Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ewa:)
Czy Tofika włosy są puszyste??? Bo ja jak ostatnio mojej Kati wygładziłam to się okazało że ma całkiem proste, tylko że jak wstała i się otrzepała to znowu puszek... Twój ma też takie puszyste???

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć Ewa:)
Czy Tofika włosy są puszyste??? Bo ja jak ostatnio mojej Kati wygładziłam to się okazało że ma całkiem proste, tylko że jak wstała i się otrzepała to znowu puszek... Twój ma też takie puszyste???

Cześć Paulinko
Staram sie zeby jego włoski nie były puszyste,ale zeby ładnie opływały jego ciałko.
Oprucz szamponu i odżywki używamy rownież specjalnego sprey żeby sie tak nie puszyły

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Paulinko
Staram sie zeby jego włoski nie były puszyste,ale zeby ładnie opływały jego ciałko.
Oprucz szamponu i odżywki używamy rownież specjalnego sprey żeby sie tak nie puszyły

Jaką masz odżywkę??? I jaki sprey? to może ja też wypróbuje...

Posted

Jaką masz odżywkę??? I jaki sprey? to może ja też wypróbuje...

Ja kąpie w szamponie dla dzieci Johanson beybi,i jestem bardzo zadowolona z niego.
odrzywka to #1 ALL SYSTEM HEMECTANT MOISTURIZING OIL&COMPLETECOSMETIC CONDITIONER
A sprey z BIO-GROOM MINK OIL INSTANTCOAT GLOSSER CONDITIONER
Tym spreyem to robie 1 czy ewentualnie 2 w tygodniu przed czesaniem.Ładnie sie ewentualne kołtunki rozczesuja

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ja kąpie w szamponie dla dzieci Johanson beybi,i jestem bardzo zadowolona z niego.
odrzywka to #1 ALL SYSTEM HEMECTANT MOISTURIZING OIL&COMPLETECOSMETIC CONDITIONER
A sprey z BIO-GROOM MINK OIL INSTANTCOAT GLOSSER CONDITIONER
Tym spreyem to robie 1 czy ewentualnie 2 w tygodniu przed czesaniem.Ładnie sie ewentualne kołtunki rozczesuja

A ja szampon to mam dla yorków i do rozczesywania też...
a odżywki to na razie nie próbowałam ale chyba spróbuje to może jej się trochę rozprostują...

Posted

a odżywki to na razie nie próbowałam ale chyba spróbuje to może jej się trochę rozprostują...

proponuje kupic taki fajny spray - olejek do psikana GIMBORN Spray z olejkiem norkowym 100ml
sliczna jest po nim siersc, miekka i blyszczaca i bardzo ladnie pachnie :loveu:

Posted

Powiem Ci szczerze ze ja nie widze żadnej różnicy miedzy szmponem dla yorka a tym szamponem dla dzieci.
Ja osobiście wole użyć lepszej odżywki niż szamponu,tymbardziej ze nic sie po nim kompletnie ani z włosem ani z skurą nie dzieje.Szampon zaraz spłukujesz oa odzywka pozostaje na dłuzej.

Posted

Mała Rita napisał(a):
proponuje kupic taki fajny spray - olejek do psikana GIMBORN Spray z olejkiem norkowym 100ml
sliczna jest po nim siersc, miekka i blyszczaca i bardzo ladnie pachnie :loveu:

A sprzedają to w sklepach zoologicznych???

Posted

ewa2909 napisał(a):
Powiem Ci szczerze ze ja nie widze żadnej różnicy miedzy szmponem dla yorka a tym szamponem dla dzieci.
Ja osobiście wole użyć lepszej odżywki niż szamponu,tymbardziej ze nic sie po nim kompletnie ani z włosem ani z skurą nie dzieje.Szampon zaraz spłukujesz oa odzywka pozostaje na dłuzej.

No tak, będę musiała wypróbować... ciekawe co z tego wyjdzie...

Posted

Mam szampon Trixie dla psów a szczególnie dla yorków i sprey do rozczesywania z tej samej firmy... Takie mi dali w zoologicznym...

Nigdy tego nie używałam.
Na początku z Aksa miałam kosmetyki firmy HERA ale po nich miala straszny łupież

Posted

ewa2909 napisał(a):
Nigdy tego nie używałam.
Na początku z Aksa miałam kosmetyki firmy HERA ale po nich miala straszny łupież

Łupieżu to ona nie ma... Jak dla mnie ten szampon nie jest zły...
Tylko właśnie słyszałam o tych norkowych...

Posted

Łupieżu to ona nie ma... Jak dla mnie ten szampon nie jest zły...
Tylko właśnie słyszałam o tych norkowych...

JeZeli nie jest zły to skończ je a dopiero potem rozejrzyj sie za czymś innym.
Ja ten z ALL SYSTEMU kupowałam w styczniu,Od czerwca kąpie Płukam w nim dwa pieski i jeszcze starczy mi go gdzieś na jakieś 3 kapiele wiec jest bardzo wydajny

Posted

ewa2909 napisał(a):
JeZeli nie jest zły to skończ je a dopiero potem rozejrzyj sie za czymś innym.
Ja ten z ALL SYSTEMU kupowałam w styczniu,Od czerwca kąpie Płukam w nim dwa pieski i jeszcze starczy mi go gdzieś na jakieś 3 kapiele wiec jest bardzo wydajny

No tak najpierw ten zużyje do końca...
A potem zobaczę, chyba kupie jakiś norkowy...

Posted

No tak najpierw ten zużyje do końca...
A potem zobaczę, chyba kupie jakiś norkowy...

ja mam i szampon norkowy i ten spray o ktorym Ci pisalam i jestem bardzo zadowolona, polecam