Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Moja córka jak była mala to jak babcia powiedziala że się zmęczła to ta jej powiedziala ze "stare baby to tak mają":eviltong:

To prawda:diabloti:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Jeszcze się pytasz.
Z góry dziekujemy.
Nie pytaj się tylko rób jak Ci się nudzi zawsze coś świezego będziemy mieć w zanadrzu co by nas nie poznali:evil_lol:

A masz może jakąś fotkę Aksy w podobnej pozie do Tofcia na 1 lub 2 zdjeciu ? A jak nie to masz taką gdzie będzie odwrócona w inną stronę jak Tosiu na tamtych zdjęciach ? Oj wiem wymagająca jestem:roll:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Chcecie zimowy banerek , bo Czikusiową nuda pożera ? :razz:

Jeszcze się pytasz.
Z góry dziekujemy.
Nie pytaj się tylko rób jak Ci się nudzi zawsze coś świezego będziemy mieć w zanadrzu co by nas nie poznali:evil_lol:

Posted

:lol: cześć Ewcia . Miłego tygodnia
Zauważyłam że Mejsi jakoś tak więcej łzawią oczy. Te włoski koło oczu ma mokre. Nie wiem czy to wina zap. spojówek? może nie musze od razu lecieć z tym do weta. U Aksy nie zauważyłaś czego podobnego?

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Mam pytanie . Czy te ubranka kupywałaś na interencie czy w zoologicznym ? I w jakiej cenie ?:roll:

Aksy ubranko było kupowane w zeszłym rokum,nie pamiętam ile płaciłam ale chyba ponad 50 zł.
Tosia ubranko kupowałam w sobote w zoologicznym i płaciłam 30zł.

Posted

dysia-u napisał(a):
:lol: cześć Ewcia . Miłego tygodnia
Zauważyłam że Mejsi jakoś tak więcej łzawią oczy. Te włoski koło oczu ma mokre. Nie wiem czy to wina zap. spojówek? może nie musze od razu lecieć z tym do weta. U Aksy nie zauważyłaś czego podobnego?

Cześć Ula:multi:
Aksie prawie wcale nie łzawią oczka,od czsu do czasu ma tylko taką babe pod powiekami.Za to Tosiu nadrabia za siebie i Akse.On ma wiecznie mokro pod oczkami,byliśmy z nim u weta ale powiedział że taki jego urok.
Przemywam mu codziennie te ślipka ciepła przegotowaną woda.

Posted

dysia-u napisał(a):
:shake: tak się nie dzieje cały czas ,kilka dni dopiero mokro pod ślepkami:placz:

Moja łzawi cały czas tylko raz więcej raz mniej. Jak była znieczulana do rwania zębów wet próbował udrożnić kanaliki łzowe ale pomogło to na krótko :shake:.

Posted

slawi napisał(a):
Moja łzawi cały czas tylko raz więcej raz mniej. Jak była znieczulana do rwania zębów wet próbował udrożnić kanaliki łzowe ale pomogło to na krótko :shake:.

Tosiu też łzawi cały czas:-(

Posted

[quote name='Domka_Czika']Mam trzy banery :cool3: Ale chyba takie sobie , bo miałam zmartwienie i wtedy praca idzie marniej, ale coś jest :evil_lol:
http://images49.fotosik.pl/35/af2ac49d616bf995.jpg
To na jesień ( sory , że w linkach)
http://images36.fotosik.pl/34/7def8408c9a8a4a3.jpg
No ,a to takie coś...
http://images30.fotosik.pl/299/795e0e091cb951ab.jpg
I ten najmarniejszy....
Mam n adzieje że zmartwienia i smutki poszły już precz:shake:
Dziękujemy bardzo za śliczne banerki,jutro trzeba pomyśleć nad zmianą.:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
:crazyeye: będziesz zmieniać ? , masz przecież fajny :lol: już wszyscy się przyzwyczaili że ten banerek to Ewci

Dlatego że sie przyzwyczaiłyście to trzeba zmienić:eviltong:

Posted

:lol: a może i racja?! ja bym może też zmieniła ale nie wiem czy uda mi się znowu nowy banerek podlinkować. :shake: Bo nie umiem tylko mi się udało. Ale o jakim banerku ja mówię jak nie mam nowego. Co Domka-czika na to , ciekawe?