dysia-u Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 życzymy miłego tygodnia :lol: u nas pogoda całkiem całkiem ,to i pogoda ducha całkiem całkiem :multi: Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy się poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
karkakarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113508&page=413 jejku ale uroczy :loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jot11 napisał(a):Witamy serdecznie :multi::multi::multi: MY TEŻ WITAMY BARDZO SERDECZNIE:multi::multi::multi: dysia-u napisał(a):życzymy miłego tygodnia :lol: u nas pogoda całkiem całkiem ,to i pogoda ducha całkiem całkiem :multi: Dziękujemy bardzo i też życzymy miłego tygodnia.U nas też piękna pogoda:multi: Doti1986 napisał(a):Witamy się poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Ja już też po kawce.Witamy cieplutko:multi: Pegaza napisał(a):Ewa co porabiasz w domku?:eviltong: Zaraz sie zgieram do lekarza a potem idę do pracy na imprezke:evil_lol:. Dzisiaj Szefa syn który pracuje razem z nami robi poprawiny dla zakładu.:evil_lol: Oj będzie się działo:evil_lol: karkakarka napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113508&page=413 jejku ale uroczy :loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Dziękujemy bardzo:oops::oops::oops: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No wiesz Ty tam nie szalej za mocno:cool1::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no patrz, my tak tu na nią dmuchamy , chuchamy a ona... balangowiczka jedna :mad: Quote
ewa2909 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pegaza napisał(a):No wiesz Ty tam nie szalej za mocno:cool1::evil_lol: No co Ty,grzecznie było.Prawie:evil_lol::eviltong::evil_lol: dysia-u napisał(a):no patrz, my tak tu na nią dmuchamy , chuchamy a ona... balangowiczka jedna :mad: Poszła się troszke odchamić:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jeden na serce wskazany kieliszek wina, drugi na drugą nozke zeby sie krzywo nie szlo a trzeci...:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewuniu pozdrawiamy cie was serdecznie i witamy poniedziałkowo.A TO TY TAKA CHORA??????????????:angryy::angryy::angryy::angryy:PO BALANGACH SIĘ LATA:diabloti: Quote
ewa2909 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 :evil_lol:Pegaza napisał(a):Jeden na serce wskazany kieliszek wina, drugi na drugą nozke zeby sie krzywo nie szlo a trzeci...:evil_lol: Pani doktor dzisiaj kazała odstawić wszystkie leki .Więc wiesz takiej okazji nie można było sbie odpuścić.Tymbardziej że nie poszłam na wesele:eviltong::eviltong::eviltong: FREDZIU napisał(a):Ewuniu pozdrawiamy cie was serdecznie i witamy poniedziałkowo.A TO TY TAKA CHORA??????????????:angryy::angryy::angryy::angryy:PO BALANGACH SIĘ LATA:diabloti: Od czasu do czasu trzeba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nati28 napisał(a):Witamy i pozdrawiamy :loveu: My również witamy.:multi: Quote
Doti1986 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy i pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hej :) Wino w chorobie jak najbardziej wskazane... tak żeby się rozgrzać ;) Quote
Marzena* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ewa2909 napisał(a)::evil_lol: Pani doktor dzisiaj kazała odstawić wszystkie leki .Więc wiesz takiej okazji nie można było sbie odpuścić.Tymbardziej że nie poszłam na wesele:eviltong::eviltong::eviltong: Zdecydowanie musisz to uczcić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Impreza jak najbardziej wskazana :diabloti: Quote
dysia-u Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jak już w główce nie szumi :lol: to chodż na fotki :p Quote
Pegaza Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To sa dobre wiesci:multi: to kiedy wracasz do pracy ulubionej?:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cześć Ewo!! Ciesze się że już wracasz do zdrowia...zobaczysz teraz z każdym dniem na pewno będzie coraz lepiej. Ale łobuziaro powinnam Cie opierniczyć pytałam się w smsie jak z Twoim zdrówkiem to mi nic nie odpisałaś oj Ty:mad: Pozdrowionka dla Ciebie cieplusie:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Viky i Ja napisał(a):Zdecydowanie musisz to uczcić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Impreza jak najbardziej wskazana :diabloti: Imprezka była super,,co poniekt órzy bawili sie do pólnocy:evil_lol: dysia-u napisał(a):jak już w główce nie szumi :lol: to chodż na fotki :p uluś jak by wszyscy tak pili jak ja to by monopolowe splajtowały.:evil_lol: Zaraz lece:eviltong: Pegaza napisał(a):To sa dobre wiesci:multi: to kiedy wracasz do pracy ulubionej?:diabloti: Oj niestety jeszcze conajmiej do 12 siedze w domku:placz::placz::placz:.)4 mam badania na tarczyce,okaże się czy ominie mnie cięcie:shake: Kasia_zg napisał(a):Cześć Ewo!! Ciesze się że już wracasz do zdrowia...zobaczysz teraz z każdym dniem na pewno będzie coraz lepiej. Ale łobuziaro powinnam Cie opierniczyć pytałam się w smsie jak z Twoim zdrówkiem to mi nic nie odpisałaś oj Ty:mad: Pozdrowionka dla Ciebie cieplusie __________________ Cześc Kasieńko:loveu::loveu::loveu: Ze zdrówkiem jwest już całkiem nieźle,zobaczymy jeszcze jak wyjda badania z 04.11.Kasieńko ja Ci odpisałam następnego dnia na esemeska:crazyeye:,w nim Ci wszystko napisałam:crazyeye:. __________________ FREDZIU napisał(a):Pozdrowionka :loveu::loveu: My również pozdrawiamy Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ponieważ nie kazdy zagląda na galerie do Kasi to ja i u siebie powstawiam jeszcze foteczki ze spotkanka dogomaniackiego. TOSIU:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Tosiek i Matuś:loveu: Neo:loveu: Quote
Recommended Posts