad jeden tylko ciepełko lubi. Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :loveu:dysia-u napisał(a)::roll: nasza wieczorem to szuka ciepłego miejsca. Kiedy oglądamy tv włazi chłopakom za pazuche:multi: dziad jeden tylko ciepełko lubi. To chyba wszystkie tak mają.Teraz Aksa śpi na biurku od kompa a Tosiek na moich klankach:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :loveu: ja bym swojej nie oddAŁA ZA ŻADNE SKARBY:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu: ja bym swojej nie oddAŁA ZA ŻADNE SKARBY:loveu::loveu::loveu::loveu: Aksia woli na kocyku koło moich łapek,zostawiając ToSkowi kuloski:evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A jutro w nowej rudzie będziecie??? Bo chyba gdzieś pisałaś że chyba pojedziecie ;) Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Niestety nie możemy się wybrac bo mąż nie dostał urlopu.A na 2 dni nam sie nie oplaca jechać bo do nikogo byśmy nie zdązyli zajrzeć. Mąz pochodzi z Nowej rudy i tam jest jego cała rodzinka . To po pierwsze,a po drugie Tosiu jak na razie jest na etapie wedrującego jajeczka które sie pomału przemieszcza w dobrym kierunku,wiec mam nadzieje ze osiądzie tam gdzie powinno i będziemy mogli się wystawiać. Jak na razie jestesmy na etapie nauki chodzenia na ringówce i postawy. Ada mam do Ciebie pyt-jak sędziowie zapatrują sie na malutkie pieski? Czytałam gdzieś na forum że nie za bardzo im sie takie drobiazgi podobają.Czy to prawda? Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Niestety nie możemy się wybrac bo mąż nie dostał urlopu.A na 2 dni nam sie nie oplaca jechać bo do nikogo byśmy nie zdązyli zajrzeć. Mąz pochodzi z Nowej rudy i tam jest jego cała rodzinka . To po pierwsze,a po drugie Tosiu jak na razie jest na etapie wedrującego jajeczka które sie pomału przemieszcza w dobrym kierunku,wiec mam nadzieje ze osiądzie tam gdzie powinno i będziemy mogli się wystawiać. Jak na razie jestesmy na etapie nauki chodzenia na ringówce i postawy. Ada mam do Ciebie pyt-jak sędziowie zapatrują sie na malutkie pieski? Czytałam gdzieś na forum że nie za bardzo im sie takie drobiazgi podobają.Czy to prawda? Ewcia czy ty masz na myśli Tosieńka?! :angryy: Małe jest piękne :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 dysia-u napisał(a):Ewcia czy ty masz na myśli Tosieńka?! :angryy: Małe jest piękne :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: A jakie niedobre!!!!!!!!!!Właśnie budzą mi sasiadów i roznoszą mieszkanie:mad: Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ewa2909 napisał(a):A jakie niedobre!!!!!!!!!!Właśnie budzą mi sasiadów i roznoszą mieszkanie:mad: Ewuś, ty się ciesz, że póki co nic nie wynoszą z mieszkania :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :evil_lol: cierp ciało jakżeś chciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Aga76 napisał(a):Ewuś, ty się ciesz, że póki co nic nie wynoszą z mieszkania :evil_lol: Jak na razie to tylko znoszą:evil_lol:.Znajdują się jakies liście,patyki,pety w Tośka paszczy.:shake: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Jak na razie to tylko znoszą:evil_lol:.Znajdują się jakies liście,patyki,pety w Tośka paszczy.:shake: może na polecenie któregoś z domowników znosi te pety. Przypatrz się no ty synkowi:evil_lol: Quote
Recommended Posts