ewa2909 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dysia-u napisał(a)::lol: a może i racja?! ja bym może też zmieniła ale nie wiem czy uda mi się znowu nowy banerek podlinkować. :shake: Bo nie umiem tylko mi się udało. Ale o jakim banerku ja mówię jak nie mam nowego. Co Domka-czika na to , ciekawe? Ja tam lubie zmiany:evil_lol: Tzeba się ładnie uśmiechnąć do Domka-czika(ojejku jak ja nie lubie zwracać się do kogoś jakoś tak dziwnie).:placz: Domko-Cziko dawaj Swoje imie:mad: Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja tam lubie zmiany:evil_lol: Tzeba się ładnie uśmiechnąć do Domka-czika(ojejku jak ja nie lubie zwracać się do kogoś jakoś tak dziwnie).:placz: Domko-Cziko dawaj Swoje imie:mad: Czy to nie naruszy mojej prywatnosci:evil_lol: Dominika jestem:evil_lol: To się usmiechajcie:evil_lol: Moze udam mi się wejść dziś na mojego kompa to coś zrobie , bo Paulince tez bedę robić ;) Quote
slawi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja tam lubie zmiany:evil_lol: Tzeba się ładnie uśmiechnąć do Domka-czika(ojejku jak ja nie lubie zwracać się do kogoś jakoś tak dziwnie).:placz: Domko-Cziko dawaj Swoje imie:mad: W oczach mi się chyba mieni :mad:przed chwilą był inny banerek - też nowy:loveu:. Ewcia to Ty robisz te numery :mad:. A banerek śliczniutki :loveu:. Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 slawi napisał(a):W oczach mi się chyba mieni :mad:przed chwilą był inny banerek - też nowy:loveu:. Ewcia to Ty robisz te numery :mad:. A banerek śliczniutki :loveu:. Dobrze Ci się mieni:evil_lol: Banerki robi Dominika od Domka-Czika.:loveu: Mi też się podobają:loveu: Tylko nie wiem co żle zrobiłam ze po nacisnięciu nie wchodzi mi od razu mija galeria:oops: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='slawi']Można sie ustawić w kolejce po banerek? Kończę już bo zostałam brutalnie wykopana z kompa przez córusię, która na dodatek powiedziała mi,że przeżywam Palomkę jak mrówka okres :placz::placz::placz:. Wychowałam żmiję na memłonie :angryy:. Tak to właśnie jest z tymi "plemnikami" Quote
slawi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='ewa2909']Dobrze Ci się mieni:evil_lol: Banerki robi Dominika od Domka-Czika.:loveu: Mi też się podobają:loveu: Tylko nie wiem co żle zrobiłam ze po nacisnięciu nie wchodzi mi od razu mija galeria:oops: Można sie ustawić w kolejce po banerek? Kończę już bo zostałam brutalnie wykopana z kompa przez córusię, która na dodatek powiedziała mi,że przeżywam Palomkę jak mrówka okres :placz::placz::placz:. Wychowałam żmiję na memłonie :angryy:. Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oj widzę , że banerek już ustawiony:Cool!: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):Oj widzę , że banerek już ustawiony:Cool!: Ustawiony i dziękuje bardzo:loveu: A jakbyś jeszcze mogła przypomnieć co mam zrobić żeby przez niego od razu do galerii trafić to była bym wdzięczna.:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Domka_Czika napisał(a):kopiuj banerek ;-) Wejdź w panel użytkownika ;-) Kliknij - Edytuj Sygnaturę ;-) W nowej karcie otwórz swoją galerię ;-) Skopiuj adres WWW galerii ;-) Wróć do karty z wklejonym już banerkiem ;-) Kliknij na niego ;-) Na górze będzie ikonka pod nazwą - dodaj hiper link czy coś takiego ;-) Kliknij na to ;-) I tam wklej adres obrazka ;-) Pamiętaj , żeby nie powtórzyć http/: ;-) Niektóre czynności masz już wykonane ;) Dziękuje bardzo.Jutro tym sie zame,teraz czas na lulki:loveu: Dobranoc:sleep2::sleep2::sleep2: Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kopiuj banerek ;-) Wejdź w panel użytkownika ;-) Kliknij - Edytuj Sygnaturę ;-) W nowej karcie otwórz swoją galerię ;-) Skopiuj adres WWW galerii ;-) Wróć do karty z wklejonym już banerkiem ;-) Kliknij na niego ;-) Na górze będzie ikonka pod nazwą - dodaj hiper link czy coś takiego ;-) Kliknij na to ;-) I tam wklej adres obrazka ;-) Pamiętaj , żeby nie powtórzyć http/: ;-) Niektóre czynności masz już wykonane ;) Quote
