Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Toficzek jest fntastyczny jak sobie świetnie wykombinował ma na wyłaczność własną mleczarnie:evil_lol:...zuh chłopak :loveu:

O Kasiu jaka piękna nazwa

Cześć Ewo :loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo!!

Troche późno sie pojawiam ale to tylko dlatego że dopiero wrócilam z pracy. Byłam u weta wszystko sie wywiedziałam zostawie Ci wiadomość na PW.

Toficzek jest fntastyczny jak sobie świetnie wykombinował ma na wyłaczność własną mleczarnie:evil_lol:...zuh chłopak :loveu:

Witaj Kasiu:loveu:
Dziękuje bardzo za wiadomość.
Tosiu ma wszystko i wszystkich na wyłączność:evil_lol::eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
:crazyeye: czekolada nastrój podnosi , może dlatego. Oj przydało by się poprawić nastrój:roll: Mówię oczywiście o swoim , a u was jak z nastrojem?

u mnie fatalnie :placz:

Posted

dysia-u napisał(a):
uuuuu:placz: witaj w klubie

Ja całe szczęście do was nie dołączę:cool3: Ale pocieszę : UŚMIECHNIJCIE SIĘ :lol: Szkoda życia , by się smucić ....:cool3:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Ja całe szczęście do was nie dołączę:cool3: Ale pocieszę : UŚMIECHNIJCIE SIĘ :lol: Szkoda życia , by się smucić ....:cool3:

Domka też tak myśle ale nic się na to nie poradzi kiedy na dworze szaro i buro a do tego wszystko sprzysięga się przeciwko tobie.
taki to już los ,że problemy lubią się piętrzyć w najmiej oczekiwanym momęcie.

Posted

Aga76 napisał(a):
Bo czekoladę od rana wcinam, żeby nastrój utrzymać na odpowiednim poziomie :evil_lol:

A u mnie niet ciekolady:shake:
Nie chce mi sie schodzić do sklepu.Muszę sie obejść smakiem.:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A u mnie niet ciekolady:shake:
Nie chce mi sie schodzić do sklepu.Muszę sie obejść smakiem.:eviltong:

Przynajmniej wyjdzie ci to na zdrowie :cool1:

Posted

Aga76 napisał(a):
Przynajmniej wyjdzie ci to na zdrowie :cool1:

E tam..........
Podobno sport to zdrowie:eviltong:
a musze zejśc po schodach z 2 pięterka:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
:eviltong: najlepiej Ewciu zejdż , zjedz ją na miejscu a potem w podskokach na góre:lol:

O i tak własnie zrobie:eviltong:
Zaraz wyjde z siulami na spacer po drodze jest sklep z czekoladą i totkiem(co bym miała wymówke)a potem trzy rundki naokoło bloku i po kaloriach:evil_lol:

Posted

Dzisiaj byliśmy u drugiego weta na konsultacji co do jajeczek Tośka i ten stwierdził że jajeczko lada dzień powinno zejść bo już jest mocno wyczówalne,kazał tylko masować pieskowi pachwinke i ptaska:evil_lol:.
Stwierdził to na 80%,a jeżeli ewentualnie by sie gdzieś jednak zaklinowało to by oznaczało że jakiś kanalik nie jest drożny i bez sensu jesst podawanie hormonów bo to i tak nic nie da.

Posted

Witaj Ewuniu :)
Fajnie czytać tak dobre nowinki zatem mocno trzymamy kciuki aby jednak niesforne jajeczko znalazło sie na właściwym miejscu
A jak sie ma Aksunia??

Ja też chcę Cie mieć na nk :evil_lol: