Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kasia_zg napisał(a):Toficzek jest fntastyczny jak sobie świetnie wykombinował ma na wyłaczność własną mleczarnie:evil_lol:...zuh chłopak :loveu: O Kasiu jaka piękna nazwa Cześć Ewo :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo!! Troche późno sie pojawiam ale to tylko dlatego że dopiero wrócilam z pracy. Byłam u weta wszystko sie wywiedziałam zostawie Ci wiadomość na PW. Toficzek jest fntastyczny jak sobie świetnie wykombinował ma na wyłaczność własną mleczarnie:evil_lol:...zuh chłopak :loveu: Witaj Kasiu:loveu: Dziękuje bardzo za wiadomość. Tosiu ma wszystko i wszystkich na wyłączność:evil_lol::eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Aga76 napisał(a):O Kasiu jaka piękna nazwa Cześć Ewo :loveu: Cześć Aguś:loveu: Mnie ona też bardzo się podoba.:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu: CZEŚĆ ASIK :loveu: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Pozdrawiamy czekoladowo :evil_lol: mniam mniam Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a):Pozdrawiamy czekoladowo :evil_lol: mniam mniam Agus czemu czekoladowo dziś? :hmmmm: Quote
dysia-u Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :crazyeye: czekolada nastrój podnosi , może dlatego. Oj przydało by się poprawić nastrój:roll: Mówię oczywiście o swoim , a u was jak z nastrojem? Quote
Mała Rita Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: czekolada nastrój podnosi , może dlatego. Oj przydało by się poprawić nastrój:roll: Mówię oczywiście o swoim , a u was jak z nastrojem? u mnie fatalnie :placz: Quote
C&B Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dysia-u napisał(a):uuuuu:placz: witaj w klubie Ja całe szczęście do was nie dołączę:cool3: Ale pocieszę : UŚMIECHNIJCIE SIĘ :lol: Szkoda życia , by się smucić ....:cool3: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:eviltong: Widze że nie tylko ja mam dzisiaj jakąś dziwną handre:evil_lol: Oj czekoladka by się przydała na poprawe nastroju. Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja całe szczęście do was nie dołączę:cool3: Ale pocieszę : UŚMIECHNIJCIE SIĘ :lol: Szkoda życia , by się smucić ....:cool3: Domka też tak myśle ale nic się na to nie poradzi kiedy na dworze szaro i buro a do tego wszystko sprzysięga się przeciwko tobie. taki to już los ,że problemy lubią się piętrzyć w najmiej oczekiwanym momęcie. Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mała Rita napisał(a):Agus czemu czekoladowo dziś? :hmmmm: Bo czekoladę od rana wcinam, żeby nastrój utrzymać na odpowiednim poziomie :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a):Bo czekoladę od rana wcinam, żeby nastrój utrzymać na odpowiednim poziomie :evil_lol: A u mnie niet ciekolady:shake: Nie chce mi sie schodzić do sklepu.Muszę sie obejść smakiem.:eviltong: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ewa2909 napisał(a):A u mnie niet ciekolady:shake: Nie chce mi sie schodzić do sklepu.Muszę sie obejść smakiem.:eviltong: Przynajmniej wyjdzie ci to na zdrowie :cool1: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Aga76 napisał(a):Przynajmniej wyjdzie ci to na zdrowie :cool1: E tam.......... Podobno sport to zdrowie:eviltong: a musze zejśc po schodach z 2 pięterka:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ewa2909 napisał(a): a musze zejśc po schodach z 2 pięterka:evil_lol: czyli o dwa piętra za dużo ;) Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong: najlepiej Ewciu zejdż , zjedz ją na miejscu a potem w podskokach na góre:lol: O i tak własnie zrobie:eviltong: Zaraz wyjde z siulami na spacer po drodze jest sklep z czekoladą i totkiem(co bym miała wymówke)a potem trzy rundki naokoło bloku i po kaloriach:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :eviltong: najlepiej Ewciu zejdż , zjedz ją na miejscu a potem w podskokach na góre:lol: Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Dzisiaj byliśmy u drugiego weta na konsultacji co do jajeczek Tośka i ten stwierdził że jajeczko lada dzień powinno zejść bo już jest mocno wyczówalne,kazał tylko masować pieskowi pachwinke i ptaska:evil_lol:. Stwierdził to na 80%,a jeżeli ewentualnie by sie gdzieś jednak zaklinowało to by oznaczało że jakiś kanalik nie jest drożny i bez sensu jesst podawanie hormonów bo to i tak nic nie da. Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :evil_lol: Ewa , można cię znależć w NK ? Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dysia-u napisał(a)::evil_lol: Ewa , można cię znależć w NK ? Masz wiadomość na PW Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witaj Ewuniu :) Fajnie czytać tak dobre nowinki zatem mocno trzymamy kciuki aby jednak niesforne jajeczko znalazło sie na właściwym miejscu A jak sie ma Aksunia?? Ja też chcę Cie mieć na nk :evil_lol: Quote
Recommended Posts