Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tofik ciagnie w jedna strone,Aksa w druga.Ciekawe kto tym razem wygra.Wczoraj jeszcze mialem zabki co widac na zdjeciu,dzisiaj niestety gdzies mi sie zapodzialy.Nie wiem czy to nie za wczesnie?

Posted

Witaj :calus:

Aksa ma super kolorki, a Toffik to taki malutki kochany szkrab :loveu: Może napiszesz o nich coś więcej? Ile ważą, ich wiek, jak się ze sobą dogadują, itp.?

Posted

Witam rannych ptaszkow.Aksunia ur sie15 04 2007 r.Jest spora kobitka jak na Yoreczka .Jej waga w porywach dochodzi nawet do 4 kg,a przy tym nie jest wcale grubaskiem.Niestety nie ma rodowodu czego teraz bardzo zaluje.Jest bardzo madra sunia,umie bardzo duzo psich komend.Jest bardzo poddatna do nauki czego nie moge niestety powiedziec o maluszku.Tofik jest pieskiem z papierami.Jego mamusia jestALMA IWON,tatus toARIN OFFERTA.Jest miedzy nimi prawie rowny rok roznicy(17 04 20008.Od samego poczatku dogadywali sie super.Aksa chodzi za nim krok w krok i mu matkuje.

Posted

Niestety Tofik jest strasznym niejadkiem,jedzonko trzeba mu wpychac prawie ze na sile.22 06 wazyl tylko700gram.Na mojej wadze domowej nie da rady go zwazyc.Jak ja sie waze razem z nim to wychodzi na to ze on wcale nie rosnie.MAM NADZIEJE ZE TA MOJA WAGA JEST PORYPANA.10 idziemy do weta wiec sie zwazymy.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Jak na razie jestem zdrow jak ryba(chcialam napisac szproteczka).I niech tak juzz zostanie.

Nasz Panicz Szprotek :evil_lol:

A pewnie, niech zostanie, oby troszkę nabrał ciałka i sobie szczęśliwe żył w dobrej rodzinie.

Posted

Fajnie razem wygladaja z Aksy to kawal baby,a Toficzek taki tyci tyci.I raczej nikle szanse ze bedzie mial wiecej niz 2 kg.Jak na razie wpychamy jedzonko na sile,bo skubaniutki nie chce jesc.Najlepiej smakuje mu Aksy royalek dla doroslych a Aksie jego.Ciagle pilnowanie aby jedno drugiemu nie podjadalo!!!!!!!!!!!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witamy nowa Yorkowa rodzine na forum :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Sliczne pieseczkim Aksa dumna panna o wysokich zgrabnych nogach :cool3: a Toficzek taki niepozorny, malutki gentelman :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tworza swietny duet, milo sie je oglada razem na zdjeciach :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy i na kolejne foteczki czkemay ;)[/FONT]