Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewuniu,a psiurki to długo mogą szaleć tak jak na zdjęciach:crazyeye:? To wygląda jakby Ci tornado przez dom przechodziło :lol:. Ależ one mają energię :evil_lol:.

Posted

slawi napisał(a):
Ewuniu,a psiurki to długo mogą szaleć tak jak na zdjęciach:crazyeye:? To wygląda jakby Ci tornado przez dom przechodziło :lol:. Ależ one mają energię :evil_lol:.

Dobre określenie:evil_lol:
Najczęściej to wieczorem taka głupawka ich nachodzi i rozrabiaja jak pijane zające:evil_lol:
Aksa energi ma więcej niż niejeden wilczur.
Jest psem niestrudzonym,niejeden duży pies przy niej wysiada gdy idzie na górke z piłeczką.
One już ledwo dyszą a Aksia sie dopiero rozkręca:evil_lol:
Tosiu do biegania podchodzi z dynstansem,obiegnie troche za nia,siada i czeka w połowie drogi i łapie ją tą swoją paskudną paszczą za kudełki albo za nogi:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dobre określenie:evil_lol:
Najczęściej to wieczorem taka głupawka ich nachodzi i rozrabiaja jak pijane zające:evil_lol:
Aksa energi ma więcej niż niejeden wilczur.
Jest psem niestrudzonym,niejeden duży pies przy niej wysiada gdy idzie na górke z piłeczką.
One już ledwo dyszą a Aksia sie dopiero rozkręca:evil_lol:
Tosiu do biegania podchodzi z dynstansem,obiegnie troche za nia,siada i czeka w połowie drogi i łapie ją tą swoją paskudną paszczą za kudełki albo za nogi:mad:

He, he
Ale pewnie śpią potem dobrze :evil_lol:.
Trochę ma Aksia przechlapane póki Tosiu nie zmądrzeje ociupinkę

Posted

slawi napisał(a):
He, he
Ale pewnie śpią potem dobrze :evil_lol:.
Trochę ma Aksia przechlapane póki Tosiu nie zmądrzeje ociupinkę

Ja wątpie żeby on wogóle zmądrzał:evil_lol::mad:
Jakma go już serdecznie dosyć to wskakuje na łóżko albo na fotel i ma go w nosie.
A ponieważ maluch jest ciućmaą i nie umie nigdzie wskoczyć to tam sunia ma chwile wytchnienia.

Posted

ewa2909 napisał(a):
A czy Palomka sama wskakuje na mebelki?

Wskakuje czasami :mad:, chociaż jej nie pozwalamy,robi to błyskawicznie Potem siedzi za karę i piszczy bo póki co nie potrafi zeskoczyć :lol:.

Posted

:evil_lol:

slawi napisał(a):
Wskakuje czasami :mad:, chociaż jej nie pozwalamy,robi to błyskawicznie Potem siedzi za karę i piszczy bo póki co nie potrafi zeskoczyć :lol:.

Ha,Ha Ha.........
U nas na odwrót.Toś po wielkich namowach nauczył sie schodzić z mebelków ale tylko w jednym miejscu tam gdzie stoi jego spanie:evil_lol:
W razie czego ma miękie lądowanie:evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Ja jeszcze w robotce, Fidek szaleje, rosnie mi dalej :evil_lol:

Szkoda mi Cię w tej robótce.Bida jesteś, ale za to rano jesteś wyspana a ja wstaje po 4-tej:shake:.
Ale masz za to ślicznego,zdrowego,pięknego siulka.
I w samotne nocki masz do kogo sie przytulic:evil_lol:
A u nas niestety waga staneła na 1,5 kg i nie chce nic sie podnieść.
co do wymiarków to jak nie zapomne to go jutro zmierze ale nie wydaje mi sie aby coś urósł.:-(
I problemik zaczyna sie z zębami bo jeszcze żaden kiełek nie wyleciał a stałe już są galante.:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Szkoda mi Cię w tej robótce.Bida jesteś, ale za to rano jesteś wyspana a ja wstaje po 4-tej:shake:.
Ale masz za to ślicznego,zdrowego,pięknego siulka.
I w samotne nocki masz do kogo sie przytulic:evil_lol:
A u nas niestety waga staneła na 1,5 kg i nie chce nic sie podnieść.
co do wymiarków to jak nie zapomne to go jutro zmierze ale nie wydaje mi sie aby coś urósł.:-(
I problemik zaczyna sie z zębami bo jeszcze żaden kiełek nie wyleciał a stałe już są galante.:-(

Fidkowi tez jeden kieł został :cool1:

Posted

slawi napisał(a):
Ewuniu !
Gdzie ty byłaś kiedy Cię nie było tak długo...:shake:.
Czyżeś tak strasznie zapracowana w sobotni wieczór :evil_lol:?

A siedze na internecie i szukam jakiegoś sylwestra :???::hmmmm: chyba w górach

Posted

ewa2909 napisał(a):
A siedze na internecie i szukam jakiegoś sylwestra :???::hmmmm: chyba w górach

No tak, już pora. Później co lepsze miejsca będą zajęte.
A w które góry się wybierasz?

Posted

slawi napisał(a):
No tak, już pora. Później co lepsze miejsca będą zajęte.
A w które góry się wybierasz?

Chcieliśmy jechać do Zakopca ale ceny są takie że włos się jerzy na głowie.Mamy rodzine w Stroniu Slaskim i kto wie czy z męża bratem to tam właśnie sie nie wybierzemy.