slawi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Dziękuje bardzo.Jutro tym sie zame,teraz czas na lulki:loveu: Dobranoc:sleep2::sleep2::sleep2: Poszłaś spać :-( a ja właśnie odzyskałam władzę nad komputerem :roll:. No to do jutra.Dobranocka. Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Poszłaś spać :-( a ja właśnie odzyskałam władzę nad komputerem :roll:. No to do jutra.Dobranocka. Witaj Iwonko:loveu: Ja niestety jestem strasznym śpiochem a do tego rano o 5 pobudka:evil_lol: Witamy sie wikendowo:loveu: Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :loveu: cześć Ewcia ale u nas wieje :shake: zaraz mnie wywieje od kompa Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu: cześć Ewcia ale u nas wieje :shake: zaraz mnie wywieje od kompa Witaj Ula wikendowo:loveu: A u mnie aż tak silne wiatry nie wieją:eviltong: Dam Ci dobrą rade -weź sznurek i przywiąż sie do kompa i powiedz ze stosujesz strajk okupacyjny:evil_lol: Nie daj się-licze na Ciebie:eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Śpiochem :crazyeye:? Jeżeli wystarcza Ci 5-6 godzin spania to raczej jesteś NAPOLEON :lol:. Żeby mnie podnieść o 5 i jeszcze o tej porze roku trzeba by dźwigu :evil_lol:. O 5 to ja już jestem z pieskami na dworku:eviltong: Wstaje,hmmmmmmmmm nie będe pisać o której bo się już wogóle przestraszysz:eviltong: Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a):Witaj Iwonko:loveu: Ja niestety jestem strasznym śpiochem a do tego rano o 5 pobudka:evil_lol: Witamy sie wikendowo:loveu: Śpiochem :crazyeye:? Jeżeli wystarcza Ci 5-6 godzin spania to raczej jesteś NAPOLEON :lol:. Żeby mnie podnieść o 5 i jeszcze o tej porze roku trzeba by dźwigu :evil_lol:. Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a):Witaj Ula wikendowo:loveu: A u mnie aż tak silne wiatry nie wieją:eviltong: Dam Ci dobrą rade -weź sznurek i przywiąż sie do kompa i powiedz ze stosujesz strajk okupacyjny:evil_lol: Nie daj się-licze na Ciebie:eviltong: dobra rada ale teraz nie chce się wiązać bo mnie zaś przed tv nie wpuszczą. A jest film o Pompejach. Musze go zobaczyć:lol: Ewcia uruchom swoje znajomości i dowiedz się co to karma royal obenite. Jakaś ponoć dietetyczna. Możesz coś wykombinować. Licze na ciebie:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):dobra rada ale teraz nie chce się wiązać bo mnie zaś przed tv nie wpuszczą. A jest film o Pompejach. Musze go zobaczyć:lol: Ewcia uruchom swoje znajomości i dowiedz się co to karma royal obenite. Jakaś ponoć dietetyczna. Możesz coś wykombinować. Licze na ciebie:loveu: Poszukam i zobacze:eviltong: Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a):O 5 to ja już jestem z pieskami na dworku:eviltong: Wstaje,hmmmmmmmmm nie będe pisać o której bo się już wogóle przestraszysz:eviltong: Mnie się oko otwiera parę minut po 6 :evil_lol:, ale do pracy mam bardzo bliziutko. A rano z pieskiem mężusia wyganiam :evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Mnie się oko otwiera parę minut po 6 :evil_lol:, ale do pracy mam bardzo bliziutko. A rano z pieskiem mężusia wyganiam :evil_lol:. U nas mężusio robi kanapki do pracy i szkoły a ja z pieskami na przebudzenie gnam po dworzu:-( Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a):U nas mężusio robi kanapki do pracy i szkoły a ja z pieskami na przebudzenie gnam po dworzu:-( Moje dranie już nie chcą kanapek. Wolą zjeść jakieś byle co :mad: i regularnie wyłudzają na to codziennie drobną kaskę :mad:. Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Moje dranie już nie chcą kanapek. Wolą zjeść jakieś byle co :mad: i regularnie wyłudzają na to codziennie drobną kaskę :mad:. U mnie córa jest taka niezdecydowana co do kanapek do szkoły,woli rogalika czipi-kao. Ja wprowadziłam kieszonkowe i szykuje kanapki Jak nie chcą jesć to zanoszą na jadalnie dla głodnych dzieci Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):U nas nikt nie pomyślał o takim rozwiązaniu , a szkoda. Spleśniałe kanapki co raz wyciągałam z plecaków :angryy:. Tylko,że teraz nie wiem czym tak naprawdę moje dzieciaczki się dożywiają :mad: Rodzice sami wpadli na taki super pomysł już w podstawowce i przenieśliśmy to do gomnazjum. U nas w szkole jest sporo dzieci z bardzo biednych domów:-( Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a): Jak nie chcą jesć to zanoszą na jadalnie dla głodnych dzieci U nas nikt nie pomyślał o takim rozwiązaniu , a szkoda. Spleśniałe kanapki co raz wyciągałam z plecaków :angryy:. Tylko,że teraz nie wiem czym tak naprawdę moje dzieciaczki się dożywiają :mad: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):nie śpij śpiochu :shake::shake: wróciłam z Pompejów i nie ma z kim gadać:shake::shake: Zaraz obudze Iwonke JESTEM JESZCZE PARE MINUTEK BO PAPUCHA MI SIĘ DRZE:evil_lol: Quote
Recommended Posts