ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='slawi']Rozglądałam się ale wieści nie są pocieszające. Podobno żeby coś dobrego kupić to nie taniej niż 300 zł. Bo te tańsze to do d.... Przeglądam na allegro bo tam może sie trafić taniej o dobre kilkadziesiąt złotych. Myślę o takiej : Golarka Philips HS 8020 + NIVEA FOR MEN OKAZJA! (481790804) - Aukcje internetowe Allegro albo taka: GOLARKA PHILIPS HQ 7320 - NASTĘPCA HQ 7120 (482579123) - Aukcje internetowe Allegro Tą drugą oglądałam w zeszłym tyg w sklepie . Jest fajniutka.Tylko że pan w sklepie powiedział że jeżeli mąż do tej pory tego nie używał to na początku bedą robić sie nieladne czerwone plamy na twarzy. Ja rezygnuje bo mój slubny po pierwszym urzyciu zuci ją w kąt i więcej jej do łap nie weżmie.Szkoda pieniędzy Quote
slawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ewa2909 napisał(a):Tą drugą oglądałam w zeszłym tyg w sklepie . Jest fajniutka.Tylko że pan w sklepie powiedział że jeżeli mąż do tej pory tego nie używał to na początku bedą robić sie nieladne czerwone plamy na twarzy. Ja rezygnuje bo mój slubny po pierwszym urzyciu zuci ją w kąt i więcej jej do łap nie weżmie.Szkoda pieniędzy Mój się napalił i chce bardzo maszynkę :stormy-sad:. Plamy podobno są przejściowe (matko jak to brzmi :evil_lol:) póki się skóra nie przyzwyczai. Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mój tata ma podobną maszynkę i już mu się znudziła. Teraz chce inną - bez tych kółek. I tak postanowiłyśmy kupić perfumy - niech ma. Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):Mój się napalił i chce bardzo maszynkę :stormy-sad:. Plamy podobno są przejściowe (matko jak to brzmi :evil_lol:) póki się skóra nie przyzwyczai. A u mnie jak się zrazi to piżgnie to w ciemną dziure:mad: Poczekam na Twoją relacje jak się maszynka sprawuje i najwyżej kupie na imieninki:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewa czy ja dobrze widze??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: znowu nowy banerek??!!! Ale wreszcie Iwonka też ma i to całkiem fajny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dobry dzień :loveu: słonecznie pozdrawiamy Quote
ewa2909 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry dzień :loveu: słonecznie pozdrawiamy A witamy cieplutko:calus: Quote
slawi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ewa2909 napisał(a):A witamy cieplutko:calus: A witamy, witamy :cool3: Wpadłaś na moment :lol: , wypadłaś i zniknęłaś :mad:. Śpij dobrze, odpoczywaj sobie. Dobranocka :sleeping::sleep2: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Gdzie Ty się Ewuś podziewasz :razz:? :helo::helo::helo: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Gdzie Ty się Ewuś podziewasz :razz:? :helo::helo::helo: Oj coś się Iwonko ostatnio mijamy:-( Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Oj coś się Iwonko ostatnio mijamy:-( jestem już :multi: dużo się u mnie ostatnio działo, to i na dogo o przyzwoitej porze nie było czasu :shake: Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czesc Ewcik :loveu::loveu::loveu: Dawno mnie u Was nie było, ale nadrabiam zaległości :loveu: Wydaje mi się czy Niunius urósł? :cool1: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ja też więcej ostatnio siedze na allegro i na orange bo mi się umowa kończy i przydało by sie wziąść jakiś telefonik i mam problem jaki:eviltong: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja też więcej ostatnio siedze na allegro i na orange bo mi się umowa kończy i przydało by sie wziąść jakiś telefonik i mam problem jaki:eviltong: Ja też w Allegro siedziałam. kupiłam ten zegarek córce i kombinezon dla Luśki. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Ja też w Allegro siedziałam. kupiłam ten zegarek córce i kombinezon dla Luśki. Jaki kombinezon?Pokaż linka:eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 :eviltong:Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu::loveu::loveu: Dawno mnie u Was nie było, ale nadrabiam zaległości :loveu: Wydaje mi się czy Niunius urósł? :cool1: Czesć Asik:loveu::loveu::loveu: Oj dawno,dawno.Ja tam codziennie u was bywam i tylko obserwuje.:eviltong: Troszeczke urusł,ale nadal jest bardzo malutki. Wzrost-20cm Długość-22/23cm Waga niestety się nie chce zmienić,chociaz na chuderlaczka to on nie wygląda-1.560kg. A jak Twoje zapatrywanie na Dyzia?:loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='ewa2909']Jaki kombinezon?Pokaż linka:eviltong: U nas na wschodzie sroga zima może być :lol:: PUCHOWY KOMBINEZON DLA PIESKA ROZM. M (492206218) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a)::eviltong: Czesć Asik:loveu::loveu::loveu: Oj dawno,dawno.Ja tam codziennie u was bywam i tylko obserwuje.:eviltong: Troszeczke urusł,ale nadal jest bardzo malutki. Wzrost-20cm Długość-22/23cm Waga niestety się nie chce zmienić,chociaz na chuderlaczka to on nie wygląda-1.560kg. A jak Twoje zapatrywanie na Dyzia?:loveu: a Dyzio już w drodze tak??? :loveu: Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Domka_Czika napisał(a):Wy to macie szczęście:evil_lol: ooo o czymś nie wiem :cool3: no dalej , co takiego was spotkało:multi::multi::multi:?? Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mała Rita napisał(a):a Dyzio już w drodze tak??? :loveu: W tej chwili w ciąży jest mamusia Tośka,miot jest spodziewany pod koniec roku.:loveu: Baffi sie ociąga z cieczką:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dysia-u napisał(a):ooo o czymś nie wiem :cool3: no dalej , co takiego was spotkało:multi::multi::multi:?? TAAAAAAAAAAkie wielkie szczeście mamy że sie nie mozemy złapać na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :mad: właśnie przegoniłam cie z NK.:eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dysia-u napisał(a)::mad: właśnie przegoniłam cie z NK.:eviltong::eviltong: Ja tam tyż tylko na momęcik byłam, odpisywałam na 2 wiadomości :eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='slawi']U nas na wschodzie sroga zima może być :lol:: PUCHOWY KOMBINEZON DLA PIESKA ROZM. M (492206218) - Aukcje internetowe Allegro Kombinezonik fajniutki,tylko ciekawa jestam czy Luśka będzie z niego zadowolona i czy będzie chciała w nim chodzić:evil_lol: Quote
Recommended Posts