C&B Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 U was też śnieg ? :placz: U mnie nie ma :placz: Ja chcę śniegu i yeti ( czyt. Czika po zimowym spacerku ) Quote
dysia-u Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :loveu: Tofciu ma super wdzianko. To jest to z allegro? Moja była najpierw troche spięta ale myślałam że będzie gorzej:multi: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu: Tofciu ma super wdzianko. To jest to z allegro? Moja była najpierw troche spięta ale myślałam że będzie gorzej:multi: Zima przyszła do nas o kilka dni za wcześnie.Ubranko było zamówione w czwarteki jest robione na miare więc spodziewamy się go dopiero w przyszłym tyg. Niestety sweterek który maToś nie nadaje się na taką pogode i dzisiaj trzeba bylo biegiem coś kupować bo siul by zamarzł:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):U was też śnieg ? :placz: U mnie nie ma :placz: Ja chcę śniegu i yeti ( czyt. Czika po zimowym spacerku ) Ja Ci go z miłą checią wyśle bo Tośkowi jak na razie wcale się nie podoba.:shake: Quote
C&B Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja Ci go z miłą checią wyśle bo Tośkowi jak na razie wcale się nie podoba.:shake: A Czikusi owszem :evil_lol: Mi też , ale nie po śniegowych spacerkach... Cała w kulach przychodzi:cool1: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):A Czikusi owszem :evil_lol: Mi też , ale nie po śniegowych spacerkach... Cała w kulach przychodzi:cool1: Tosiu jużna klatce się zczyna trząść:evil_lol: Raczej nici z dłuższych spacerków chyba że na rączkach.:mad: Aksi też nie przeszkadza śnieg ,jeszcze pamiętała z zeszłej zimy że można biegać za śnieżnymi piłeczkami. Jak tylko zobaczyła dzisiaj śnieg to od razu szczekała zeby jej rzucać Quote
C&B Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A moja specjalizuje się w walenia łbem w bałwany :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):A moja specjalizuje się w walenia łbem w bałwany :evil_lol: Dobra jest:evil_lol: My tego jeszcze nie przerabialiśmy:evil_lol: Quote
C&B Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):Dobra jest:evil_lol: My tego jeszcze nie przerabialiśmy:evil_lol: Czika jak się walnie to tylko otrzepie i zaraz znów jak zając kica , a czasem nie wiem gdzie jest , bo taki śnieg :evil_lol: Quote
slawi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Witamy się wieczorowo :lol: Siulki w kubraczkach śliczniutkie jak zresztą zawsze :loveu:. Ewciu Ty sama obcinasz włosy na łapkach, to napisz tak trochę dokładniej jak to zrobić, żeby nie napsuć :evil_lol:.Miałam iść z luśką do fryzjera, ale może sama spróbuję. Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 slawi napisał(a):Witamy się wieczorowo :lol: Siulki w kubraczkach śliczniutkie jak zresztą zawsze :loveu:. Ewciu Ty sama obcinasz włosy na łapkach, to napisz tak trochę dokładniej jak to zrobić, żeby nie napsuć :evil_lol:.Miałam iść z luśką do fryzjera, ale może sama spróbuję. A witamy,:loveu:witamy Tia jaCi powiem jak masz obciąća potem będziena mnie. U mnie teżAksie zawsze podcinałafryzjerka ale ostatnio sama złapałam zanożyczkii obciachałam:evil_lol: Ja robie to napewno nie tak jak powinno być ale leprze to niżlatanie z samymi łapkami do fryca. Po wykąpaniu i rozczesaniu,wyciagam te włoski końcowe i obcinam tylko te co są najniżej,tak żeby prawie widać było pazurki. Niezapominajmy że ludziom jak i pieską włoski się kurczą!!!!!!!!!! Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 slawi napisał(a):A pod spodem też się wycina? a jeszcze ie wycinałaś? Ja średnio co miesiąc im wycinam!!!!!!!!:eviltong: Quote
slawi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a):a jeszcze ie wycinałaś? Ja średnio co miesiąc im wycinam!!!!!!!!:eviltong: U fryzjerki byłam ale nie widziałam co robiła, bo zabrała psa na zaplecze :roll:. Quote
slawi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewa2909 napisał(a): Troszkę śniegu chyba do domku przyniosły :evil_lol:. Ale u nas sypie, świata nie widać :shake:. Dobranoc :sleep2:. Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 slawi napisał(a):U fryzjerki byłam ale nie widziałam co robiła, bo zabrała psa na zaplecze :roll:. Cwaniara jedna:mad: jak ja byłam to Tosiu się tak darł że mnie zawołała :evil_lol:i chociaz mogłam popatrzec:evil_lol: A co robiłaPalomce?Podcinaliścietroszke włoski? Quote
ewa2909 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Odrazuposzły pod pryśnic żeby imzmyć to pieruństwo:shake:. Doranoc:sleeping: Quote
Skibka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://img117.imageshack.us/img117/8245/obraz731ju1.jpg Jakbym Viki widziała z tymi łapkami, na szczęście ładnie to schodzi pod ciepłą wodą. A czy smarujecie już czymś poduszki?:cool3: Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu: Tofciu ma super wdzianko. To jest to z allegro? Moja była najpierw troche spięta ale myślałam że będzie gorzej:multi: Kobieto gdzie żeś Ty??????????:eviltong: Czekam i czekam na Ciebie!!!!!!!!!!!:mad: Quote
dysia-u Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A kuku :eviltong: tu jestem . Obleciałam wszystkie galerie i żech sie zasapała:loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dysia-u napisał(a):A kuku :eviltong: tu jestem . Obleciałam wszystkie galerie i żech sie zasapała:loveu::loveu: Ja też juz jestem u siebie:eviltong: Oj kondycja już u ciebie słabiutka:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: dziwisz się?? Moja córka jak była mala to jak babcia powiedziala że się zmęczła to ta jej powiedziala ze "stare baby to tak mają":eviltong: Quote
Recommended Posts