dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 nie śpij śpiochu :shake::shake: wróciłam z Pompejów i nie ma z kim gadać:shake::shake: Zaraz obudze Iwonke Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):nie śpij śpiochu :shake::shake: wróciłam z Pompejów i nie ma z kim gadać:shake::shake: Zaraz obudze Iwonke Ja czekam na Cię:mad::mad::mad: Narpiew woła a potem w ciuciu-babke się bawi:evil_lol::eviltong: Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :lol: wieczorem już na spokojnie moge poszperać w necie:cool3: Ciągle nie moge się nadziwić że to taka kopalnia wiedzy:shake: klikasz i masz:crazyeye: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::lol: wieczorem już na spokojnie moge poszperać w necie:cool3: Ciągle nie moge się nadziwić że to taka kopalnia wiedzy:shake: klikasz i masz:crazyeye: A mnie jeszcze 2 lata temu parzył w ręce:eviltong: Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::lol: wieczorem już na spokojnie moge poszperać w necie:cool3: Ciągle nie moge się nadziwić że to taka kopalnia wiedzy:shake: klikasz i masz:crazyeye: I szukaj ludzi na poziomie:shake: :diabloti: Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):nie śpij śpiochu :shake::shake: wróciłam z Pompejów i nie ma z kim gadać:shake::shake: Zaraz obudze Iwonke Nie śpię tylko na allegro byłam :evil_lol:, bo Was nie było :mad:. Ulę to popioły przysypały, a Ewcia pewnie smaczną kolacyjkę jadła :lol:. Ewcia dawaj banerek z powrotem:mad:.Bo jak swojego nie mam to na Twój chociaż przychodzę sobie popatrzeć ;). Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Domka_Czika napisał(a):To musisz sobie banerek zrobić:eviltong: strrrraszniiie śmieeeszne :-( no przecież nie umiem :placz::placz::placz: zajrzyj do mnie ja tam czekam na Twoją pomoc ;) Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Nie śpię tylko na allegro byłam :evil_lol:, bo Was nie było :mad:. Ulę to popioły przysypały, a Ewcia pewnie smaczną kolacyjkę jadła :lol:. Ewcia dawaj banerek z powrotem:mad:.Bo jak swojego nie mam to na Twój chociaż przychodzę sobie popatrzeć ;). To musisz sobie banerek zrobić:eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='slawi']Nie śpię tylko na allegro byłam :evil_lol:, bo Was nie było :mad:. Ulę to popioły przysypały, a Ewcia pewnie smaczną kolacyjkę jadła :lol:. Ewcia dawaj banerek z powrotem:mad:.Bo jak swojego nie mam to na Twój chociaż przychodzę sobie popatrzeć ;). A czego szukałaś na allegro??????? Ja zupelnie zapomniałam że Tosia kurteczka wczoraj przyszła:oops: Zaraz przymierze i coś tam ofoce(jak bydzie co):evil_lol: Witamy sobotnio rankowo:calus: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzień dobry Fiu fiu, ale z niego teraz elegant! Seksowne wdzianko! Quote
Skibka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witamy :hand: http://img399.imageshack.us/img399/2433/obraz818qv1.jpg Śliczna kurteczka..:loveu: Taka modna.:evil_lol: Jak można wiedzieć to ile zapłaciłaś?:cool3: Quote
slawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='ewa2909']A czego szukałaś na allegro??????? Ja zupelnie zapomniałam że Tosia kurteczka wczoraj przyszła:oops: Zaraz przymierze i coś tam ofoce(jak bydzie co):evil_lol: Witamy sobotnio rankowo:calus: Szukałam zegarka dla córki :loveu:; Prześliczny model - biała i czarna tarcza - gw. (485734136) - Aukcje internetowe Allegro I kurteczki, kombinezonu dla Luśki. Ale jakoś nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi :shake:. Kurteczka Tosia jest bardzo śliczniutka. A Tosio :loveu::loveu::loveu: wygląda w niej jak model :cool1:. Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Skibka']Witamy :hand: http://img399.imageshack.us/img399/2433/obraz818qv1.jpg Śliczna kurteczka..:loveu: Taka modna.:evil_lol: Jak można wiedzieć to ile zapłaciłaś?:cool3: Kurteczka żeczywiscie jest śliczna,pani szyje na miare więc piesek się elegancko w niej prezentuje.:loveu:.Kosztowała 58zł+wysyłka.Mogła by byż ciu grubsza Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='slawi']Szukałam zegarka dla córki :loveu:; Prześliczny model - biała i czarna tarcza - gw. (485734136) - Aukcje internetowe Allegro I kurteczki, kombinezonu dla Luśki. Ale jakoś nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi :shake:. Kurteczka Tosia jest bardzo śliczniutka. A Tosio :loveu::loveu::loveu: wygląda w niej jak model :cool1:. Zegarek śliczniutki i cena przystępna,tylko moja panienka nie chce w cykaczach chodzic.W zeszłym roku dostała od chrzestnego orginalny zegarek pumy razem z kosmetykami to zapaszki wypsikane a zegarek lezy w koncie. Zadużo ma w d...e. Kurteczka mi też się bardzo podoba ale mogła by być odrobinke cieplejsza. Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Ojejku,jejku potrzebowałam pomocy córci żeby wstawić banerek:roll: Taki wstyd:oops: Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):No nie Ewcia to nie jest przecież żaden wstyd :evil_lol:. Na pewno wszystko wiesz i umiesz tylko miałaś ważniejsze zajęcia w tym momencie :evil_lol:. Dziękuje za podtrzymanie na duchu:evil_lol:. Dzieci żeby rodziców uczyły, to się narobiło. Quote
slawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ewa2909 napisał(a):Ojejku,jejku potrzebowałam pomocy córci żeby wstawić banerek:roll: Taki wstyd:oops: No nie Ewcia to nie jest przecież żaden wstyd :evil_lol:. Na pewno wszystko wiesz i umiesz tylko miałaś ważniejsze zajęcia w tym momencie :evil_lol:. Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witamy! Dawno mnie nie było, ale zdjęcia nadrobiłam:loveu: Fajny kubraczek - i do tego jak modnie z futerkiem:eviltong: Quote
slawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ewa2909 napisał(a):Dziękuje za podtrzymanie na duchu:evil_lol:. Dzieci żeby rodziców uczyły, to się narobiło. Łachy nie robią jajeczka :loveu: jedne. Odrobią troszeczkę za nieprzespane nocki, mycie pupy i noszenie na rączkach. Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):Łachy nie robią jajeczka :loveu: jedne. Odrobią troszeczkę za nieprzespane nocki, mycie pupy i noszenie na rączkach. Dopiero odrobiły nieprzespane nocki:evil_lol:,trzeba im coś jeszcze wymyślec:evil_lol:. Iwonko rozglądałaś się za maszynką dla ślubnego? A golił się wogule takim przyżądem? Quote
ewa2909 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Magda napisał(a):Witamy! Dawno mnie nie było, ale zdjęcia nadrobiłam:loveu: Fajny kubraczek - i do tego jak modnie z futerkiem:eviltong: Witamy:loveu: Oj dawno,dawno.Ale dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej:loveu: Quote
slawi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='ewa2909']Dopiero odrobiły nieprzespane nocki:evil_lol:,trzeba im coś jeszcze wymyślec:evil_lol:. Iwonko rozglądałaś się za maszynką dla ślubnego? A golił się wogule takim przyżądem? Rozglądałam się ale wieści nie są pocieszające. Podobno żeby coś dobrego kupić to nie taniej niż 300 zł. Bo te tańsze to do d.... Przeglądam na allegro bo tam może sie trafić taniej o dobre kilkadziesiąt złotych. Myślę o takiej : Golarka Philips HS 8020 + NIVEA FOR MEN OKAZJA! (481790804) - Aukcje internetowe Allegro albo taka: GOLARKA PHILIPS HQ 7320 - NASTĘPCA HQ 7120 (482579123) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts