ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Leczenie hormonalne wymaga codziennych zastrzyków(seria 10 dni) następnie w zależności od stanu klinicznego pieska albo decyzja o zabiegu kastracji lub jeszcze jedna seria tego leku.Skuteczność metody hormonalnej jest jednak niewielka i może się wahać w granicach 15-30%. Zuza a jak te hormony wpływają na organizm pieska?Mogą wystąpić jakieś powikłania? Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 slawi napisał(a):A co ma Tosiek do tego ? Czyżby sobie dietę rozszerzył :evil_lol: ? Tofik lak tylko nikt nie widzi chodzi do Aksy i pije mleczko:mad: A suczydło na to mu pozwala:mad: Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :roll: oj Ewuś , wizja drugiego ogonka w moim domu oddala się skutecznie. Z jednym czasem siedem światów , a co dpiero z dwoma:placz: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dysia-u napisał(a)::roll: oj Ewuś , wizja drugiego ogonka w moim domu oddala się skutecznie. Z jednym czasem siedem światów , a co dpiero z dwoma:placz: Z Aksą jak do tej pory nie było żadnych problemów zdrowotnych.:loveu: Tosiu też jest okazem zdrowia:loveu:. A że coś tam wyskoczyło no to trudno-dzieci też chorują i tego się nie przewidzi. Za to mam chociaż po powrocie z przcy do domu wesolutko. Właśnie Aksunia uczy Tośka wskakiwac na nasze spanie. Smiechu co nie miara bo ona siedzi na górze a on na podłodze i na nią jazgocze:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Aguś wiesz że nieszczęścia chodz parami:-( :glaszcze: jest w tym dużo prawdy Quote
Zuza i Noddy Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Zuza a jak te hormony wpływają na organizm pieska?Mogą wystąpić jakieś powikłania? Ja radziłam się w klinice we Wrocławiu i napisali mi, ze terapia jest stosunkowo bezpieczna. Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ja radziłam się w klinice we Wrocławiu i napisali mi, ze terapia jest stosunkowo bezpieczna. Zuza a robiliście oś żeby te jajeczko zeszło?Brał Noddy hormony? Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ewa przecieź wy możecie sobie dorabiać. Aksa jako mamka. hmm może są szczeniaki w potrzebie. Sory :loveu: wiesz że to żarty, choć tobie pewnie nie do śmiechu:shake: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a)::glaszcze: jest w tym dużo prawdy Z tego co zauważyłam to Aksie wcale nie przeszkadza te mleko w cycochach:mad: Podejrzewam że jest nawet zadowolona że Tosiu się do niej przysiada i jej ssie te mleko.:mad: Jeszcze są zdziwieni że na nich krzycze.:mad:Gnomy niedobre:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Zuza a robiliście oś żeby te jajeczko zeszło?Brał Noddy hormony? Jeszcze nie, bo ci weci co u nich byliśmy, nawet nie wspomnieli o takiej metodzie, ale może się jeszcze zdecyduję. Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :eviltong:ewa2909 napisał(a):E to my chyba we dwie starsze panie:evil_lol: Najprawdopodobniej jestem tu na yorkach najstarsza:evil_lol: Ale o tym szaaaaaaaaa:evil_lol:. A tak wogóle to ja tak samo jak Ty potrafie obsugiwac ten pieruński sprzet.:multi: :eviltong: założymy się ? ale tak na forum publicznym??!!:lol: Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :eviltong:stan ducha jest najważniejszy , a czy to moja wina że się dawno urodziłam??:shake: Na liście KT widziałam cię to tak jakbyśmy się znały:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong: :eviltong: założymy się ? ale tak na forum publicznym??!!:lol: Co Ty ?:evil_lol: :eviltong:Tylko sobie obciachu narobimy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a): Jeszcze są zdziwieni że na nich krzycze.:mad:Gnomy niedobre:evil_lol: A ty im przeszkadzasz... sumienia nie masz hihihi Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong:stan ducha jest najważniejszy , a czy to moja wina że się dawno urodziłam??:shake: Na liście KT widziałam cię to tak jakbyśmy się znały:loveu: Ha ha ha.Kto tu kogo zna??? T wiesz jak ja mam na imie,jak wyglądam.:mad: A ja co nawet tego nie wiem:shake: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a):A ty im przeszkadzasz... sumienia nie masz hihihi Wstrętna baba nie daje maluszkowi być na wspomaganiu:mad: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Wstrętna baba nie daje maluszkowi być na wspomaganiu:mad: nie jestem pewna, czy będzie tobie wybaczone takie zachowanie Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a): nie jestem pewna, czy będzie tobie wybaczone takie zachowanie Pewnie będe za ten niecny czyn smarzyć się w piekle:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Pewnie będe za ten niecny czyn smarzyć się w piekle:evil_lol: Oby tylko w smacznym sosie :loveu: Swoją drogą Tofi ładnie sobie radzi :razz: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a):Oby tylko w smacznym sosie :loveu: Swoją drogą Tofi ładnie sobie radzi :razz: O tak.Umie zadbać o siebie:evil_lol: Tylko żeby jeszcze swojej mleczarni nie podjadał smaczków i innych smakołyków:mad: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):O tak.Umie zadbać o siebie:evil_lol: Tylko żeby jeszcze swojej mleczarni nie podjadał smaczków i innych smakołyków:mad: Chłopak działa na dwa fronty :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewa2909 napisał(a):Ha ha ha.Kto tu kogo zna??? T wiesz jak ja mam na imie,jak wyglądam.:mad: A ja co nawet tego nie wiem:shake: Zajrzyj do listy KT:lol: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dysia-u napisał(a):Zajrzyj do listy KT:lol: Juz lece:eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dysia-u napisał(a):Zajrzyj do listy KT:lol: Właśnie mi sie wydawało że gdzieś widziałam Twoje zdjęcie,ale przejrzałam całą Twoją galerie i nic tam nie znalazłam więc myślałam że mi się z kimś pomyliło:oops: Quote
Kasia_zg Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witaj Ewo!! Troche późno sie pojawiam ale to tylko dlatego że dopiero wrócilam z pracy. Byłam u weta wszystko sie wywiedziałam zostawie Ci wiadomość na PW. Toficzek jest fntastyczny jak sobie świetnie wykombinował ma na wyłaczność własną mleczarnie:evil_lol:...zuh chłopak :loveu: Quote
Recommended Posts