slawi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 My do Zakopca jeździmy w ferie. Mamy całkiem przyzwoitą kwaterę na Jaszczurówce. Sylwester będzie na miejscu. Zresztą nie zostawię psa pierwszy raz na Sylwestra samego, nie wiem jak zareaguje na petardy. Poprzedniej suni hałasy zupełnie nie przeszkadzały, a tu dopiero się okaże. Quote
Aga76 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dobry niedzielne :loveu: pozdrawiamy słonecznie Quote
ewa2909 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 DZIĘKUJEMY DZIEWCZYNKI ZA ODWIEDZINKI.:loveu: Quote
kamila.m Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Super Ewuniu te Twoje psiaczki wyglądają na spacerku. Buziaki Lulusia i jego pani;) Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dziękujemy za odwiedzinki i pozdrowionka. Toficzkowi wiszą na jednej nitczce 2 dolne kiełki:multi:.Oby tak dalej:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://img234.imageshack.us/img234/4579/obraz137uf3.jpg Aksa potrafi latać:multi: A Tofik jak zawsze cudny. To może oderwać te ząbki jak na jednej niteczce wiszą? Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']http://img234.imageshack.us/img234/4579/obraz137uf3.jpg Aksa potrafi latać:multi: A Tofik jak zawsze cudny To może oderwać te ząbki jak na jednej niteczce wiszą? DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINKI I MIŁE SŁOWA.:loveu: MYSLE ZE NAJPUŻNIEJ JUTRO SAME WYLECĄ.mUSZE IM PODRZUCIĆ "PANA GAŁGANA":evil_lol: Oj!Będzie kąpanie! Ale jestem brudny po tej zabawie na górce Quote
MakeBelieve Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Te zdjęcia mokrego psiula to jakbym swoją Daisy widziała :) Wiem coś na ten temat, jak po deszczu wejdzie w czarną ziemię obok kwiatków :) Później cała wanna brązowa :lol: Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Niestety Tosiu jest malutki i ma bardzo krótki łapki więc wszystkie brudy z dworka zamiata swoim brzucholkiem. Quote
slawi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witaj Ewuniu Ale wam dobrze, ząbki same wylecą :multi:. Kły Palomy siedzą jak zamurowane:mad:.Stałe kły wyszły w tempie ekspresowym są duże i niestety nie rosną dokładnie tam gdzie powinny.Konsultowałam się jeszcze z innymi wetami i z hodowczynią. Wszyscy mówią rwać bo będzie za późno. Okazuje się, że braciszek Palomy też się szykuje do rwania, tak samo było z mamą i starszą siostrą. Chyba będziemy rwać:placz:kiełki. Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fajne mokradełko z niego, ja mojego w piątek przed fryzjerem wykąpie. Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ja byłam dzisiaj z Aksa u weta w sprawie ciąży urojonej i pytałam się przy okzji o małego zęby i mówił żeby z górą jeszcze nie panikować bo idą stałe jak na razie równiutko,więc czekamy a ż same sie rozruszają. U nas najprawdopodobniej będzie kłopot z jajeczkami,za cholewe nie mgę wyczuć drugiego jajeczka:-(. W czwartek suczydło ma następne zastrzyki i chyba wezme przy okazji małego żeby zobaczył te jego klejnociki. Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 slawi napisał(a):Witaj Ewuniu Ale wam dobrze, ząbki same wylecą :multi:. Kły Palomy siedzą jak zamurowane:mad:.Stałe kły wyszły w tempie ekspresowym są duże i niestety nie rosną dokładnie tam gdzie powinny.Konsultowałam się jeszcze z innymi wetami i z hodowczynią. Wszyscy mówią rwać bo będzie za późno. Okazuje się, że braciszek Palomy też się szykuje do rwania, tak samo było z mamą i starszą siostrą. Chyba będziemy rwać:placz:kiełki. Wstrzymajcie sie jeszce troszeńke z tymi kłami,u nas w zeszłym tyg też nic sie nie działo.Dopiero przez wikend aczeły sie ruszać.WezZcie skarpetke cz "pana gałgana "i sie poprzeciągajcie z nią,a nóż pomoże. Quote
ewa2909 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Fajne mokradełko z niego, ja mojego w piątek przed fryzjerem wykąpie. Zuza czy na wystawach sprawdzaja pieska 'klejnociki? Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ewa2909 napisał(a):Zuza czy na wystawach sprawdzaja pieska 'klejnociki? Tak, chociaż zdarzają sędziowie[wyjątki] Nie sprawdzający. Właśnie dlatego mój Noddy jest teoretycznie niewystawowy, bo jemu albo uciekło jajeczko i ma jakieś 2 cm dalej[da się zobaczyć i wyczuć, ale to już wada] albo po prostu mu nie zeszło. ja wystawiałam na normalnym ringu tylko raz Nodka, bo akurat sędzie nie sprawdzał. Quote
ewa2909 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Zuza a czy one są wyczówalne oby dwa?Ja go sprrawdzając czuje tylko taką więkrza kulke,ale tylko jedną:-(.Czy jest jeszcze nadzieja że żle wyczówam albo jeszcze wzejdzie? Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 U Nodka obydwa można i wyczuć i zobaczyć. Nie znam się dobrze na tych rzeczach i też nie widzę jak to jest u To fika, ale jajeczka powinny zejść do 6 miesiąca. najlepiej idź do dobrego i spytaj, bo czasem jeszcze można temu zaradzić, jeśli nie jest za późno. W przypadku Nodka to częściowo moja wina, bo późno pojechaliśmy do weta. Tutaj jest obszerny artykuł LECZNICA I SZPITAL ZWIERZ�T EGZOTYCZNYCH - OAZA - Wn�trostwo Quote
slawi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='ewa2909']Zuza a czy one są wyczówalne oby dwa?Ja go sprrawdzając czuje tylko taką więkrza kulke,ale tylko jedną:-(.Czy jest jeszcze nadzieja że żle wyczówam albo jeszcze wzejdzie? Ewuniu tu masz artykuł na ten temat: LECZNICA I SZPITAL ZWIERZ�T EGZOTYCZNYCH - OAZA - Wn�trostwo Quote
ewa2909 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='slawi']Ewuniu tu masz artykuł na ten temat: LECZNICA I SZPITAL ZWIERZ�T EGZOTYCZNYCH - OAZA - Wn�trostwo DZIĘKUJE BARDZO ZA NAMIARKI,W WOLNEJ CHWILI BĘDE MIEĆ CIEKAWĄ LEKTURE DO POCZYTANIA.:evil_lol: Quote
slawi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ewa2909 napisał(a):DZIĘKUJE BARDZO ZA NAMIARKI,W WOLNEJ CHWILI BĘDE MIEĆ CIEKAWĄ LEKTURE DO POCZYTANIA.:evil_lol: I koniecznie przeczytaj go dwa razy :evil_lol:, raz od Zuzy i raz ode mnie. Quote
ewa2909 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 slawi napisał(a):I koniecznie przeczytaj go dwa razy :evil_lol:, raz od Zuzy i raz ode mnie. ALEŻ NIE OMIESZKAM TEGO DWA RAZY PRZECZYTAĆ:evil_lol:. PODEJRZEWAM ŻE I TAK MAŁO CO Z TEGO ZROZUMIE I NIEPEWNOŚĆ POZOSTANIE:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Śliczne rozrabiaki z nich. Ile Tofik już ma, najlepiej iść do weta. Quote
ewa2909 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne rozrabiaki z nich. Ile Tofik już ma, najlepiej iść do weta. 17 skończył pół roku Quote
Skibka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 http://img91.imageshack.us/img91/7061/obraz183ze9.jpg Biedactwo wejść nie umie. :evil_lol: U Viki to też dość długo trwało aż nauczyła się wskakiwać.;) Quote
Recommended Posts