ewa2909 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Aga76 napisał(a):i mandat można zarobić, a tak w domowych pieleszach, w ciepełku... cud miód malina, sama rozkosz towarzyska :loveu: Jeszcze jutro i weekend :multi: Dobranoc, papa I ja też już jutro wieczorkiem się wikenduje:loveu: Dobranoc,papa:lol: Quote
slawi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Aga76 napisał(a):Nowy zwyczaj - wydmuszki na choince :megagrin: Nakrzycz na jajo, może zadziała i będzie posłuszne :cool1: Krzyk w tym przypadku to chyba nie jest dobry pomysł. Ja jestem zdecydowanie przeciw :mad:, a jak się przestraszy i nie wyjdzie :evil_lol:. Biedne jajeczko takie zamieszanie, a ono potrzebuje spokoju :shake:. Dobranoc :loveu:. Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 slawi napisał(a):Krzyk w tym przypadku to chyba nie jest dobry pomysł. Ja jestem zdecydowanie przeciw :mad:, a jak się przestraszy i nie wyjdzie :evil_lol:. Biedne jajeczko takie zamieszanie, a ono potrzebuje spokoju :shake:. A dobrze się domyśliłam gdzie Cię znajde:eviltong: Iwonko dlatego jest pod specjalnym nadzorem. Codziennie sprawdzane,miziane i pieszczone. Aż Lesiu robi się zazdrosny:eviltong: A DOBRANOC:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 A wstawimy jakieś foteczki jeszcze z zeszłego wikendu Quote
dysia-u Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://img259.imageshack.us/img259/36/obraz630re8.jpg pozycja wystawowa :loveu: Quote
slawi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ewa2909 napisał(a):zapomniałaś dopisać PRAWIE wystawowa:eviltong: Łapy tylne nierówno,ogon w dole,do ideału to jeszcze mu bardzo daleko:evil_lol: Ale i tak bardzo ładnie :loveu:. Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='dysia-u']http://img259.imageshack.us/img259/36/obraz630re8.jpg pozycja wystawowa :loveu: zapomniałaś dopisać PRAWIE wystawowa:eviltong: Łapy tylne nierówno,ogon w dole,do ideału to jeszcze mu bardzo daleko:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ewa2909 napisał(a):zapomniałaś dopisać PRAWIE wystawowa:eviltong: Łapy tylne nierówno,ogon w dole,do ideału to jeszcze mu bardzo daleko:evil_lol: u nas nie tylko tylne ale wszystkie nierówno . Co tam , zdrowo i wesoło a że coś tam nierówno... :evil_lol:obcięte??!! Tak lubie zdjęcia Aksuni ona najbardziej przypomina mi Mejsi oczywiście tej sprzed "fryzjera":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 dysia-u napisał(a):u nas nie tylko tylne ale wszystkie nierówno . Co tam , zdrowo i wesoło a że coś tam nierówno... :evil_lol:obcięte??!! Tak lubie zdjęcia Aksuni ona najbardziej przypomina mi Mejsi oczywiście tej sprzed "fryzjera":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ktoś lubi moją kochaną żyrafke.Ja tez ją bardzo bzrdzo lublu. Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu. Quote
Zuza i Noddy Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Super foteczki, fajnie na tych pierwszych rozczochrane są. Quote
Mała Rita Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ewa2909 napisał(a):Ktoś lubi moją kochaną żyrafke.Ja tez ją bardzo bzrdzo lublu. Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu. no przecie ja lubię moja synową :loveu: Czesc Ewcik :loveu: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dzień dobry :loveu: Specjalne pozdrowienia dla jajeczka :evil_lol: Quote
Skibka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):Ktoś lubi moją kochaną żyrafke.Ja tez ją bardzo bzrdzo lublu. Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu. Niewiem czy o to samo chodzi, ale Viki też po 2 tygodniach od szczypienia wyskoczył jakby guzek, luźny pod skórą, niebolący. Zaraz w dzień wyczucia go pod skórą pojechaliśmy do weta i powiedział że to albo powiększone węzły chłonne ale odczyn po szczepieniu. Potem pojechaliśmy do drugiego i ten wykluczył węzły i dał maść na to i po około 4 tygodnia to zeszło. Chyba nie powinnaś się tym przejmować, ewentualnie idź zapytać weta dla swojego spokoju. Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Specjalne pozdrowienia dla jajeczka :evil_lol: Witaj Aguś:loveu: W domu się śmieją że od tego macania i naciągania ptaska jajeczko wyskoczyło na plecach:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='ewa2909']Witaj Aguś:loveu: W domu się śmieją że od tego macania i naciągania ptaska jajeczko wyskoczyło na plecach:evil_lol: :cool: wędrujące jajo hihihi oby później ci tego nie brakowało ;) Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Skibka napisał(a):Niewiem czy o to samo chodzi, ale Viki też po 2 tygodniach od szczypienia wyskoczył jakby guzek, luźny pod skórą, niebolący. Zaraz w dzień wyczucia go pod skórą pojechaliśmy do weta i powiedział że to albo powiększone węzły chłonne ale odczyn po szczepieniu. Potem pojechaliśmy do drugiego i ten wykluczył węzły i dał maść na to i po około 4 tygodnia to zeszło. Chyba nie powinnaś się tym przejmować, ewentualnie idź zapytać weta dla swojego spokoju. Witamy na 100 stroniczce:loveu: Ja też na wszelki wypadek zalicze wizyte u weta Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a)::cool: wędrujące jajo hihihi oby później ci tego nie brakowało ;) Jeszcze ma 3 tyg na wędrówke potem niech wraca na swoje miejsce:mad: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):Jeszcze ma 3 tyg na wędrówke potem niech wraca na swoje miejsce:mad: Ale co sobie zwiedzi to jego :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a):Ale co sobie zwiedzi to jego :evil_lol: Nio:evil_lol::eviltong: i niech potem :mad: wraca do siebie:mad: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a): Dziewczyny powidzcie mi czy na skórze po szczepieniu może być zgróbienie?Zastrzyk był robiony gdzieś 2 tyg temu. Może być jak najbardziej. Sam zniknie bez majstrowania przy nim. Był ten temat gdzieś na yorkach. Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):Nio:evil_lol::eviltong: i niech potem :mad: wraca do siebie:mad: A będziesz je odwiedzać w domku? :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a):A będziesz je odwiedzać w domku? :evil_lol: Potem to już nie:loveu:niech se znajdzie jakąś koleżanke na odwiedzanie:eviltong: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):Potem to już nie:loveu:niech se znajdzie jakąś koleżanke na odwiedzanie:eviltong: :evil_lol: W takim razie korzystaj, póki można. A jak się Aksa czuje? Quote
Recommended Posts