ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a)::multi:Cieszę się bardzo... A jak tam twoje psinki??? Napisz coś o nich... Teraz u nas pogoda paskudna.Siule nie moga sobie spokojnie pobiegac i sie wyszalec. Dzisiaj byla u mnie malutka siostrzenica(2 i poł roku).Tofikowi wogule nie przypadla do gustu.Caly czas na nia szczekal a na koniec jak chciała sie z nim porzegnac to mało nie ugryzłja w buzie.:mad: Robi sie okropny banddzior z niego:mad: Quote
Zuza i Noddy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Miałam jeszcze spytać z jakiej hodowli jest Tofik, bo gdzieś mi to umknęło? Ponawiam pytanko. Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Teraz u nas pogoda paskudna.Siule nie moga sobie spokojnie pobiegac i sie wyszalec. Dzisiaj byla u mnie malutka siostrzenica(2 i poł roku).Tofikowi wogule nie przypadla do gustu.Caly czas na nia szczekal a na koniec jak chciała sie z nim porzegnac to mało nie ugryzłja w buzie.:mad: Robi sie okropny banddzior z niego:mad: No to o Tofiku już trochę wiem... A jak tam Aksa??? Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to o Tofiku już trochę wiem... A jak tam Aksa??? Aksa to sunia bez papierka,kawal z niej kobitki,wazy 4 kg.Kocha wszystkich ludzi i zwierzatka.A najbardziej swoja piłeczke.Jestbardzo madra i kochana . Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Aksa to sunia bez papierka,kawal z niej kobitki,wazy 4 kg.Kocha wszystkich ludzi i zwierzatka.A najbardziej swoja piłeczke.Jestbardzo madra i kochana . A z komend to jakie umie??? Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A z komend to jakie umie??? Umie wszystki te podstawowe-Siad,waruj,Zostan i ja odchodze od niej na conajmiej 20 krokow,Rowny(chodzenie przy nodze),przeskakiwanie przez niskie przeszkody,pies zdechł,pokaz brzuszek,daj głos,szuka swojej schowanej piłki no i oczywiscie jej aportowanie. Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Umie wszystki te podstawowe-Siad,waruj,Zostan i ja odchodze od niej na conajmiej 20 krokow,Rowny(chodzenie przy nodze),przeskakiwanie przez niskie przeszkody,pies zdechł,pokaz brzuszek,daj głos,szuka swojej schowanej piłki no i oczywiscie jej aportowanie. No to umie wszystkie z takich znanych a nawet więcej... Gratulacje... Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to umie wszystkie z takich znanych a nawet więcej... Gratulacje... Ona bardzo szybko pojmowala o co chodzi i byla chetna do wspołpracy nie to co Tosiu. Jak Aksa miała gdzies ok pół roku to do mojego szefa przyjezdzał facet zeby szkolic jego psa i ja podpatrywalam jak to powinno sie robic. Chyba skutecznie bo Aksa szybciej podłapała niz pies mojego przełozonego:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Ona bardzo szybko pojmowala o co chodzi i byla chetna do wspołpracy nie to co Tosiu. Jak Aksa miała gdzies ok pół roku to do mojego szefa przyjezdzał facet zeby szkolic jego psa i ja podpatrywalam jak to powinno sie robic. Chyba skutecznie bo Aksa szybciej podłapała niz pies mojego przełozonego:eviltong: Tofik ma o tyle łatwiej, że Akse wszystko umie i jak ona coś zrobi to ją będzie naśladował... Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Tofik ma o tyle łatwiej, że Akse wszystko umie i jak ona coś zrobi to ją będzie naśladował... Tia....Jak ja go ucze to ona sie przed niego wpycha i za niego chce robic:mad::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Tia....Jak ja go ucze to ona sie przed niego wpycha i za niego chce robic:mad::eviltong: Najlepiej niech robią razem to tofik będzie miał przykład... Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Najlepiej niech robią razem to tofik będzie miał przykład... Jak Toś juz bedzie umiał to mozna im razem utrwalac.Inaczej nie da rady go nauczyc. Quote
ewa2909 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Miałam jeszcze spytać z jakiej hodowli jest Tofik, bo gdzieś mi to umknęło? Ponawiam pytanko. Mamusia Tosia jest ALMA IWON. Tatus to ARIN OFFERTA Quote
Aga76 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dzień dobry Ewo :loveu: Aksa to mądra dziewczyna :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Ewo :loveu: Aksa to mądra dziewczyna :evil_lol: CZESC AGUS.OJ TAK.I BARDZO KOCHANIUTKA DO TEGO Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu: Cześć Asik:loveu: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Śliczny on jest... Dziekujemy bardzo. Wszystkie szczeniaczki sa Sliczne i takie same niedobre. Tak jak ten moj mały smrojdek ktory stoi nademna i miuńczy zeby go wsadzic na biurko. Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A moja to spokojnie nie usiedzi w miejscu więc nie ma co jej wsadzać na biurko bo jeszcze by zleciała... Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A moja to spokojnie nie usiedzi w miejscu więc nie ma co jej wsadzać na biurko bo jeszcze by zleciała... Toś tez sie kreci,ale on sie boi wysokości wiec nie zeskoczy. Czy Twoja sunia wskakuje sama na łóżko? Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Toś tez sie kreci,ale on sie boi wysokości wiec nie zeskoczy. Czy Twoja sunia wskakuje sama na łóżko? Teraz to już wszędzie wskoczy nie tylko na łóżko... na początku jak była malutka to na tą najniższą kanapę a teraz to już wszędzie... A Tofik??? Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Teraz to już wszędzie wskoczy nie tylko na łóżko... na początku jak była malutka to na tą najniższą kanapę a teraz to już wszędzie... A Tofik??? Nasze łóżo jest na takich wysokich nóżkach to nie dziwie sie że nie może wskoczyć.Ale fotele sa dosyć niskie a ten i tak nie umie wskakiwac. Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Nasze łóżo jest na takich wysokich nóżkach to nie dziwie sie że nie może wskoczyć.Ale fotele sa dosyć niskie a ten i tak nie umie wskakiwac. Kati po fotelach to nawet na ławę wskoczy... Quote
Recommended Posts