Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ewuś
Mejsi ze strachu przed petardami /oj głośno było , głośno/ to latała w kółko i usikiwała , dopiero na rękach u najmłodszego pańcia teroche się uspokoiła, ale dygotke jeszcze długo miała

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
Klaudia jak to pierwszy raz ? :crazyeye: Nie byłaś jeszcze u mini Tofika i pieknej Aksy? Oj,nieładnie :mad:

No nie byłam, ale już się naprawiłam i jestem :cool3:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś
Mejsi ze strachu przed petardami /oj głośno było , głośno/ to latała w kółko i usikiwała , dopiero na rękach u najmłodszego pańcia teroche się uspokoiła, ale dygotke jeszcze długo miała

Cześć Ewuś :)

Ja na wszelki wypadek miałam tabletki uspakajające dla dziewczyn, ale nie były potrzebne :)
Viky oglądała wystrzały siedząc na parapecie a Carmen biegała od okna do drzwi i szczekała na co głośniejsze wystrzały ;)

Posted

Cze dziewczyny coś mi nie idzie multi cytat:mad:

Klaudia zapraszamy częściej:multi:
Daria my tez się witamy niedzielnie przed objadowo:multi:
Karola -onkasia nigdy nie ma czasu:eviltong:
Jolcia jakieś foteczki może się znajda ze spacerku :multi:
Marzenko do tej pory psaiakom nie przeszkadzały wystrzały.W tym roku coś je opętało:mad:.Na przyszły rok będziemy mądrzejsi;)
Cze niedzielnie:multi:

Posted

i do tego jakiee mrozy zapowiadają:shake::shake::shake:
Ale ja lubie taka pogode jak jest teraz-leciutki mrozik(u nas -4),i świerzutki śnieżek:multi:
Cześć Uluś:multi:

Posted

[quote name='dysia-u']http://i50.tinypic.com/vde805.jpg

Co ta Aksula wyprawiaaaa??!! Tośko patrzy przerażony
Ona za piłką czy za śnieżkami taka wariatka:evil_lol:
[quote name='Doti1986']Ale skoczek:) jak kangur hihihihhi:diabloti::diabloti::diabloti:
Oj tak skocznna to ona jest,za to Tosiek nie wskoczy nawet na łóżlko:shake:
[quote name='Pegaza']Aksa chyba redbula sie napila :D
No chyba że był nim polany śnieg:evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']cze wam :) ja olejku nie uzywam..

http://i48.tinypic.com/inby9j.jpg jaka ona skoczna wow ;)

A ja potrzebuje coś dla Aksy.Używamy kosmetyków raczej z wyższej pólki(vuples)ale na jej włosie nie jestem zadowolona.Powiem tak że jak zaczynam stosowac u niej jakis nowy kosmetyk to widze znaczną poprawe niż po tym poprzednim,ale po jakimś czasie wszystko wraca do poprzedniego stanu.Włos u niej znowu stał się such,kruszący,matowy.Tosiek w tych samych kąpany i zupełnie inaczej wygląda.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dziewczyny która używa jakiś olejków dla psiaków ,ale żeby nie był taki tłusty bo bez papilotów będą smarowane

Ja używam olejku bez papilotów. Na stronie Restarta jest tel. do dystrybutora. Olejkiem spryskuje się mokry włos po kąpieli i później suszy. Jak nie dasz zbyt dużo to pies nie wygląda jak rybka w oleju ;)

U nas jest podobnie Viky duża a skacze jak kangur, drobniutka Carmenka nawet na łóżko nie wskoczy (chyba, że się rozpędzi w zabawie z Viky)

Posted

Ewuś jak chcesz to mogę Ci przesłać próbki tych kosmetyków. Mam takie małe buteleczki po próbkach psich szamponów to po trochę odleję z szmponu, odżywki i olejku :)

Posted

Bo takie probki to powinny byc z kazdej serii, ja tak wyprowalam Hery i od razu bylam na "nie" nawet probek nie wykonczylam do wyrzucenia byly...czlowiek sie wykosztuje a tu potem zero efektow..:roll: