Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam srodowo :loveu: Mam nadzieje ze humorek juz lepszy ;) Quote
dysia-u Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cześć Ewuś :lol: mów tu zaraz czego szukasz na tym forum :roll: poszukamy dla ciebie. Ja, to tam nie taka szybka w tym jestem :shake: ale są tu fachury co pomogą :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy serdecznie i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: My również się cieplutko witamy z deszczowej Łodzi:multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się środowo:loveu: I my ale jeszcze w środe cieplutko witamy:multi: megi82 napisał(a):dzień doberek jak dzisiaj? Dobry wieczór:p Troszke lepiej;) iwa63 napisał(a):Witamy się środowo ;) Hej:multi: dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: mów tu zaraz czego szukasz na tym forum :roll: poszukamy dla ciebie. Ja, to tam nie taka szybka w tym jestem :shake: ale są tu fachury co pomogą :loveu: Oj Uluś już chyba tak będe miała do końca życie że będe obskakiwać oba fora:eviltong:. Cze wieczorowo i deszczowo:multi: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy was sedeznie po dłuższym czasie i podrawiamy was:multi: Foteczki piekniutkie, modeleczki slicznutkie, do schrupania, jak na nie patrze, jak tak grzecznie razem pozuja to najchetniej tez bym kupila drugiego yoreczka.:loveu:. Szkoda ze nie mieszkam blisko was i nie moge brać udziału w spotkaniach yorkoaniaczk:-( Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam popoludniowa pora :loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa z tej strony;) Daria Daria gdzie jesteś,bo tu się jakaś obca baba pod Ciebie podszywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria Daria gdzie jesteś,bo tu się jakaś obca baba pod Ciebie podszywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem jestem ale ciebie nie ma a ja cos wstawilam do siebie:eviltong: Quote
karkakarka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć - u nas dziś brzydko i mokro i w ogóle beznadziejnie... ja chcę lato :placz: Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć Ewcia:lol: strzykawka poszła w ruch bo nie wytrzymałam :shake: Quote
ewa2909 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Pegaza napisał(a):jestem jestem ale ciebie nie ma a ja cos wstawilam do siebie:eviltong: Jeszcze wczoraj iudało mi się wdepnąć do Ciebie:eviltong: laurin napisał(a):Cześc Ewuś:loveu: Hej Aneczko:loveu: jot11 napisał(a):Cześć czwartkowo :multi: karkakarka napisał(a):Cześć - u nas dziś brzydko i mokro i w ogóle beznadziejnie... ja chcę lato :placz: A u nas dzisiaj nawet w miare względnie:multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się serdecznie:loveu: Cze Wam:loveu: dysia-u napisał(a):Cześć Ewcia:lol: strzykawka poszła w ruch bo nie wytrzymałam :shake: No i dobrze:eviltong: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cze Ewa :loveu: o jakiej strzykawce Ula pisze?:-o Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa :loveu: o jakiej strzykawce Ula pisze?:-o nie pamiętasz że jestem pielęgniarka w stanie spoczynku :eviltong: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dysia-u napisał(a):nie pamiętasz że jestem pielęgniarka w stanie spoczynku :eviltong: ale teraz pracujesz jako nie pielegniarka...:roll: Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pegaza napisał(a):ale teraz pracujesz jako nie pielegniarka...:roll: przy dzieciach z których jedno alergiczne to zawsze jest sie pielęgniarka Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dysia-u napisał(a):przy dzieciach z których jedno alergiczne to zawsze jest sie pielęgniarka o ktorym dziecku myslisz? o Mejsi?:roll::p Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pegaza napisał(a):o ktorym dziecku myslisz? o Mejsi?:roll::p czasem gorsza niż dziecko :shake: uparta , wybredna :roll: Quote
Recommended Posts