Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczynki.
Przepraszam że tak żadko ostatnio tutaj zaglądam ale poprostu brak czasu.Wróciłam po długim zwolnieniu do pracy i zastałam niestety dużo zaległości.Na jak długo niestety nie wiem bo we wtorek mam hematologa z wynikami ktore miałam robione w szpitalu ponieważ cały czas są złe a nawet pogarszjące się z miesiąca na miesiąć.Zobaczymy co pan doktor powie.Ogólnie czuje się całkiem nieźle w porównaniu z tym co było latem i jesienią.
Foteczek niestety nie ma ,ale obiecuje że zajrze w tyg i coś wrzuce.Siule są tak zarośnięte(szczegolnie Tosiek) że patrzeć na nie nie mogę.We wtorek po południu mają umówioną wizyte u fryzjera.
Mam nadzieje że troszke więcej mnie tu będzie w święta i między nimi.
Lecę poprzeglądać Wasze galeryjki.

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Ewuś zdrówka Ci życzymy a na foteczki oczywiście też czekamy :)

jot11 napisał(a):
Tak przede wszystkim zdrówka życzymy.A na foteczki poczekamy :lol:

My jak zawsze zgodnie :evil_lol:

Posted

Daria z tą krewką walcze już od początku sierpnia,jak się troszke czerwone krwinki polepszyły to reszta zaczeła skakać na łeb na szyje.Moja doktorowa nie była w stanie już mnie leczyć,wszystko co mogła zrobić to zrobiła.Dlatego skierowała do hematologa.Na 1 wizycie już byłam,nie podobały mu się bardzo przyniesione przezemnie wynniki.Skierował mnie na usg jamy brzusznej(bo podejrzewał jakieś nieścisłości z wątrobą,trzustką i czymś tam jeszcze)Tutaj wyniki wypadły wspanniale,nic mi nie dolega,wszystko zdrowe jak u niemowlaka.
Zlecił pokaźną ilość badań krwi na różne jej odczynniki.Niestety tych wyników nie dostaje się do ręki i tym samym od zeszłego wtorku jestem w niepewno ści co tam wyszło:roll:.
Mam jeszcze nadzieje że w mojej przychodni tam gdzie do tej pory robiłam badania źle je odczytywali:evil_lol:.
Ale niestety to raczej odpada bo tych badań było 11 :placz:

Posted

Wpadłam tylko na momęcik dzisiaj cobyście się za bardzo nie martwiły:eviltong:
Niestety wyniki w dalszym ciągu są niepokojące.Na chwile obecną mam odstawione co po niektóre leki i zamiast nich zastrzyki:placz:.Oj małe co nieco będzie bolało:-(.Miejmy nadzieje ze one w końcu coś pomogą.
Zdjęcia porobione,tylko już dzisiaj nie mam czasu ich wstawić.Postaram się to uczynić do końca tyg i oczywiście ponadrabiać zaległości do wikendu:oops: