ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Śliczne foteczki...:loveu: Dziekujemy bardzo:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cześć Ewa:) Czy Tofika włosy są puszyste??? Bo ja jak ostatnio mojej Kati wygładziłam to się okazało że ma całkiem proste, tylko że jak wstała i się otrzepała to znowu puszek... Twój ma też takie puszyste??? Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Ewa:) Czy Tofika włosy są puszyste??? Bo ja jak ostatnio mojej Kati wygładziłam to się okazało że ma całkiem proste, tylko że jak wstała i się otrzepała to znowu puszek... Twój ma też takie puszyste??? Cześć Paulinko Staram sie zeby jego włoski nie były puszyste,ale zeby ładnie opływały jego ciałko. Oprucz szamponu i odżywki używamy rownież specjalnego sprey żeby sie tak nie puszyły Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Paulinko Staram sie zeby jego włoski nie były puszyste,ale zeby ładnie opływały jego ciałko. Oprucz szamponu i odżywki używamy rownież specjalnego sprey żeby sie tak nie puszyły Jaką masz odżywkę??? I jaki sprey? to może ja też wypróbuje... Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jaką masz odżywkę??? I jaki sprey? to może ja też wypróbuje... Ja kąpie w szamponie dla dzieci Johanson beybi,i jestem bardzo zadowolona z niego. odrzywka to #1 ALL SYSTEM HEMECTANT MOISTURIZING OIL&COMPLETECOSMETIC CONDITIONER A sprey z BIO-GROOM MINK OIL INSTANTCOAT GLOSSER CONDITIONER Tym spreyem to robie 1 czy ewentualnie 2 w tygodniu przed czesaniem.Ładnie sie ewentualne kołtunki rozczesuja Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja kąpie w szamponie dla dzieci Johanson beybi,i jestem bardzo zadowolona z niego. odrzywka to #1 ALL SYSTEM HEMECTANT MOISTURIZING OIL&COMPLETECOSMETIC CONDITIONER A sprey z BIO-GROOM MINK OIL INSTANTCOAT GLOSSER CONDITIONER Tym spreyem to robie 1 czy ewentualnie 2 w tygodniu przed czesaniem.Ładnie sie ewentualne kołtunki rozczesuja A ja szampon to mam dla yorków i do rozczesywania też... a odżywki to na razie nie próbowałam ale chyba spróbuje to może jej się trochę rozprostują... Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A ja szampon to mam dla yorków i do rozczesywania też... a odżywki to na razie nie próbowałam ale chyba spróbuje to może jej się trochę rozprostują... proponuje kupic taki fajny spray - olejek do psikana GIMBORN Spray z olejkiem norkowym 100ml sliczna jest po nim siersc, miekka i blyszczaca i bardzo ladnie pachnie :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A ja szampon to mam dla yorków i do rozczesywania też... a odżywki to na razie nie próbowałam ale chyba spróbuje to może jej się trochę rozprostują... Powiem Ci szczerze ze ja nie widze żadnej różnicy miedzy szmponem dla yorka a tym szamponem dla dzieci. Ja osobiście wole użyć lepszej odżywki niż szamponu,tymbardziej ze nic sie po nim kompletnie ani z włosem ani z skurą nie dzieje.Szampon zaraz spłukujesz oa odzywka pozostaje na dłuzej. Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Mała Rita']A gdzie fotki Aksi???? :placz: Ależ proszę bardzo,ale mamy mało jej zdjęć bo wczoraj był formatowany komp i zdjecia pousówane Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mała Rita napisał(a):proponuje kupic taki fajny spray - olejek do psikana GIMBORN Spray z olejkiem norkowym 100ml sliczna jest po nim siersc, miekka i blyszczaca i bardzo ladnie pachnie :loveu: A sprzedają to w sklepach zoologicznych??? Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Powiem Ci szczerze ze ja nie widze żadnej różnicy miedzy szmponem dla yorka a tym szamponem dla dzieci. Ja osobiście wole użyć lepszej odżywki niż szamponu,tymbardziej ze nic sie po nim kompletnie ani z włosem ani z skurą nie dzieje.Szampon zaraz spłukujesz oa odzywka pozostaje na dłuzej. No tak, będę musiała wypróbować... ciekawe co z tego wyjdzie... Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Najtaniej wychodzi na ALLEGRO,w Łodzi w wiekrzych sklepach też można kupić Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No tak, będę musiała wypróbować... ciekawe co z tego wyjdzie... A Ty w czym kąpiesz Kati? Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):A Ty w czym kąpiesz Kati? Mam szampon Trixie dla psów a szczególnie dla yorków i sprey do rozczesywania z tej samej firmy... Takie mi dali w zoologicznym... Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Mam szampon Trixie dla psów a szczególnie dla yorków i sprey do rozczesywania z tej samej firmy... Takie mi dali w zoologicznym... Nigdy tego nie używałam. Na początku z Aksa miałam kosmetyki firmy HERA ale po nich miala straszny łupież Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Nigdy tego nie używałam. Na początku z Aksa miałam kosmetyki firmy HERA ale po nich miala straszny łupież Łupieżu to ona nie ma... Jak dla mnie ten szampon nie jest zły... Tylko właśnie słyszałam o tych norkowych... Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Łupieżu to ona nie ma... Jak dla mnie ten szampon nie jest zły... Tylko właśnie słyszałam o tych norkowych... JeZeli nie jest zły to skończ je a dopiero potem rozejrzyj sie za czymś innym. Ja ten z ALL SYSTEMU kupowałam w styczniu,Od czerwca kąpie Płukam w nim dwa pieski i jeszcze starczy mi go gdzieś na jakieś 3 kapiele wiec jest bardzo wydajny Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):JeZeli nie jest zły to skończ je a dopiero potem rozejrzyj sie za czymś innym. Ja ten z ALL SYSTEMU kupowałam w styczniu,Od czerwca kąpie Płukam w nim dwa pieski i jeszcze starczy mi go gdzieś na jakieś 3 kapiele wiec jest bardzo wydajny No tak najpierw ten zużyje do końca... A potem zobaczę, chyba kupie jakiś norkowy... Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No tak najpierw ten zużyje do końca... A potem zobaczę, chyba kupie jakiś norkowy... ja mam i szampon norkowy i ten spray o ktorym Ci pisalam i jestem bardzo zadowolona, polecam Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Mała Rita napisał(a):ja mam i szampon norkowy i ten spray o ktorym Ci pisalam i jestem bardzo zadowolona, polecam A co używasz bo nie wiem? Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewa2909 napisał(a):A co używasz bo nie wiem? żem pisała przecież :evil_lol: Szampon norkowy GIMBORN i spray też norkowy i też GIMBORN Quote
Recommended Posts