slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Kombinezonik fajniutki,tylko ciekawa jestam czy Luśka będzie z niego zadowolona i czy będzie chciała w nim chodzić:evil_lol: Mam nadzieję że zatrybi :evil_lol:. W czymś takim mniej śniegu będzie zbierała. Jeżeli będzie śnieg :roll:. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Mam nadzieję że zatrybi :evil_lol:. W czymś takim mniej śniegu będzie zbierała. Jeżeli będzie śnieg :roll:. Poczekam aż przyjdzie do ćiebie i zdasz mi relacje:evil_lol:. To Twoja oferta kupna?????????????:eviltong: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Poczekam aż przyjdzie do ćiebie i zdasz mi relacje:evil_lol:. To Twoja oferta kupna?????????????:eviltong: mężusiowa ,to już chyba domyślasz się jak ma na imię :p Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):mężusiowa ,to już chyba domyślasz się jak ma na imię :p Chiba tia!!!!!!!!! Sporo ma komentarzy:loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Chiba tia!!!!!!!!! Sporo ma komentarzy:loveu: Był taki okres ,że bardzo dużo rzeczy kupowałam na Allegro, głównie dla dzieci ubrania, książki i kosmetyki. Większości ubrań i książek po dzieciach tez pozbywałam sie tą drogą. Mamy wspólne konto, ale raczej to są moje komentarze :eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Był taki okres ,że bardzo dużo rzeczy kupowałam na Allegro, głównie dla dzieci ubrania, książki i kosmetyki. Większości ubrań i książek po dzieciach tez pozbywałam sie tą drogą. Mamy wspólne konto, ale raczej to są moje komentarze :eviltong: Od razu domyśliłam się po nicu.:loveu: To dobrze jak jesteście uczciwymi ludzmi:loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Od razu domyśliłam się po nicu.:loveu: To dobrze jak jesteście uczciwymi ludzmi:loveu: Tak chyba powinno być zawsze ;) między ludźmi :lol:. Wierzę w ludzi :loveu:, i traktuję ich tak jak bym chciała ja być traktowana. I całkiem dobrze na tym wychodzę, chociaż znasz to powiedzenie: "Jak masz miękkie serce to musisz mieś twardą d...ę" Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Tak chyba powinno być zawsze ;) między ludźmi :lol:. Wierzę w ludzi :loveu:, i traktuję ich tak jak bym chciała ja być traktowana. I całkiem dobrze na tym wychodzę, chociaż znasz to powiedzenie: "Jak masz miękkie serce to musisz mieś twardą d...ę" Muszę Ci powiedzieć ze mamy bardzo podobne charakteki:evil_lol: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Muszę Ci powiedzieć ze mamy bardzo podobne charakteki:evil_lol: Też tak myślę :evil_lol:. Dobranoc. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Też tak myślę :evil_lol:. Dobranoc. Dobranocka:loveu: Quote
dysia-u Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 slawi napisał(a):Tak chyba powinno być zawsze ;) między ludźmi :lol:. Wierzę w ludzi :loveu:, i traktuję ich tak jak bym chciała ja być traktowana. I całkiem dobrze na tym wychodzę, chociaż znasz to powiedzenie: "Jak masz miękkie serce to musisz mieś twardą d...ę" Święte słowa :lol: ale tak by się chciało wierzyć ludziom i w ludzi. Przecież wszystko było by łatwiejsze.:multi:Ja ucze się eliminować z mojego życia toksycznych ludzi i naprawde czuje się lepiej. :loveu::loveu: Dziś rano mam dostęp w pracy do kompa to witam się z wami pańszczyżnianymi kobitami. Myślałyście że ja się obijam??!!:angryy: o wy ...już miałam napisać "wstrętne" ale przypomniałam sobie o wierszu:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 dysia-u napisał(a):Święte słowa :lol: ale tak by się chciało wierzyć ludziom i w ludzi. Przecież wszystko było by łatwiejsze.:multi:Ja ucze się eliminować z mojego życia toksycznych ludzi i naprawde czuje się lepiej. :loveu::loveu: Dziś rano mam dostęp w pracy do kompa to witam się z wami pańszczyżnianymi kobitami. Myślałyście że ja się obijam??!!:angryy: o wy ...już miałam napisać "wstrętne" ale przypomniałam sobie o wierszu:evil_lol: Witaj Ula-pracowita kobieto:eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a):Cześć Ewo :loveu: Witaj Aguś:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a):Jak zdrówko duetu? A DZIĘKUJEMY BARDZO.DOŚKO JUŻ POMALUTKU DOCHODI DO SIEBIE I ZACZYNA OD NOWA DOKUCZAĆ AKSIE.aA AKSUNIA CHODZI I PODGRYZA MALUCHA. Quote
dysia-u Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :crazyeye: włóczysz się po tej sieci a swojej galerii nie pilnujesz:angryy: Fotek dawno nie dawałaś wiesz o tym???!!!:mad: Quote
dysia-u Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :eviltong: ha ha ha wypatrzyłam cie gdzie jesteś:evil_lol: /też tam przez sekundke byłam/ ale wole dogo:lol: Quote
slawi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewa2909 napisał(a):A to może coś wstawie jak tak ładnie prosisz:eviltong: I ja też proszę o zdjęcia :mad: ładnie. Quote
ewa2909 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: włóczysz się po tej sieci a swojej galerii nie pilnujesz:angryy: Fotek dawno nie dawałaś wiesz o tym???!!!:mad: A to może coś wstawie jak tak ładnie prosisz:eviltong: Quote
slawi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Nie chcą wchodzić zdjęcia,trzeba poczekać do jutra:eviltong: No to cóż poczekamy :angryy: cierpliwie. Quote
ewa2909 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Nie chcą wchodzić zdjęcia,trzeba poczekać do jutra:eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Pozycja prawie wystawowa:evil_lol:potargańca po wariactwie z Aksą Quote
slawi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='ewa2909'] Ooo udało się :lol: Matko złota co one wyprawiają :lol:, nie wiadomo gdzie się kończy Tofik a Aksa zaczyna :cool2: Quote
Recommended Posts