Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76 napisał(a):
i mandat można zarobić, a tak w domowych pieleszach, w ciepełku... cud miód malina, sama rozkosz towarzyska :loveu:

Jeszcze jutro i weekend :multi:
Dobranoc, papa

I ja też już jutro wieczorkiem się wikenduje:loveu:
Dobranoc,papa:lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Nowy zwyczaj - wydmuszki na choince :megagrin:

Nakrzycz na jajo, może zadziała i będzie posłuszne :cool1:

Krzyk w tym przypadku to chyba nie jest dobry pomysł. Ja jestem zdecydowanie przeciw :mad:, a jak się przestraszy i nie wyjdzie :evil_lol:.
Biedne jajeczko takie zamieszanie, a ono potrzebuje spokoju :shake:.

Dobranoc :loveu:.

Posted

slawi napisał(a):
Krzyk w tym przypadku to chyba nie jest dobry pomysł. Ja jestem zdecydowanie przeciw :mad:, a jak się przestraszy i nie wyjdzie :evil_lol:.
Biedne jajeczko takie zamieszanie, a ono potrzebuje spokoju :shake:.

A dobrze się domyśliłam gdzie Cię znajde:eviltong:
Iwonko dlatego jest pod specjalnym nadzorem.
Codziennie sprawdzane,miziane i pieszczone.
Aż Lesiu robi się zazdrosny:eviltong:

A DOBRANOC:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
zapomniałaś dopisać PRAWIE wystawowa:eviltong:
Łapy tylne nierówno,ogon w dole,do ideału to jeszcze mu bardzo daleko:evil_lol:

Ale i tak bardzo ładnie :loveu:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
zapomniałaś dopisać PRAWIE wystawowa:eviltong:
Łapy tylne nierówno,ogon w dole,do ideału to jeszcze mu bardzo daleko:evil_lol:

u nas nie tylko tylne ale wszystkie nierówno . Co tam , zdrowo i wesoło a że coś tam nierówno... :evil_lol:obcięte??!! Tak lubie zdjęcia Aksuni ona najbardziej przypomina mi Mejsi oczywiście tej sprzed "fryzjera":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
u nas nie tylko tylne ale wszystkie nierówno . Co tam , zdrowo i wesoło a że coś tam nierówno... :evil_lol:obcięte??!! Tak lubie zdjęcia Aksuni ona najbardziej przypomina mi Mejsi oczywiście tej sprzed "fryzjera":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ktoś lubi moją kochaną żyrafke.Ja tez ją bardzo bzrdzo lublu.

Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu.

Posted

ewa2909 napisał(a):

Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu.

no przecie ja lubię moja synową :loveu:

Czesc Ewcik :loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Niewiem czy o to samo chodzi, ale Viki też po 2 tygodniach od szczypienia wyskoczył jakby guzek, luźny pod skórą, niebolący. Zaraz w dzień wyczucia go pod skórą pojechaliśmy do weta i powiedział że to albo powiększone węzły chłonne ale odczyn po szczepieniu. Potem pojechaliśmy do drugiego i ten wykluczył węzły i dał maść na to i po około 4 tygodnia to zeszło.
Chyba nie powinnaś się tym przejmować, ewentualnie idź zapytać weta dla swojego spokoju.

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu:

Specjalne pozdrowienia dla jajeczka :evil_lol:
Witaj Aguś:loveu:
W domu się śmieją że od tego macania i naciągania ptaska jajeczko wyskoczyło na plecach:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Witaj Aguś:loveu:
W domu się śmieją że od tego macania i naciągania ptaska jajeczko wyskoczyło na plecach:evil_lol:

:cool: wędrujące jajo hihihi
oby później ci tego nie brakowało ;)

Posted

Skibka napisał(a):
Niewiem czy o to samo chodzi, ale Viki też po 2 tygodniach od szczypienia wyskoczył jakby guzek, luźny pod skórą, niebolący. Zaraz w dzień wyczucia go pod skórą pojechaliśmy do weta i powiedział że to albo powiększone węzły chłonne ale odczyn po szczepieniu. Potem pojechaliśmy do drugiego i ten wykluczył węzły i dał maść na to i po około 4 tygodnia to zeszło.
Chyba nie powinnaś się tym przejmować, ewentualnie idź zapytać weta dla swojego spokoju.

Witamy na 100 stroniczce:loveu:
Ja też na wszelki wypadek zalicze wizyte u weta

Posted

ewa2909 napisał(a):

Może być jak najbardziej. Sam zniknie bez majstrowania przy nim.

Był ten temat gdzieś na yorkach.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Potem to już nie:loveu:niech se znajdzie jakąś koleżanke na odwiedzanie:eviltong:

:evil_lol:

W takim razie korzystaj, póki można.

A jak się Aksa czuje?