Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
http://i34.tinypic.com/2daxi04.jpg
Ale on się świeci, zresztą Aksa na innych zdjęciach też :loveu:

A w jakich proporcjach mieszasz odżywkę z wodą do spłukiwania? Bo ja też mam velpes, ale Tola się tak nie błyszczy :roll:

Może to troszeczke lampa ich tak rozświetla.Ale patrząc na nich w domu to też ten włosek mają taki błyszcząco-lejący.My przez ostatnie 2 wikendy stosujemy odżywke YS5(ona jest do włosów zniszczonych i przesuszonych),wynik był rewelacyjny już za 1 razem.
a co do rozrabiania.To ja rozrabiam na Akse kieliszekodżywki i 19 ciepłej wody.Razem mieszam w słoiku ,wstawiam Akse do miski i polewam tą odżywką.U tośka proporcje o połowe mniejsze.

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze piatkowo:p

fajny deptak macie na spacerki:p

mi sie wydaje ze Mejsi po vulpesie tez ma inny ten wlos..:loveu:

dwa deptalki:loveu:
http://i37.tinypic.com/nn1j0x.jpg

Ewa a jak Ty sie czujesz?

Cze Daria:multi:
Ten deptaczek to mamy zaraz za blokiem:multi:
Uluś chyba nie ma vuplesa(chyba że nie w temacie jestem:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

A czuje się świetnie.Ale od niedzieli odstawiłamw szystkie leki bo myślałam że zejde z tego świata.Doktorowa moja była na zwolnieniu ,a nie chciałam już iść do innej.W poniedziałek mam wizyte i się okaże czy słusznie zrobiłam czy nie.
A i jeszcze jedno,w zeszły piątek jak zrobiłam pomiar żelaza to wynik był 30 na normy 56-160:shake:.dzisiejszy wynik to 55 na te same normy:multi:.
Najprwdopodobniej któryś lek wyypłukiwał mi te żelazo z organizmu.
I od 3 miesięcy pierwsze 2 nocki przespałam bez kurczy w nogi:multi::multi::multi:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy serdecznie :loveu:. Przyszłyśmy powiedzieć dobranoc a przy okazji nacieszyć się widokiem tych cudnych sreberek :loveu::loveu::loveu:

Dołączam się do tego nacieszania :eviltong:
Po prostu piękne :loveu::loveu:
Dobrej nocy :multi:

Posted

Patrzymy, patrzymy i nadziwić się nie możemy jakie piękne yorkaski, srebrzaski:evil_lol:. Witamy się niedzielnie, my z samego rańca, bo po przestawieniu czasu nie możemy spać:razz:

Posted

Witamy serdecznie :loveu:. Za Twoim przykładem nasza rodzinka też powiększyła się o drugiego yoraska :evil_lol:. I podobnie jak u Was, Viky jest duża Prawie 4 kg a Carmen nie powinna ważyć więcej jak 2,3 kg :diabloti:
Zapraszamy na fotki :lol: