Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja wstawiam zdjęcia przez stronkę http://pl.tinypic.com/ jak już zmniejszysz i zładujesz zdjęcie to obok wyświetlą się w okienkach kody i kopiuje się taki który zaczyna się od IMG kopiujesz link i wstawiasz do okienka w którym piszemy ( bo tak jak było wcześniej to nie działa) i klikasz wyślij odpowiedź i dopiero powinno się to pokazać , bo linki nie zmieniają się na zdjęcia

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No, ja też miałam trudności z fotkami ale z pomocą ,, Viki j ja''(sorry ale nie znam imienia:oops:)sobie poradziłam, a ja jestem noga stołowa w zakresie kompa,więc i ty sobie poradzisz.Powodzenia

Posted

ewa2909 napisał(a):
Jak chcecie foteczki to musicie mnie oświecić jak to sie robi

Witaj Ewciu :) Dorotka już Cię oświeciła, a z własnego doświadczenia wiem, że robi to skutecznie, więc czekamy na fotki :)

iwa63 napisał(a):
No, ja też miałam trudności z fotkami ale z pomocą ,, Viki j ja''(sorry ale nie znam imienia:oops:)sobie poradziłam, a ja jestem noga stołowa w zakresie kompa,więc i ty sobie poradzisz.Powodzenia

Większość z nas miała trudności po tych zmianach. Iwonko mam na imię Marzena (wstrętnie :( )

Posted

ewa2909 napisał(a):
Daria może nie tyle że nie mam czasu,ale poprostu po tych zmianach odechciewa mi się tutaj włażenia.

nooo , trzeba więcej chęci po tych zmianach , niestety cierpliwości nie ma za wiele to i odwiedzam mniej. Ale dg zawsze kusi , zawsze myśle co tam słychać nowego

Posted

Ja też nie umiem robic takich fajnych zdjęć :shake:
Bello ucieka ,a Apollo uczy sie od niego i doopa :angryy:

Śliczna ta Twoja parka :loveu::loveu::loveu:
Prosimy o wiecej :multi:

Posted

A u mnie to znow Pipi nie lubi fotek bo nie chce pozowac a Liv jak slyszy ze zalaczam aparat leci po swoje zabawki i chce zebym jej rzucala.Dlatego ona wiekszosc fotek ma w ruchu i z maskotkami a mnie to wnerwia bo czasem tak slodko spi czy lezy i nie idzie jej foty cyknac.

Posted

Cześć Ewuś
gdybyś słyszała jak u nas wieje , trzeba sie w nocy do wyrka przywiązywać żeby nie porwało. Teraz jakby troche mniej ale goniłam ręcznik po łące bo mi ze sznurka porwało

Posted

Pixi też sika z nogą podniesioną:) Ostatnio to myślałam że ja się posikam jak śpiącą Pixule wyprowadziłam rano na spacer i podczas sikania oczywiście z nóżką w górze ziewała i straciła równowagę i zaliczyła glebę:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Pixi też sika z nogą podniesioną:) Ostatnio to myślałam że ja się posikam jak śpiącą Pixule wyprowadziłam rano na spacer i podczas sikania oczywiście z nóżką w górze ziewała i straciła równowagę i zaliczyła glebę:)

dobre dobre szkoda ze nieuwiecznione fotą hahah