ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 quote=Mała Rita;11042546]żem pisała przecież :evil_lol: Szampon norkowy GIMBORN i spray też norkowy i też GIMBORN[/quote] A dczy Ty myslisz ze ja taka dobrą pamieć mam? Starość nie radość:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mała Rita napisał(a):ja mam i szampon norkowy i ten spray o ktorym Ci pisalam i jestem bardzo zadowolona, polecam No może kupię ten co ty... jak mówisz że taki dobry... Quote
Zuza i Noddy Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img392.imageshack.us/img392/5343/obraz108zd6.jpg To zdjęcie jest boskie, a Aksia jeszcze jaki uśmiech. Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']http://img392.imageshack.us/img392/5343/obraz108zd6.jpg To zdjęcie jest boskie, a Aksia jeszcze jaki uśmiech. Na spacerkach Tosiu cały czas ją podgryza:mad: bo ona tylko piłeczke widzi,w domu to maluch zaczyna czuć do niej respekt.podgryza ja ale ona sie nie daje i go przegania.:multi: Quote
Magda Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cześć galerio urwisów! Tofik to chyba jakiś nienażarty:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img392.imageshack.us/img392/5343/obraz108zd6.jpg jakbys kiedys chciala szczeniaczki u Aksi to Fidek jest chetny :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Mała Rita']http://img392.imageshack.us/img392/5343/obraz108zd6.jpg jakbys kiedys chciala szczeniaczki u Aksi to Fidek jest chetny :loveu: Na razie nie planujemy. Jak coś to bedziemy wiedzieć gdzie sie udać. Wydaje mi sie że Tosiu nie bedzie dla niej niebezpieczeństwem. Nikłe szanse żeby dosięgnoł. I z tego powodu raczej nie bedziemy jej sterylizować. Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Magda napisał(a):Cześć galerio urwisów! Tofik to chyba jakiś nienażarty:evil_lol: Pewnie "GNOM "mały z miłą checią spałaszował by Aksie:-(,a przy tym jaki z niego niewiniątko.Jakby to nie o niego chodziło.:mad: Quote
Kasia_zg Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Cześć :) Hihi ale masz fajniusiego urwisa:loveu: podgryzek mały :evil_lol: Siwieje chłopak w niesamowitym tepie :loveu: Aksa ma cudne minki:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć :) Hihi ale masz fajniusiego urwisa:loveu: podgryzek mały :evil_lol: Siwieje chłopak w niesamowitym tepie :loveu: Aksa ma cudne minki:loveu: Taki mały staruszek już sie z niego zrobił.:loveu::evil_lol: Bardzo chciałam żeby został czarny ale on jak na złość zmienia płaszczyk.:mad: Quote
Aurunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Śliczne pieski. Czy Tofi będzie pokazywany na wystawach?? Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Aurunia napisał(a):Śliczne pieski. Czy Tofi będzie pokazywany na wystawach?? DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINKI.:loveu: GDY KUPOWALIŚMY TOFIKA TO NIE MYŚLELIŚMY WOGÓLE O WYSTAWACH. Ale czytając i oglądając Wasze wspaniałe pieski nabieram coraz wiekrzej ochoty na pokazanie swojego malucha. Quote
Aga76 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Złote fotki :loveu: Chyba Tofi nie dojada :evil_lol: hihihi skoro tak łapczywie kąsa Aksę :megagrin: pozdrawiamy :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Aga76 napisał(a):Złote fotki :loveu: Chyba Tofi nie dojada :evil_lol: hihihi skoro tak łapczywie kąsa Aksę :megagrin: pozdrawiamy :loveu: A BO SUCH KARMA JEST BEE.:mad: ALE NÓŻKA AKSY TO PYCHOTKA:evil_lol: mMY ROWNIEŻ Quote
slawi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Witam :hand: witam !!! Pozwoliłam sobie na odwiedzinki w galerii Aksuni i Toficzka. Pieski są urocze,a zdjęcia ogląda się z prawdziwą przyjemnością. Macie naprawdę fantastyczne tereny na spacery. Szczególne całuski dla maluszka :lol: rówieśnika mojej Palomki. Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 slawi napisał(a):Witam :hand: witam !!! Pozwoliłam sobie na odwiedzinki w galerii Aksuni i Toficzka. Pieski są urocze,a zdjęcia ogląda się z prawdziwą przyjemnością. Macie naprawdę fantastyczne tereny na spacery. Szczególne całuski dla maluszka :lol: rówieśnika mojej Palomki. :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej do nas.:loveu: Może również załoożysz galerie Palomce,wtedy bedziemy mogły obserwować jak szkraby rosną i się rozwijają. Quote
slawi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie wiem jak i muszę się jeszcze mocno technicznie podszkolić, póki co komputer nie jest jeszcze dobrze "oswojony" :angryy:. A ja nie dość, że swoje latka mam to jeszcze jestem blondynka :evil_lol:... Boję sie ,że coś naknocę. Quote
Aga76 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ewa2909 napisał(a):A BO SUCH KARMA JEST BEE.:mad: ALE NÓŻKA AKSY TO PYCHOTKA:evil_lol: Chłopak ma dobry gust :cool3: nie ma to jak kobieca nóżka... Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 slawi napisał(a):Nie wiem jak i muszę się jeszcze mocno technicznie podszkolić, póki co komputer nie jest jeszcze dobrze "oswojony" :angryy:. A ja nie dość, że swoje latka mam to jeszcze jestem blondynka :evil_lol:... Boję sie ,że coś naknocę. E to my chyba we dwie starsze panie:evil_lol: Najprawdopodobniej jestem tu na yorkach najstarsza:evil_lol: Ale o tym szaaaaaaaaa:evil_lol:. A tak wogóle to ja tak samo jak Ty potrafie obsugiwac ten pieruński sprzet.:multi: Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 slawi napisał(a):Nie wiem jak i muszę się jeszcze mocno technicznie podszkolić, póki co komputer nie jest jeszcze dobrze "oswojony" :angryy:. A ja nie dość, że swoje latka mam to jeszcze jestem blondynka :evil_lol:... Boję sie ,że coś naknocę. Ja też jestem za tym żebyś założyła galerię swojej Palomce... Na pewno sobie poradzisz ze swoją galerią... Tak jak pisała Ewa mogłybyśmy porównywać nasze yorki, bo moja Kati też jest w wieku twojej... Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Aga76 napisał(a):Chłopak ma dobry gust :cool3: nie ma to jak kobieca nóżka... Na podryw to on chyba jeszcze za mały:mad: I mam nadzieje że zaczym dorośnie to nabierze dobrych manier:evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Na podryw to on chyba jeszcze za mały:mad: I mam nadzieje że zaczym dorośnie to nabierze dobrych manier:evil_lol: :evil_lol: Na pewno wyrośnie z niego dżentelmen pełną parą :cool1: ale co sobie poużywa za młodu to jego :wink: Quote
ewa2909 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol: Na pewno wyrośnie z niego dżentelmen pełną parą :cool1: ale co sobie poużywa za młodu to jego :wink: Pomału muszę sie za niego zabierać bo jwgo zachowanie zaczyna mnie niepokoić.Czy wy rownież macie Takie kłopoty-Od pewnego czasu Tosiu nie daje sie nikomu wziąść na ręce,ani mężowi ani dzieciakom. Gdy jest w pobliżu mnie to jak ktoś sie do niego zbliży z wyciągniętymi rękoma to zaczyna warczeć,szczekać i pokazywać zebole. Jak mam na to jego zachowanie reagować? Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Pomału muszę sie za niego zabierać bo jwgo zachowanie zaczyna mnie niepokoić.Czy wy rownież macie Takie kłopoty-Od pewnego czasu Tosiu nie daje sie nikomu wziąść na ręce,ani mężowi ani dzieciakom. Gdy jest w pobliżu mnie to jak ktoś sie do niego zbliży z wyciągniętymi rękoma to zaczyna warczeć,szczekać i pokazywać zebole. Jak mam na to jego zachowanie reagować? No to faktycznie byś musiała się wziąć za jego szkolenie... A Kati wręcz przeciwnie, zaczęła sama przychodzić żeby brać ją na ręce i głaskać... najbardziej lubi za uszkami i na brzuszku... Quote
Recommended Posts