Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76 napisał(a):
:evil_lol:

W takim razie korzystaj, póki można.

A jak się Aksa czuje?

A aksunia ogólnie już dobrze,apetycik powrócił i chęc do rozrabiania również.:loveu:
Tylko zła że za piłeczką na dworku nie może sobie polatać:shake:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Raz więkrza raz miejsza:evil_lol:
U nas niestety cały czs duza fala:eviltong:

Bo to wina wiatru jest :cool1: jak się front zmieni to i fala ucichnie

Posted

ewa2909 napisał(a):
Pycha były:evil_lol:
Mam osobistego kucharza do ciast i pierożków:evil_lol:

U mnie tylko gulasz z wołowinki z kaszą gryczana, mało niedzielny obiad, ale nie mam dzisiaj weny na gotowanie :shake:.
Wyjść z domu się nie da, bo za oknem zimnica. To się zbiorowo bezczelnie byczymy, należy się po takim pracowitym tygodniu :evil_lol:.

Posted

slawi napisał(a):
U mnie tylko gulasz z wołowinki z kaszą gryczana, mało niedzielny obiad, ale nie mam dzisiaj weny na gotowanie :shake:.
Wyjść z domu się nie da, bo za oknem zimnica. To się zbiorowo bezczelnie byczymy, należy się po takim pracowitym tygodniu :evil_lol:.

Kaszka pychotka-uwielbiam:loveu:
Trzeba się troszke pobyczyć żeby naładować akumulatorki przed następnym tygodniem.

Posted

dysia-u napisał(a):
:evil_lol: Ewuś czy twoje siulki chodzą w kubraczkach?
A jak tam jajeczny książe?

Cześć Ula:loveu:
Aksa ma 2 ubranka(mam nadzieje ze się jeszcze zmieści:evil_lol:).Jedno to tkie ocieplane tylko na plecki ,a drugi to ocieplany kombinezon na 4 łapki.
Tosiu jak na razie ma tylko sweterek,ale jestem na etapie poszukiwania czegoś cieplejszego.:loveu:

Posted

Cześć Ewo:)
Rany julek wędrujace jajeczko Tofika a to Ci dopiero... już by se mogło darować te wędrówki i osiąść na stałe na swoim miejscu ;)
Ale za to przez ten czas ile Tofiś ma przyjemności z tego miziania i masowania :evil_lol:
Fajniusio że Aksunia czuje sie lepeiej :loveu:
A co do tego guzka po szczepieniu to my to pare tygodni temu przerabialiśmy maśc od weta poskutkowała i już jest wporządku

Posted

Cześć Ewuś!

Babcia i mama Tosia są naprawdę urocze :loveu: Nic dziwnego, że on taki malutki, musiał się w kogoś wdać :cool3: I wcale mu to uroku nie odbiera. My niestety mamy za daleko, żeby tak wpaść, jedyna okazja to spotkania na wystawie...

Życzymy powodzenia, żeby drugie jajeczko ładnie zeszło :multi:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Cześć Ewo:)

Rany julek wędrujace jajeczko Tofika a to Ci dopiero... już by se mogło darować te wędrówki i osiąść na stałe na swoim miejscu ;)
Ale za to przez ten czas ile Tofiś ma przyjemności z tego miziania i masowania :evil_lol:
Fajniusio że Aksunia czuje sie lepeiej :loveu:
A co do tego guzka po szczepieniu to my to pare tygodni temu przerabialiśmy maśc od weta poskutkowała i już jest wporządku

Cześć Kasieńko:lol:
Jajeczko jest bardzo zatwardziałe i nie chce wleżdz na swoje miejsce:-(
Pomalutku tracimy nadzieje że coś się zmieni:shake:
Jak na razie guzek jest ale już się zmiejsza:loveu: